NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 22:08

NRK - 23 May 19 kl. 17:09

Ber om 34,5 millioner kroner ekstra

Rådmannen i Skedsmo ber om 34,5 millioner kroner ekstra til håndtering av det nedlagte søppeldeponiet, ifølge RB. 25 millioner kroner skal gå til oppgradering av området og ni millioner til oppfølging av tiltak og andre forhold rundt deponiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skedsmo, RB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , 34,5, millioner, kroner, ekstra
Dagbladet - 23 Mar 19 kl. 11:58

Ny fiskeapp skal bli den største i verden - prises til 415 millioner

Meglerhus jakter 215 millioner kroner til fiskeappen Fishbrain. Selskapet har Softbank og Northzone som investorer, og er allerede priset til 415 millioner kroner..

Hegnar.no - 20 Jan 19 kl. 01:07

Millioner til nordisk helseforskning

Et nordisk samarbeid gir 165 millioner kroner til sju nordiske forskningsprosjekter innen helse. Norske deltakere får til sammen 51 millioner kroner av potten..

NRK - 19 Jan 19 kl. 22:07

Millioner til forskning på helse

Et nordisk samarbeid gir 165 millioner kroner til sju nordiske forskningsprosjekter innen helse. Norske deltakere får til sammen 51 millioner kroner. Ifølge Nærings- og fiskeridepartementet skal pengene gå til ny kunnskap og innovasjon..

NRK - 14 May 19 kl. 11:07

Reduserer arbeidsavklaringspengene

Regjeringen foreslår å redusere bevilgningen til arbeidsavklaringspenger i 2019 med 2 240 millioner kroner. De forslår også å redusere bevilgningen til dagpenger med 1 053 millioner kroner til 9 200 millioner kroner i 2019..

Aftenposten - 06 Feb 19 kl. 09:11

Personlige bilskilt for 17,5 millioner kroner

For 9.000 kroner kan du bytte ut bilnummeret ditt med et personlig bilskilt. I fjor kjøpte nordmenn slike skilt for 17,5 millioner kroner..

NRK - 24 May 19 kl. 03:16

Forlik i Weinstein-saken

Harvey Weinstein har gått med på å betale kvinner som har beskyldt ham for seksuell trakassering og sitt tidligere filmstudio nesten 400 millioner kroner. Forslaget til forlik på 44 millioner dollar, drøyt 385 millioner kroner, melder WSJ..

NRK - 03 Apr 19 kl. 15:13

Omkjøringsvei til 690 millioner

Statens vegvesen anbefaler at det bygges en ny omkjøringsvei på østsiden av Åkrehamn på Karmøy til 690 millioner kroner. Dette alternativet har en lavere pris enn å oppgradere dagens veier, som vil koste 260 millioner kroner mer..

Hegnar.no - 22 Feb 19 kl. 06:21

100 millioner kroner til innovasjonsprosjekter

Innovasjon Norge og Norges forskningsråd lyser ut 100 millioner kroner til samarbeidsprosjekt mellom bedrifter og offentlige virksomheter..

NRK - 03 Mar 19 kl. 22:36

Reiste for 12 millioner i fjor

Landets stortingspolitikere reiste for 12,1 millioner kroner i fjor, skriver Aftenposten. Reisene gikk til blant annet Kina, USA og Portugal. I inneværende stortingsperiode som strekker seg til 2021, er 31 millioner kroner satt av til reiser..

P4 - 20 Jun 19 kl. 09:29

Hurtigruten har snudd den økonomiske skuta

Hurtigruten forbedret sitt årsresultat med en milliard kroner i fjor. Årsresultatet etter skatt ble på 450 millioner kroner ifjor, opp fra minus 530 millioner kroner året før, melder Dagens Næringsliv. Selskapet har likevel nær dobbelt så stor gjeld som årlige driftsinntekter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 30 minutter siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..

NRK - 30 minutter siden

Plan mot vold i nære relasjoner

Regjeringen har satt i gang arbeidet med en nasjonal handlingsplan mot vold i nære relasjoner. Arbeidet skal ledes av Justisdepartementet. Den nye handlingsplanen skal ha en egen del om vold og overgrep i samiske samfunn..

NRK - 45 minutter siden

Mexico styrker grensekontrollen

Mexico styrker vaktholdet langs grensen i nord med nærmere 15.000 soldater og vakter for å hindre migranter i å krysse landegrensen til USA. USAs president Donald Trump har krevd at Mexico gjør mer for å stoppe migranter fra å krysse grensen..

NRK - 1 time siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 1 time siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 2 timer siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..

NRK - 3 timer siden

Tysk pilot døde i styrt

En pilot i det tyske militæret omkom da to jagerfly kom i kontakt med hverandre under en øvelse og styrtet nordøst i Tyskland mandag. Det bekrefter tysk militære, ifølge AP. Piloten i det andre jagerflyet skjøt seg ut av flyet og overlevde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt