NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 07:58

NRK - 10 Oct 19 kl. 14:27

Ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet

Storbritannias utenriksminister Dominic Raab ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet, etter at landet invaderte Nord-Syria i går. Raab advarer om store menneskelige lidelser, og sier Storbritannia er skuffet og bekymret over Tyrkias invasjon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dominic Raab, Tyrkia, Nord-Syria, Storbritannia, Tyrkias

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, Tyrkia, vise, tilbakeholdenhet
NRK - 09 Oct 19 kl. 17:06

Ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet og «begrense menneskelig lidelse» etter angrepet mot kurderne i den nordvestlige delen av Syria..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:31

Utenriksministeren ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet. Lysbakken etterlyser sanksjoner mot Tyrkia.

Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia for å sette en stopper for tyrkiske angrep på kurdere i Nord-Syria, mener SV. Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide oppfordrer Tyrkia til å vise tilbakeholdenhet..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:31

Lysbakken mener Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia

Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia for å sette en stopper for tyrkiske angrep på kurdere i Nord-Syria, mener SV. Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide oppfordrer Tyrkia til å vise tilbakeholdenhet..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:31

Lysbakken om Erdogans angrep: Hvor står Norge?

Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia for å sette en stopper for tyrkiske angrep på kurdere i Nord-Syria, mener SV. NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier han stoler på at Tyrkia vil vise tilbakeholdenhet..

NRK - 16 Sep 19 kl. 11:33

Kina ønsker tilbakeholdenhet

Etter droneangrepene mot saudiarabiske oljeanlegg ber Kina nå både USA og Iran om å vise tilbakeholdenhet og verne om fred og stabilitet i Midtøsten. USA hevder det er Iran som står bak disse angrepene natt til lørdag..

NRK - 09 Oct 19 kl. 17:06

Ber Tyrkia «vise tilbakeholdenhet»

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg ber Tyrkia «vise tilbakeholdenhet» og «begrense menneskelig lidelse» etter angrepet mot den kurdiske YPG-militsen i den nordvestlige delen av Syria. Stoltenberg kommenterte saken under et besøk i Roma..

NRK - 25 Jun 19 kl. 00:54

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

P4 - 11 Oct 19 kl. 11:29

Stoltenberg bekymret

NATO-sjef Jens Stoltenberg er urolig for at Tyrkias militære aksjon i Nord-Syria nå skal føre til mer ustabilitet og menneskelig lidelse. Stoltenberg har i dag hatt samtaler med regjeringen i Tyrkia om situasjonen i Nord-Syria. NATO-sjefen sier han forventer at Tyrkia handler med tilbakeholdenhet..

NRK - 01 Sep 19 kl. 17:09

FN ber partene roe seg

FNs fredsbevarende styrke i Libanon ber partene om å vise tilbakeholdenhet etter at Hizbollah og Israel begge har angrepet hverandre søndag. Ifølge Hizbollah skal israelske soldater være skadet og drept..

P4 - 21 Jun 19 kl. 16:10

Solberg bekymret

Statsminister Erna Solberg er bekymret over den stadig mer spente situasjonen i Gulfen. Det sier hun til VG nå i ettermiddag. Solberg oppfordrer alle aktører til å vise tilbakeholdenhet og unngå handlinger og utspill som kan bidra ytterligere eskalering..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 15 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 15 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 1 time siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 2 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 2 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..

NRK - 3 timer siden

Vurderer nytt krisemøte om brexit

EU vurderer å kalle inn til et nytt krisemøte om brexit. Det skriver BBC. Målet med møtet er å komme i havn med en avtale mellom EU og Storbritannia, innen britenes planlagte utgang av unionen den 31.

NRK - 4 timer siden

Stopper el-motorsykkel-produksjon

Motorsykkelprodusenten Harley-Davidson har stanset produksjonen av den elektriske modellen Livewire, melder WSJ. Selskapet sier til avisa at man ikke bør lade motorsykkelen hjemme, men går ikke nærmere inn på hvorfor de har stanset produksjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt