NRK > Nyheter

Tuesday, 26 May, 22:54

NRK - 09 Nov 19 kl. 02:10

Ber kongehuset droppe pels

Dyrevernorganisasjonen NOAH oppfordrer norske kongelige til å slutte å bruke pels, og viser til at britiske dronning Elizabeth ikke kjøper ny pels. Norges Pelsdyralslag peker på at et er en lang tradisjon for å bruke pels i Norge, skriver Nationen..
Les mer på NRK


Les mer om:
NOAH, Elizabeth, Pelsdyralslag, Norge, Nationen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, kongehuset, droppe, pels
NRK - 11 Feb 20 kl. 13:50

Venstre vil forby import av pels

Venstre vil forby all import av pels. Dette er eit naturlig steg etter at det er full semje om avviklinga av næringa, seier André N. Skjelstad som er partiet sin landbrukstalsmann på Stortinget..

NRK - 26 Dec 19 kl. 13:49

Roser kongehuset for åpenhet

– Det at kongehuset vel å vere opne om sjølvmordet til Ari Behn kan få stor betydning, seier generalsekretær i Rådet for psykisk helse, Tove Gundersen. Ho håpar at det no skal bli lettare å ta opp spørsmål rundt sjølvmord og sjølmordstankar..

P4 - 07 Aug 19 kl. 21:49

Kongehuset kondolerer

Kongehuset har i kveld lagt ut kondolanse etter at det ble kjent at hoffreporter og kongehusekspert Kjell Arne Totland er død, 74 år gammel. Til NRK og TV 2 opplyser assisterende kommunikasjonssjef Svein Gjeruldsen at de sender sine kondolanser til Totlands nærmeste familie..

VG - 07 Oct 19 kl. 10:19

Prinsesse Madeleines barn og prins Carl Philips barn ute av kongehuset

Det skriver det svenske kongehuset i en pressemelding mandag..

NRK - 07 Oct 19 kl. 10:13

Det svenske kongehuset krymper

Prinsesse Madeleines og Carl Philips barn er ikke lengre en del av det svenske kongehuset, skriver det svenske hoffet i en pressemelding, melder SVT. Sammen har paret tre bar, Adrienne, Leonore og Nicolas..

P4 - 13 Jan 20 kl. 08:09

Krisemøte i det britiske kongehuset i dag

Mye står på spill og mange øyne er rettet mot det britiske kongehuset etter at dronning Elizabeth i dag har innkalt til et krisemøte med sin egen familie. Til manges overraskelse annonserte nylig prins Harry og Meghan at de vil trekke seg fra kongelige oppgaver..

VG - 26 Dec 19 kl. 19:27

Slik endret han kongehuset: – Brakte inn en ny åpenhet

Det vakte oppsikt da outsideren Ari Behn i 2002 giftet seg med prinsesse Märtha Louise og ble en del av det norske kongehuset. – Alt ved Ari var et brudd med forventningene, sier forfatter Tone Mørkved..

VG - 07 Oct 19 kl. 10:19

Prinsesse Madeleines og prins Carl Philips barn ute av Kongehuset

Kong Carl Gustaf har bestemt seg for å gjøre endringer i det svenske kongehuset. Det setter Prinsesse Madeleine pris på..

P4 - 26 Dec 19 kl. 13:10

Flott at kongehuset er åpne om selvmord

Kongehuset får nå ros av Rådet for psykisk helse for å være åpne om selvmord, og sier det vil ha betydning for det norske samfunnet. I går kveld kom beskjeden om at Ari Behn var død,og den nærmeste familien gikk ut med å si at han hadde tatt sitt eget liv. Til NRK sier Tove Gundersen at dette gir en unik mulighet til å være mer åpne rundt selvmord og selvmordstanker..

VG - 22 Dec 19 kl. 12:53

De kongelige tar avstand fra Dureks betingelser: – Ønsker ikke føringer på omtalen av kongehuset

Prinsesse Märtha Louises kjæreste ønsket avtaler om at NRK og VG ikke skulle stille kongefamilien i et dårlig lys i forbindelse med et intervju. Nå reagerer kongehuset..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tyskland forlenger avstandsreglene

Tyskland forlenger reglene for sosial avstand mellom folk til 29. juni, opplyser regjeringen. I Tyskland kan opptil ti personer samles på offentlige steder.

NRK - 45 minutter siden

Vil starte bygging i juni 2020

Statsbygg vil starte bygging av et minnesmerke allerede til sommeren. – Målet er at minnestedet skal stå ferdig til 10-årsmarkeringen 22. juli neste år.

NRK - 1 time siden

President Trump møter pressen

USAs president, Donald Trump, møter pressen om koronaviruset. Ifølge Worldometers oversikt passerte landet i dag 100.000 registrerte koronarelaterte dødsfall..

NRK - 1 time siden

Hærverk førte til enorme vannskader

Etter at noen fredag trolig fylte en vask inne med papir og skrudde på kranen, har vannskadene på Solvang skole i Innlandet blitt taksert til over en halv million kroner. Det skriver GD. To av øvingslokalene til Øyer Kulturskole ble hardest rammet..

NRK - 1 time siden

Over 230.000 smittet i Italia

Antall bekreftede smittetilfeller i Italia har økt med 397 det siste døgnet til totalt 230.555 personer. Økningen er større enn foregående døgn da den var på 300 registrerte smittetilfeller, men lavere enn dagene forut..

NRK - 1 time siden

Dusør for tips om skadd katt

Dyrevernere har samlet inn nærmere 30.000 kroner for å tilby dusør for tips som kan gi svar på hvordan ei katte fikk 31 hagekuler i seg. Det skriver avisa Sør-Trøndelag.

NRK - 1 time siden

Mann dømt for voldtektsforsøk

En mann i 50-årene er dømt til fengsel i to år og seks måneder for å ha forsøkt å voldta en kvinne på danskebåten sommeren 2018. Mannen må i tillegg betale kvinnen 120.000 kroner i oppreisningserstatning.

NRK - 1 time siden

Person skal være skutt i beinet

Politiet sier til Romerikes Blad at en person skal være skutt i beinet ved en skole i Lørenskog. – En person skal være skutt i beinet, men politiet vet ikke hvor vedkommende er, sier innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Ryanair ut mot Lufthansa-støtte

Det irske lavprisselskapet Ryanair kritiserer den tyske regjeringens redningspakke for Lufthansa og mener den ødelegger konkurransen i europeisk luftfart. Krisehjelpen vil styrke Lufthansas monopollignende grep rundt tysk luftfart, hevder Ryanair..

NRK - 1 time siden

Sier han var smittet av korona

Den italienske sangeren Andrea Bocelli sier at han ble smittet av koronaviruset, men nå er friskmeldt. Bocelli sang alene i katedralen Duomo i Milano 12. april for å glede et koronastengt land.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt