NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 04:53

NRK - 05 feb. 21 kl. 21:18

Bent Stiansen tildelt hederspris

Kokk og restauranteier Bent Stiansen fikk årets hederspris under Det Norske Måltid. – Gjennom 30 år har han inspirert unge til å satse på matfaget, og ingen har utdannet flere kokker enn han, sier landbruks- og matminister Olaug Bollestad..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bent Stiansen, Det Norske Måltid, Olaug Bollestad, Stiansen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bent, Stiansen, tildelt, hederspris
VG - 01 mars 21 kl. 06:05

Jane Fonda fikk hederspris – tok oppgjør med egen bransje

Hun har vunnet syv Golden Globe-, to Oscar og én Emmy-pris. I natt fikk Jane Fonda (83) en hederspris, og tok et oppgjør med toppene i TV- og filmindustrien..

NRK - 16 april 21 kl. 20:42

Årets hederspris til Mayhem

Under Spellemannprisutdelingen i kveld fikk Mayhem Årets hederspris. Bandet ble tidligere i år innlemmet i Rockheim Hall of Fame. Siden oppstarten i 1984 har bandet spilt metallrock med et publikum over hele verden..

Aftenposten - 19 jan. 21 kl. 11:26

Over 60 millioner kroner tildelt i ny kompensasjonsordning første døgn

I løpet av det første døgnet med ny kompensasjonsordning administrert av Brønnøysundregistrene, ble det tildelt over 60….

E24 - 19 jan. 21 kl. 11:26

Over 60 millioner kroner tildelt i ny kompensasjonsordning første døgn

I løpet av det første døgnet med ny kompensasjonsordning administrert av Brønnøysundregistrene, ble det tildelt over 60 millioner kroner til 290 virksomheter..

Aftenposten - 09 jan. 21 kl. 20:03

Hedersprisen på Idrettsgallaen til dopingjeger Rune Andersen

Tidligere i år sluttet Rune Andersen som dopingjeger. Lørdag kveld mottak han idrettens hederspris fra statsminister….

VG - 09 jan. 21 kl. 20:03

Hedersprisen på Idrettsgallaen til dopingjeger Rune Andersen

Tidligere i år sluttet Rune Andersen som dopingjeger. Lørdag kveld mottak han idrettens hederspris fra statsminister Erna Solberg..

VG - 26 feb. 21 kl. 10:51

Skarstein hedret med Fredrikkeprisen

Birgit Skarstein (32) er den første aktive idrettsutøveren som får Norske Kvinners Sanitetsforenings hederspris, Fredrikkeprisen..

NRK - 26 feb. 21 kl. 11:37

Fredrikkeprisen til Skarstein

Birgit Skarstein får Sanitetskvinnenes hederspris, Fredrikkeprisen, blant annet for sin modige og tydelige stemme for et større mangfold. Birgit Skarstein er en paralympisk idrettsutøver og har ti VM-medaljer, seks i roing og fire i langrenn. Hun er regjerende verdensmester og verdensrekordholder i roing.

NRK - 13 feb. 21 kl. 12:41

Vil ha gransket ansettelser

Frank Bakke-Jensen og Bent Høie risikerer å miste framtidige jobber de er tildelt av sine regjeringskolleger, melder Klassekampen. Opposisjonen ber Stortingets kontrollkomité granske ansettelser av statsrådene som fiskeridirektør og statsforvalter..

NRK - 12 jan. 21 kl. 02:21

Høie vil ta stikkprøver

Helseminister Bent Høie vil at kommunene skal ta stikkprøver for å sjekke om reisende til Norge faktisk tar koronatest innen 24 timer, slik de er pålagt. – Straffen for å bryte forskriften, kan være opp mot 20.000 kroner i bot, sier Bent Høie til VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Kvinne funnet død

Torsdag kveld fikk politiet melding om funn av en død kvinne på Varaldsøy i Kvinnherad. Hun ble funnet utendørs og foreløpige funn taler for at hun ble drept. En person har fått status som siktet og ble pågrepet, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 2 timer siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 2 timer siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 2 timer siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 3 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt