NRK > Nyheter

Wednesday, 20 November, 10:51

NRK - 09 Nov 19 kl. 02:10

Ber kongehuset droppe pels

Dyrevernorganisasjonen NOAH oppfordrer norske kongelige til å slutte å bruke pels, og viser til at britiske dronning Elizabeth ikke kjøper ny pels. Norges Pelsdyralslag peker på at et er en lang tradisjon for å bruke pels i Norge, skriver Nationen..
Les mer på NRK


Les mer om:
NOAH, Elizabeth, Pelsdyralslag, Norge, Nationen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, kongehuset, droppe, pels
P4 - 07 Aug 19 kl. 21:49

Kongehuset kondolerer

Kongehuset har i kveld lagt ut kondolanse etter at det ble kjent at hoffreporter og kongehusekspert Kjell Arne Totland er død, 74 år gammel. Til NRK og TV 2 opplyser assisterende kommunikasjonssjef Svein Gjeruldsen at de sender sine kondolanser til Totlands nærmeste familie..

VG - 07 Oct 19 kl. 10:19

Prinsesse Madeleines barn og prins Carl Philips barn ute av kongehuset

Det skriver det svenske kongehuset i en pressemelding mandag..

NRK - 07 Oct 19 kl. 10:13

Det svenske kongehuset krymper

Prinsesse Madeleines og Carl Philips barn er ikke lengre en del av det svenske kongehuset, skriver det svenske hoffet i en pressemelding, melder SVT. Sammen har paret tre bar, Adrienne, Leonore og Nicolas..

VG - 07 Oct 19 kl. 10:19

Prinsesse Madeleines og prins Carl Philips barn ute av Kongehuset

Kong Carl Gustaf har bestemt seg for å gjøre endringer i det svenske kongehuset. Det setter Prinsesse Madeleine pris på..

Dagbladet - 10 Aug 19 kl. 14:50

Listhaug vil droppe undersjøisk tunnel i Møre og Romsdal

Frps nestleder Sylvi Listhaug vil droppe en del av regjeringens plan for fergefri E39..

NRK - 19 Jul 19 kl. 23:27

Ber statsråder droppe kollektivt

Av sikkerhetshensyn ber Statsministerens kontor (SMK) statsrådene om å droppe private reiser med kollektivtransport i større norske byer, skriver Aftenposten. De nye retningslinjene kommer etter at PST ble bedt om å gjøre vurdering av kollektivbruk..

Hegnar.no - 20 Jul 19 kl. 08:12

Ber statsråder droppe kollektivtransport

Av sikkerhetshensyn ber Statsministerens kontor (SMK) statsrådene om å droppe private reiser med kollektivtransport i større norske byer, skriver Aftenposten..

Hegnar.no - 10 Aug 19 kl. 16:47

Listhaug ut mot egen regjering - vil droppe deler av fergefri 39

Frps nestleder Sylvi Listhaug vil droppe en del av regjeringens plan for fergefri E39 i Møre og Romsdal..

NRK - 04 Sep 19 kl. 11:45

Politiker: Vil droppe lovforslag

Hongkongs leder Carrie Lam vil trekke tilbake det omstridte lovforslaget om utlevering til Kina, sier politikeren Felix Chung til AFP. Å droppe lovforslaget er et av flere krav til demonstrantene som har protestert i månedsvis i Hong Kong..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 15:21

Listhaug vil droppe undersjøisk tunnel på E39 i Møre og Romsdal

Frps nestleder Sylvi Listhaug vil droppe en del av regjeringens plan for fergefri E39 i Møre og Romsdal..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kartlegg utfordringar i kyrkja

Den norske kyrkje vil kartlegge utfordringane for LHBT-personar som jobbar i kyrkja og vil gjennomføre ei større arbeidslivsundersøking om temaet. – Kyrkja skal vere ein trygg og inkluderande arbeidsstad for alle, seier leiaren i Kyrkjerådet..

NRK - 45 minutter siden

Flere vil kjøpe sauekjøtt

Norgesgruppen og Rema merker at flere kunder vil kjøpe sauekjøtt, skriver Nationen. Kommunikasjonssjef Kine Søyland i Norgesgruppa sier at de merker økt etterspørsel etter at Matsjokket ble sendt på NRK, og at de nå henter inn nye produkter av sau..

NRK - 45 minutter siden

Ropstad må svare om miljøkritikk

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad må svare i Stortinget etter at han forrige uke kritiserte miljøbevegelsen for å sidestille mennesker og dyr. Også samferselsminister Jon Georg Dale (FrP) og klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) møter i spørretimen..

NRK - 45 minutter siden

Direkte frå spørretimen:

NRK - 1 time siden

Sønn av tidligere president drept

En 57 år gammel mann er pågrepet og siktet for å ha drept Fritz von Weizäcker (59), sønnen til Tysklands tidligere president Richard von Weizäcker. Gjerningsmannen skal ha sittet i publikum mens von Weizäcker foreleste på sykehuset der han jobbet..

NRK - 1 time siden

Mann arrestert etter journalistdrap

Ein maltesisk forretningsmann blei arrestert på yachten sin, mistenkt for drapet på journalisten Daphne Caruana Galizia. Det melder BBC..

NRK - 1 time siden

Passerte 5,35 millionar innbyggarar

Folketalet i Noreg auka med 11.200 personar i tredje kvartal, og over halvparten av auka skuldast innvandring. Talet på fødslar per 1.

NRK - 2 timer siden

Skrev reiseregning til E-tjenesten

Frode Berg skrev reiseregninger for hver tur han hadde vært i Moskva for E-tjenesten. Berg vil ikke si hvem han leverte de til, men bekrefter til Dagbladet at Norge dekket alle hans reiser etter at han begynte å samarbeide med E-tjenesten i 2014..

NRK - 2 timer siden

Over 100 drepne i Iran

Minst 106 personar er drepne i opptøyar i Iran dei siste dagane, ifølgje Amnesty, som også seier talet kan vere høgare. Demonstrasjonane starta då styresmaktene sette opp bensinprisen med 50 prosent. Styresmaktene i Iran seier tala er oppdikta..

NRK - 2 timer siden

Stakk av frå trafikkulukke

Ein person stakk av frå ei bilulukke i Caspariesgate i Oslo. Bilen skal ha hamna på taket, melder politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt