NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 21:38

NRK - 14 Apr 19 kl. 22:13

Ber May trekke seg

Tidligere leder i det konservative partiet, Ian Duncan Smith ber statsminister Theresa May om å trekke seg i løpet av mai måned. Duncan Smith sier til Sky News at landet bør forlate EU før Europavalget i mai og May bør trekke seg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Duncan Smith, Theresa May, Smith, Sky News, EU, Europavalget, May

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, May, trekke, seg
NRK - 14 Apr 19 kl. 22:13

Duncan Smith ber May trekke seg

Tidligere leder i det konservative partiet, Ian Duncan Smith ber statsminister Theresa May om å trekke seg i løpet av mai måned. Duncan Smith sier til Sky News at landet bør forlate EU før Europavalget i mai og May bør trekke seg..

Hegnar.no - 27 Apr 19 kl. 09:20

Trump vil trekke USA ut av avtale om våpenhandel

President Donald Trump sier han vil trekke USAs støtte til en FN-traktat som regulerer handel med konvensjonelle våpen..

NRK - 04 Jun 19 kl. 07:57

Nekter å trekke seg fra avtale

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier Tyrkia ikke vil trekke seg fra avtalen med Russland om kjøpet av luftforsvarssystemet S-400. Avgjørelsen har høstet kritikk fra landets allierte i Nato og har kjølnet et allerede anstrengt forhold til USA..

NRK - 23 Mar 19 kl. 17:40

Taubåter skal trekke cruiseskip

Store taubåter fra Trondheim og Bergen er på vei for å trekke cruiseskipet Viking Sky i Hustadvika ut i roligere farvann. Fem evakuerte er kjørt til sykehus. Det vil ta flere timer før taubåtene er fremme, skriver Romsdals Budstikke..

Aftenposten - 07 Dec 18 kl. 15:42

CNN: Kelly ventes å trekke seg som Trumps stabssjef

Stabssjefen i Det hvite hus, John Kelly, ventes å trekke seg i løpet av noen dager, melder TV-stasjonen CNN..

NRK - 10 Jun 19 kl. 06:57

Vil ikke trekke omstridt lovforslag

Hongkongs leder Carrie Lam sier det ikke er aktuelt å trekke planene om en utleveringsavtale med Kina. Uttalelsen kommer dagen etter de massive demonstrasjonene imot lovendringer som skal gjøre det mulig å utlevere personer til Kinas fastland..

NRK - 11 Jan 19 kl. 12:37

USA: Har byrja å trekke ut av Syria

Den USA-leia militærkoalisjonen i Syria har byrja uttrekkinga frå Syria, ifølge talsperson for koalisjonen til New York Times. Han vil ikkje seie akkurat kva som skjer, når og kor. Trump gav ordre om å trekke ut dei rundt 2000 soldatane i desember..

Hegnar.no - 21 Dec 18 kl. 06:41

USA skal trekke «store» styrker ut av Afghanistan

President Donald Trump har bestemt seg for å trekke «store» styrker ut av Afghanistan, opplyser en tjenestemann til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 27 Dec 18 kl. 21:46

–Feil tidspunkt å trekke seg ut på

WHO-sjef i Syria, Elizabeth Hoff, mener det er feil av Trump å trekke ut de amerikanske styrkene fra Syria nå. Hun frykter mer krig og lidelse hvis USAs allierte, kurderne, blir angrepet av tyrkiske styrker, slik president Erdogan har varslet..

NRK - 18 Dec 18 kl. 06:10

Orkla vurderer å trekke makrellboks

Orkla vurderer å trekke tilbake emballasjen der selskapet bruker tungtvannsaksjonen på Rjukan for å selge makrell i tomat. Flere reagerer på koplingen mellom krigsminnet og kommersiell virksomhet, skriver Rjukan Arbeiderblad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Plan mot vold i nære relasjoner

Regjeringen har satt i gang arbeidet med en nasjonal handlingsplan mot vold i nære relasjoner. Arbeidet skal ledes av Justisdepartementet. Den nye handlingsplanen skal ha en egen del om vold og overgrep i samiske samfunn..

NRK - 15 minutter siden

Mexico styrker grensekontrollen

Mexico styrker vaktholdet langs grensen i nord med nærmere 15.000 soldater og vakter for å hindre migranter i å krysse landegrensen til USA. USAs president Donald Trump har krevd at Mexico gjør mer for å stoppe migranter fra å krysse grensen..

NRK - 45 minutter siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 1 time siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 2 timer siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..

NRK - 2 timer siden

Tysk pilot døde i styrt

En pilot i det tyske militæret omkom da to jagerfly kom i kontakt med hverandre under en øvelse og styrtet nordøst i Tyskland mandag. Det bekrefter tysk militære, ifølge AP. Piloten i det andre jagerflyet skjøt seg ut av flyet og overlevde..

NRK - 2 timer siden

Sanksjoner rettet mot Irans leder

De nye sanksjonene USA har varslet mot Iran, rettes mot landets øverste leder Ali Khamenei, ifølge president Donald Trump. Iran skal aldri få kunne ha atomvåpen, sa Trump mandag. Det melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte mot danske Ørsted i en anbudskonkurranse om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Equinor la inn anbud om å bygge ut et kraftverk med en kapasitet på 1.100 megawatt i et havområde utenfor New Jersey, skriver Teknisk Ukeblad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt