P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 17:36

P4 - 04 Apr 20 kl. 09:16

Ber folk gå eller sykle

Kollektivselskapet Ruter ber folk i Oslo om å gå eller sykle hvis de skal ut på tur i påsken.
Mange vil være hjemme i hovedstaden i påsken, og da kan det bli trangt på buss, trikk og t-bane.
Ruter opplyser at kollektivtrafikken nå primært er for de med oppgaver som er viktige for samfunnet..
Les mer på P4


Les mer om:
Ruter, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, folk, eller , sykle
NRK - 04 Apr 20 kl. 06:42

Ber folk sykle eller gå i påsken

Mange er hjemme i Oslo i påsken på grunn av koronasituasjonen. Ruter oppfordrer folk til å gå turer i nærområdet, bruke beina, eller sykle hvis man skal ut på tur. Kollektivtrafikken er primært for de med samfunnsviktige oppgaver, opplyser selskapet..

P4 - 24 May 20 kl. 07:30

Vil gi gratis sykkelreparasjoner

Folk i Oslo som må reparere sykkelen sin skal få gjort dette gratis fremover. Byrådet i Oslo vil dekke dette gjennom spesialavataler med enkelte verksteder, for å få flere til å sykle, og færre til å ta bussen. Det er ett av tiltakene for å unngå at folk blir smittet på kollektivtransport, melder Aftenposten.

Klartale - 20 May 20 kl. 13:02

– Alle ville plutselig ha sykkel

Sykkel-verkstedet Re:Sykkel har ikke hatt en ledig stund siden korona-pandemien brøt ut. Mange vil sykle etter at myndighetene ba folk unngå reiser med buss og trikk..

P4 - 26 Mar 20 kl. 16:43

Nye råd til folk i risikogrupper

- Folk som er i risikogruppene under koronautbruddet bør ikke isolere seg totalt, men må ta forholdsregler nå. Det sa helseminister Bent Høie på en pressekonferanse for kort tid siden kom med nye råd til de mest utsatt - som eldre, folk med alvorlige sykdommer, overvektige og røykere..

Dagbladet - 06 Apr 20 kl. 20:23

Vil be folk fjerne seg per SMS

Oslo kommune vil følge med på hvor i byen folk er i påsken. Folk som oppholder seg på steder med for mange personer, kan få beskjed via SMS om å fjerne seg..

NRK - 02 Mar 20 kl. 19:38

– Folk lurer seg til koronatester

Fastleger gir etter for folk som vil teste seg, uten å oppfylle kravene til å bli testet, melder legevakten i Tønsberg. Det er Tønsbergs Blad som melder dette. Folkehelseinstituttet ber folk begrense seg og holde seg til testkriteriene..

P4 - 06 Apr 20 kl. 21:12

Vil spre folk gjennom SMS

Oslo kommune vil følge med i påsken for å se om det samler seg for mye folk på ett sted. I tillegg til å ha vakter ute vil de ta i bruk et digitalt verktøy så de kan sende sms og be folk om å flytte seg, melder NRK. Dette kan de gjøre ved å overvåke mobiltettheten.

P4 - 17 May 20 kl. 10:34

- Bruk fornuften

Politiet ber folk bruke sunn fornuft i dag. Det skal ikke være flere enn 20 personer på private arrangementer, og 50 på offentlige, og folk skal holde en meters avstand. Men politiet har ikke hjemler i loven til å bryte opp store folkeansamlinger.

P4 - 04 May 20 kl. 13:23

Tror flybransjen kan endres for alltid

- Norsk luftfart kan være endret for alltid. Det sier leder for transportkomiteen på Stortinget, Helge Orten fra Høyre, til VG. Han mener pandemien gjør at folk kan velge annerledes i fremtiden, fordi det vil være økt arbeidsledighet, folk vil ha dårligere råd og folk kanskje vil reise mindre..

P4 - 21 Apr 20 kl. 17:32

Nye reiseråd fra regjeringen

Regjeringen har nå kommet med nye råd til befolkningen om fritidsreiser. For hytteforbudet er, som kjent, opphevet, men fremdeles er det en rekke råd folk må få følge, sa helseminister Bent Høie på pressekonferansen i ettermiddag. - Velg en reise med minst mulig smitterisiko.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mann siket for å ha delt ut eksplosiver

En mann er siktet for å ha delt ut eksplosiver under de pågående demonstrasjonene i Minneapolis. Mannen skal ha reist 50 mil for å delta i demonstrasjonene i byen. En video mannen selv har lagt ut på nett, viser at han deler ut eksplosiver og oppfordrer folk til å kaste det på politiet.

P4 - 15 minutter siden

Brann på skole i Kristiansand

Det har begynt å brenne på Holte skole i Randesund i Kristiansand. Det brenner både i vegger og tak, ifølge politiet. Nødetatene er fremme på stedet..

P4 - 1 time siden

Vedtar utvidet åpningstid for Vimonopolet

Frp vil i dag sikre flertall på Stortinget for å utvide åpningstiden på Vinmonopolet fra klokken 10 til 16 på lørdager. Regjeringen har foreslått endringen og vist til at handlemønsteret i befolkningen har endret seg, og at endringen vil løse hverdagsproblemer. I dag kan Vinmonopolet ha åpent mellom 8.

P4 - 45 minutter siden

VG: - Hagen har sendt melding til motpart

Drapssiktede Tom Hagen skal sist fredag ha sendt en kodet bitcoin-melding til den angivelige motparten i Lørenskog-forsvinningen. Ifølge VG skal Hagen ha skrevet at han bekrefter at han vil betale et løsepengekrav. Hans forsvarer Svein Holden bekrefter meldingen, og sier de håper nå at den vil bli besvar.

P4 - 45 minutter siden

Til angrep på guvernør og CNN-anker

President Donald Trump går til kraftig angrep mot New Yorks guvernør Andrew Cuomo og hans bror, Christopher Cuomo, som er nyhetsanker i CNN. Trump viser til opptøyene i delstaten, og sier byen i går gikk tapt til plyndrere, bøller, det radikale venstre og andre former for lavpanner og avskum. Presidenten avslutter med å si at CNN har dårlige seertall..

P4 - 1 time siden

Instagram fylles av svarte bilder

Instagram-brukere verden legger nå ut svarte bilder for å markere og vise sin avsky mot rasisme og politivold. Flere har også lagt ut svarte bilder på Snapchat og på Facebook. Aksjonen kommer som et svar på dødsfallet til mørkhudede George Floyd i USA.

P4 - 1 time siden

- Trenger en leder som gjenkjenner smerten

USA trenger en leder som anerkjenner smerten mange i de afroamerikanske miljøene nå opplever. Det sa Demokratenes presidentkandidat, Joe Biden, under en tale i Philadelphia for kort tid siden. Der gikk han til angrep president Donald Trumps håndtering av den sivile uroen som har oppstått i kjølvannet av dødsfallet til George Floyd..

P4 - 1 time siden

Slipper likevel ikke karantene på fritiden

Nordmenn som reiser på jobbreiser i Norden må likevel i karantene i ti dager på fritiden. Fredag åpnet regjeringen for å droppe karantene for jobbreisende i Norden fra 1. juni.

P4 - 1 time siden

15.000 færre arbeidssøkende

Det ble ved utgangen av mai registrert 15.300 færre arbeidssøkende i landet. Det viser nye tall fra Nav.

P4 - 1 time siden

Siktet for voldtekt

En mann i 20-årene er siktet for å ha voldtatt en jevnaldrende kvinne i Kongsvinger sentrum i helgen. Politiet opplyser at den mistenkte ble pågrepet lørdag, samme dag som den angivelige voldtekten fant sted i en leilighet. Mannen nekter straffskyld..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt