NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 00:28

NRK - 10 Oct 19 kl. 20:03

Ber Tyrkia stoppe angrepa

Dei fem europeiske landa i Tryggingsrådet i FN ber Tyrkia stoppe angrepa mot kurdiske område i Syria. Etter eit hastemøte i Tryggingsrådet kom landa med ei felles fråsegn, der dei seier at dei er svært uroa situasjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tryggingsrådet, FN, Tyrkia, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, Tyrkia, stoppe, angrepa
NRK - 13 Oct 19 kl. 15:18

Tyrkia fryktar ikkje sanksjonar

Den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan seier landet har ingen planar om å stoppe angrepa på dei kurdiske områda i Syria. Fleire land i Vesten har truga med sanksjonar og våpenembargo, men Erdogan seier dei ikkje let seg påverke av dette..

VG - 09 Oct 19 kl. 20:40

Vil stanse norsk våpeneksport til Tyrkia: - Kurderne er blitt forrådt

SV vil stoppe norsk eksport av våpen og forsvarsmateriell til Tyrkia så lenge krigen mot kurderne pågår..

Aftenposten - 23 Jul 19 kl. 07:23

Venezuela skylder på«elektromagnetisk angrep» etter strømbrudd

Store deler av Venezuela har igjen blitt rammet av strømbrudd. Regjeringen hevder landets kraftforsyning har blitt utsatt for et «elektromagnetisk angrep»..

NRK - 28 Nov 19 kl. 10:13

Tre helsearbeidarar drepne i Kongo

Tre helsearbeidarar blei drepne då væpna grupper angreip to responssenter for Ebola i DR Kongo. Det melder Reuters. Fleire personar skal vere skadde etter angrepa.

Aftenposten - 23 Jul 19 kl. 07:23

Venezuela hevder seg utsatt for «elektromagnetisk angrep» etter strømbrudd

Store deler av Venezuela ble mandag rammet av strømbrudd. Regjeringen hevder landets vannkraftverk har blitt utsatt for et «elektromagnetisk angrep»..

Hegnar.no - 23 Jul 19 kl. 05:09

Venezuela hevder seg utsatt for «elektromagnetisk angrep» etter strømbrudd

Store deler av Venezuela ble mandag rammet av strømbrudd. Regjeringen hevder landets vannkraftverk har blitt utsatt for et «elektromagnetisk angrep»..

NRK - 06 Feb 20 kl. 17:53

Tyrkia skal ha sendt nye styrker

Tyrkia har sendt nye styrker inn i Nordvest-Syria torsdag, ifølge både statlige syriske medier og opposisjonen i landet. Målet for forsterkningene skal være å stoppe offensiven fra syriske styrker mot de siste opprørskontrollerte områdene i landet..

NRK - 17 Oct 19 kl. 01:26

Catalonias leder: Volden må stoppe

Etter tre dager med protester i Barcelona ber Catalonias regionpresident Quim Torra demonstrantene stoppe med de voldelige sammenstøtene. – Vi vil ikke tillate hendelser som de vi ser i gatene. Dette er nødt til å stoppe nå, sa Torra i en TV-tale..

NRK - 17 Jul 19 kl. 20:36

USA utestenger Tyrkia

USA har utestengt Tyrkia fra F-35-programmet etter at landet kjøpte rakettsystemet S-400 fra Russland. Det bekrefter USA overfor nyhetsbyrået AFP. USA har gjentatte ganger rådet Tyrkia til ikke å kjøpe systemet..

P4 - 15 Oct 19 kl. 15:27

Flere stanser våpensalg til Tyrkia

Storbritannia innfører nå midlertidig stans i våpensalg til Tyrkia. Det opplyser myndighetene. Britene følger dermed flere land som ikke vil levere våpen til Tyrkia etter at landet startet en militæroffensiv i Nord-Syria.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rødgrønn valgseier i Hamburg

Vinnerne i lokalvalget i Hamburg er De grønne med 24 prosent og Sosialdemokratene med 39 prosent. De rødgrønne fortsetter dermed å styre byen. Statsminister Angela Merkels kristenkonservative CDU fikk kun 11 prosents oppslutning..

NRK - 5 minutter siden

Israel angrep jihad-anlegg i Syria

Det israelske militæret bekrefter at de har skutt raketter mot det de kaller palestinske jihad-grupper i Syria. Det statlige syriske nyhetsbyrået Sana bekrefter angrepet som de sier aktiverte luftvernforsvaret rundt Damaskus..

NRK - nu

Østerrike opphever togforbud

Østerrike opphevet ved midnatt forbudet mot å la italienske tog passere grensa. To passasjerer som var mistenkt for å være korona-smittet på et tog fra Venezia, har testet negativt, melder det østerrikske TV-kanalen ORF ifølge AP..

NRK - 10 minutter siden

Tre til sykehus etter utforkjøring

Tre personer er kjørt til sykehusetter en trafikkulykke i Rendalen i Innlandet søndag kveld. Det satt en voksen og to barn i bilen. De ble først sjekket av ambulanse, før de ble kjørt til Hamar sykehus.

NRK - 15 minutter siden

Dårlig valg for Merkel i Hamburg

Velgerne i Hamburg ga statsminister Angela Merkels CDU en nesestyver da de søndag ga den rødgrønne koalisjonen grønt lys til å fortsette å styre bystaten. Ifølge prognosene til TV-kanalene ARD og ZDF fikk CDU bare litt over 11 prosent..

NRK - 1 time siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 2 timer siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt