NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 06:13

NRK - 19 Feb 19 kl. 16:43

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..
Les mer på NRK


Les mer om:
Anniken Huitfeldt, Forsvaret

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom at , ovegrep, alltid, anmeldes
P4 - 06 May 19 kl. 17:34

Stabæk-supporter anmeldes for samehet

Supporterklubben til Stabæk anmeldes for samehets etter at en supporter skal ha ropt jævla fiskesame under Eliteserie-oppgjøret mot Bodø Glimt forrige helg. Det skriver NRK. Saken anmeldes av Hans Petersen, som tidligere har anmeldt flere hatytringer om samer og vunnet frem i rettsvesenet.

NRK - 18 Dec 18 kl. 07:04

– Trusler må anmeldes av ordfører

Arnt G. Tønnessen (V) vil ha en tydeligere praksis fra Grimstad kommunes side hvor trusler mot ansatte skal anmeldes av ordføreren, skriver gat.no.

Dagbladet - 18 Oct 18 kl. 17:21

Anmeldes av Stortinget

Stortingets administrasjon har anmeldt Mazyar Keshvari..

NRK - 18 Oct 18 kl. 09:37

Berre ein av ti brukar alltid refleks

Nesten seks av ti fotgjengarar har opplevd farlege trafikksituasjonar i mørket, viser ei undersøking gjort av Kantar AS for Trygg Trafikk og Sparebank 1 i samband med refleksdagen. Likevel er det berre ein av ti som alltid hugsar å bruke refleks..

Dagbladet - 10 Apr 19 kl. 17:44

Vurderer om Ap-politikeren skal anmeldes til politiet

Stortingspresident Tone Trøen vurderer nå reaksjoner mot Hege Liadal. Bjørnar Moxnes sier kontrollen av reiseregninger på Stortinget fortsatt er for slepphendt..

NRK - 21 Jun 19 kl. 17:48

Politimann påkjørt

En politimann ble i forbindelse med trafikkdirigering på fv. 84 Flubergvegen i Søndre Land, påkjørt av en personbil. Politimannen skal kun ha mindre skader, og er kjørt til legevakt for sjekk.

Aftenposten - 17 Mar 19 kl. 13:57

Forestillingene bør anmeldes i avisen, ikke til politiet

KOMMENTAR: Både «Ways of Seeing» og Black Box Teater viser hvorfor fri scenekunst er viktig for demokratiet..

Aftenposten - 17 Mar 19 kl. 13:57

Forestillingene bør anmeldes i avisen, ikke til politiet

KOMMENTAR: Både «Ways of Seeing» og Black Box Teater viser hvorfor fri scenekunst er viktig for demokratiet..

NRK - 12 Feb 19 kl. 06:21

Telefon beslaglagt etter misbruk

Politiet i Trondheim har beslaglagt telefonen til en kvinne i 50-årene, etter at hun ringte politiets nødnummer uten grunn et utall ganger gjennom natta. Forholdet anmeldes..

NRK - 31 Oct 18 kl. 21:35

Mye eggkasting

Politiet i Oslo skriver på Twitter at det har vært mye eggkasting på Linderud, også mot politipatruljen. Politiet i Agder melder om kasting av egg mot flere hus. Politiet tar kontakt med de respektive foreldrene og sier at straffbare forhold anmeldes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Lå mer enn fem timer i vannet

De tre personene som styrtet utenfor Mandal ble liggende i sjøen i mer enn fem timer uten overlevingsdrakter, skriver Fædrelandsvennen. Havarikommisjonen sier det er for tidlig å si hvorfor personene ble liggende så lenge i vannet før de ble reddet..

NRK - 30 minutter siden

Romfarere landet på jorden

Etter 204 dager i verdensrommet landet ekspedisjonen med to astronauter og en kosmonaut vellykket på jorden tirsdag morgen. Den russiske Sojuz-raketten landet vellykket i Kasakhstan klokken 8.47, lokal tid..

NRK - 45 minutter siden

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 3 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 5 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 6 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 6 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 7 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt