NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:19

NRK - 10 Oct 19 kl. 14:27

Ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet

Storbritannias utenriksminister Dominic Raab ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet, etter at landet invaderte Nord-Syria i går. Raab advarer om store menneskelige lidelser, og sier Storbritannia er skuffet og bekymret over Tyrkias invasjon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dominic Raab, Tyrkia, Nord-Syria, Storbritannia, Tyrkias

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, Tyrkia, vise, tilbakeholdenhet
NRK - 09 Oct 19 kl. 17:06

Ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet og «begrense menneskelig lidelse» etter angrepet mot kurderne i den nordvestlige delen av Syria..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:31

Utenriksministeren ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet. Lysbakken etterlyser sanksjoner mot Tyrkia.

Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia for å sette en stopper for tyrkiske angrep på kurdere i Nord-Syria, mener SV. Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide oppfordrer Tyrkia til å vise tilbakeholdenhet..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:31

Lysbakken mener Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia

Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia for å sette en stopper for tyrkiske angrep på kurdere i Nord-Syria, mener SV. Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide oppfordrer Tyrkia til å vise tilbakeholdenhet..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:31

Lysbakken om Erdogans angrep: Hvor står Norge?

Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia for å sette en stopper for tyrkiske angrep på kurdere i Nord-Syria, mener SV. NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier han stoler på at Tyrkia vil vise tilbakeholdenhet..

NRK - 16 Sep 19 kl. 11:33

Kina ønsker tilbakeholdenhet

Etter droneangrepene mot saudiarabiske oljeanlegg ber Kina nå både USA og Iran om å vise tilbakeholdenhet og verne om fred og stabilitet i Midtøsten. USA hevder det er Iran som står bak disse angrepene natt til lørdag..

NRK - 25 Jun 19 kl. 00:54

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 09 Oct 19 kl. 17:06

Ber Tyrkia «vise tilbakeholdenhet»

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg ber Tyrkia «vise tilbakeholdenhet» og «begrense menneskelig lidelse» etter angrepet mot den kurdiske YPG-militsen i den nordvestlige delen av Syria. Stoltenberg kommenterte saken under et besøk i Roma..

P4 - 11 Oct 19 kl. 11:29

Stoltenberg bekymret

NATO-sjef Jens Stoltenberg er urolig for at Tyrkias militære aksjon i Nord-Syria nå skal føre til mer ustabilitet og menneskelig lidelse. Stoltenberg har i dag hatt samtaler med regjeringen i Tyrkia om situasjonen i Nord-Syria. NATO-sjefen sier han forventer at Tyrkia handler med tilbakeholdenhet..

NRK - 01 Sep 19 kl. 17:09

FN ber partene roe seg

FNs fredsbevarende styrke i Libanon ber partene om å vise tilbakeholdenhet etter at Hizbollah og Israel begge har angrepet hverandre søndag. Ifølge Hizbollah skal israelske soldater være skadet og drept..

P4 - 21 Jun 19 kl. 16:10

Solberg bekymret

Statsminister Erna Solberg er bekymret over den stadig mer spente situasjonen i Gulfen. Det sier hun til VG nå i ettermiddag. Solberg oppfordrer alle aktører til å vise tilbakeholdenhet og unngå handlinger og utspill som kan bidra ytterligere eskalering..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 30 minutter siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 30 minutter siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 1 time siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter møteulykke

To personer er skadet etter et trafikkuhell på riksvei 120 i Våler i Østfold. De to var sjåfører i hver sin bil som kolliderte, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt