NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 04:25

NRK - 14 Apr 19 kl. 22:13

Ber May trekke seg

Tidligere leder i det konservative partiet, Ian Duncan Smith ber statsminister Theresa May om å trekke seg i løpet av mai måned. Duncan Smith sier til Sky News at landet bør forlate EU før Europavalget i mai og May bør trekke seg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Duncan Smith, Theresa May, Smith, Sky News, EU, Europavalget, May

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, May, trekke, seg
NRK - 14 Apr 19 kl. 22:13

Duncan Smith ber May trekke seg

Tidligere leder i det konservative partiet, Ian Duncan Smith ber statsminister Theresa May om å trekke seg i løpet av mai måned. Duncan Smith sier til Sky News at landet bør forlate EU før Europavalget i mai og May bør trekke seg..

Hegnar.no - 27 Apr 19 kl. 09:20

Trump vil trekke USA ut av avtale om våpenhandel

President Donald Trump sier han vil trekke USAs støtte til en FN-traktat som regulerer handel med konvensjonelle våpen..

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 08:43

Når bør du trekke deg ut av risikable investeringer?

Hayden Briscoe fra UBS Asset Management mener han har svaret på når det er lurt å trekke seg ut av de risikable investeringene og heller investere i tryggere alternativer. .

NRK - 04 Jun 19 kl. 07:57

Nekter å trekke seg fra avtale

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier Tyrkia ikke vil trekke seg fra avtalen med Russland om kjøpet av luftforsvarssystemet S-400. Avgjørelsen har høstet kritikk fra landets allierte i Nato og har kjølnet et allerede anstrengt forhold til USA..

P4 - 13 Aug 19 kl. 21:28

Truer med å trekke USA fra WTO

Donald Trump truer med å trekke USA ut av Verdens handelsorganisasjon. Presidenten sa i dag at de har lurt USA i årevis, og det kommer ikke til å skje igjen. Trump har også tidligere truet med å forlate handelsorganisasjonen..

Hegnar.no - 13 Aug 19 kl. 22:34

Trump truer med å trekke USA fra WTO

President Donald Trump truer med å trekke USA ut av Verdens handelsorganisasjon (WTO) «hvis det blir nødvendig»..

NRK - 23 Mar 19 kl. 17:40

Taubåter skal trekke cruiseskip

Store taubåter fra Trondheim og Bergen er på vei for å trekke cruiseskipet Viking Sky i Hustadvika ut i roligere farvann. Fem evakuerte er kjørt til sykehus. Det vil ta flere timer før taubåtene er fremme, skriver Romsdals Budstikke..

NRK - 13 Aug 19 kl. 21:26

Truer med å trekke USA fra WTO

President Donald Trump truer med å trekke USA ut av Verdens handelsorganisasjon (WTO) «hvis det blir nødvendig». – Vi vet at de har lurt oss i årevis, og det kommer ikke til å skje igjen, sa Trump under et besøk i Pennsylvania tirsdag..

Aftenposten - 07 Dec 18 kl. 15:42

CNN: Kelly ventes å trekke seg som Trumps stabssjef

Stabssjefen i Det hvite hus, John Kelly, ventes å trekke seg i løpet av noen dager, melder TV-stasjonen CNN..

NRK - 10 Jun 19 kl. 06:57

Vil ikke trekke omstridt lovforslag

Hongkongs leder Carrie Lam sier det ikke er aktuelt å trekke planene om en utleveringsavtale med Kina. Uttalelsen kommer dagen etter de massive demonstrasjonene imot lovendringer som skal gjøre det mulig å utlevere personer til Kinas fastland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 1 time siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 2 timer siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 2 timer siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 3 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 4 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 4 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 6 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..

NRK - 6 timer siden

Farevarsel avsluttet

Farevarselet på oransje nivå på vindkast i Agder og Telemark er nå avsluttet. Vinden er i minking, og under farevarselkriteriene, opplyser Meteorologisk institutt..

NRK - 6 timer siden

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt