NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 22:57

NRK - 23 May 19 kl. 17:09

Ber om 34,5 millioner kroner ekstra

Rådmannen i Skedsmo ber om 34,5 millioner kroner ekstra til håndtering av det nedlagte søppeldeponiet, ifølge RB. 25 millioner kroner skal gå til oppgradering av området og ni millioner til oppfølging av tiltak og andre forhold rundt deponiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skedsmo, RB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , 34,5, millioner, kroner, ekstra
P4 - 12 Jul 19 kl. 12:18

Fagforbundet har gitt mest

De politiske partiene i Norge har fått til sammen nesten 25 millioner kroner i pengegaver fra private aktører i år. LOs største forbund Fagforbundet, har gitt mest. Fagforbundet har gitt 5 millioner kroner til Arbeiderpartiet, 2 millioner til SV og 1,2 millioner til Senterpartiet, melder NTB.

NRK - 02 Jul 19 kl. 17:22

Gebyr på 9 millioner kroner

Finanstilsynet har ilagt banken Santander et begyr på 9 millioner kroner fordi 1,6 millioner transaksjoner ikke er kontrollert etter hvitvaskingsloven, skriver E24..

Hegnar.no - 21 Jul 19 kl. 12:34

Aschehoug gikk 40 millioner kroner i underskudd

Norges tredje største forlagshus gikk med 40 millioner kroner i underskudd i fjor, likevel tok aksjonærene ut 15 millioner kroner i utbytte, skriver Bok365..

Dagbladet - 23 Mar 19 kl. 11:58

Ny fiskeapp skal bli den største i verden - prises til 415 millioner

Meglerhus jakter 215 millioner kroner til fiskeappen Fishbrain. Selskapet har Softbank og Northzone som investorer, og er allerede priset til 415 millioner kroner..

NRK - 25 Jun 19 kl. 06:50

725 millioner kroner i utgifter

Regnskap fra det britiske kongehuset viser at Prins Harry og hertuginne Meghan brukte 25 millioner kroner på å pusse opp huset sitt i Windsor. Hele det britiske kongehuset hadde 725 millioner kroner i utgifter i regnskapsåret 2018/2019..

Hegnar.no - 20 Jan 19 kl. 01:07

Millioner til nordisk helseforskning

Et nordisk samarbeid gir 165 millioner kroner til sju nordiske forskningsprosjekter innen helse. Norske deltakere får til sammen 51 millioner kroner av potten..

NRK - 19 Jan 19 kl. 22:07

Millioner til forskning på helse

Et nordisk samarbeid gir 165 millioner kroner til sju nordiske forskningsprosjekter innen helse. Norske deltakere får til sammen 51 millioner kroner. Ifølge Nærings- og fiskeridepartementet skal pengene gå til ny kunnskap og innovasjon..

VG - 05 Sep 19 kl. 04:23

Cliff Richard får 22 millioner kroner i erstatning fra BBC

I fjor ble han tilkjent 2,2 millioner kroner i erstatning fra BBC etter en dom i høyesterett. Nå har BBC gått med på å betale Cliff Richard 22 millioner kroner for å dekke popstjernens saksomkostninger. Men han er fortsatt ikke fornøyd..

E24 - 02 Aug 19 kl. 10:24

Magnus Carlsens inntjening passerer 70 millioner kroner

Nytt millionresultat i fjorårets VM-år dytter sjakkessets inntekter til over 120 millioner kroner og inntjeningen til over 70 millioner kroner. .

NRK - 14 May 19 kl. 11:07

Reduserer arbeidsavklaringspengene

Regjeringen foreslår å redusere bevilgningen til arbeidsavklaringspenger i 2019 med 2 240 millioner kroner. De forslår også å redusere bevilgningen til dagpenger med 1 053 millioner kroner til 9 200 millioner kroner i 2019..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kallmyr vurderer flyforbudssoner

Justisminister Jøran Kallmyr mener norske olje- og gassanlegg er godt sikret, men vurderer muligheten for flyforbudssoner. Lørdag sa tidligere generalinspektør for Hæren, Robert Mood, at norske oljeanlegg er svært sårbare for angrep fra droner..

NRK - 1 time siden

To i seilbåt trolig i god behold

De to personene ombord i seilbåten som fikk problemer i Boknafjorden søndag kveld er trolig uskadet, sier politiet. De to vil nå få behandling av helsepersonell. En politibåt er nå fremme ved seilbåten, og et redningshelikopter har også rykket ut..

NRK - 1 time siden

Seilbåt i ferd med å synke

En politibåt har rykket ut til en seilbåt med to personer som er i ferd med å synke i Boknafjorden i Rogaland, opplyser politiet på Twitter. Et redningshelikopter er også på stedet..

NRK - 1 time siden

Har gått seg vill i Hallingskarvet

Politiet er varslet om to turgåere som har gått seg vill i fjellområdet Hallingskarvet. De to er ute og går i terrenget, og politiet vet hvor de er. Politiet sier til NRK de vurderer hvilke tiltak de skal sette i gang for å hjelpe de to turgåerne..

NRK - 2 timer siden

KrF-topp vil samle valg hvert 4. år

Lokalvalg og stortingsvalg bør skje samtidig hvert fjerde år, mener Ingelin Noresjø, 2. nestleder i KrF. I dag er det stortingsvalg og lokalvalg annethvert år.

NRK - 2 timer siden

Trump: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 2 timer siden

Trum: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 18 timer siden

Kvinne hentet opp av sjøen i Oslo

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag reddet opp fra sjøen ved Tjuvholmen i Oslo. Et vitne hørte rop og observerte to personer som løp fra stedet. Politiet ble først varslet om hendelsen klokken 3.

NRK - 2 timer siden

Bok: Feil kan ha bidratt til ulykke

Feil under flytting av Kielland-plattformen kan ha bidratt til at den senere veltet og at 123 mennesker omkom i 1980. Det er konklusjonen i en ny bok om plattformulykken, skrevet av journalist og forfatter Tommas Torgersen Skretting..

NRK - 4 timer siden

– Stena Impero løslates «snart»

Det svenskeide tankskipet Stena Impero vil snart bli løslatt, sier en iransk tjenestemann til Fars News, melder Reuters. Det svenskeide tankskipet har vært holdt i iransk varetekt siden 19. juli.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt