VG > Sport

Mandag, 19 April, 23:55

VG - 20 jan. 21 kl. 14:43

Bent Høie om strenge restriksjoner: – Mange vil vi skal åpne raskere

På grunn av fortsatt høye smittetall må tiltakene fortsatt være strenge. – Mange vil vi skal åpne raskere, men vi må være varsomme, sier helseminister Bent Høie..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bent Høie, Høie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bent, Høieom , strenge, restriksjoner, Mange, vilvi , skal, åpne raskere
NRK - 08 jan. 21 kl. 17:43

Meiner tiltaka ikkje er for strenge

Dei nye og strenge koronatiltaka i Noreg er ikkje for strenge. Det meiner 68 prosent av dei spurde i undersøkinga Norsk koronamonitor frå Opinion. 22 prosent meiner tiltaka er for strenge..

NRK - 23 jan. 21 kl. 11:20

Horten kan få restriksjoner

Folk i Horten må være forberedt på at de kan få restriksjoner, skriver ordfører Are Karlsen på Facebook. Oslo og østre Viken er nedstengt etter funn av mutert koronavirus og nærliggende kommuner kan få restriksjoner. Vær forsiktig, oppfordrer han..

NRK - 12 mars 21 kl. 12:11

Anbefaler fortsatt strenge tiltak

Helsedirektoratet anbefaler at strenge innreiserestriksjoner opprettholdes inntil videre, i første omgang til midten av april, skriver de i sin vurdering til Helse- og omsorgsdepartementet. De anbefaler også at det ikke gis unntak for innreise- og karantenebestemmelser for toppidrettsutøvere. De strenge innreiserestriksjonenen skulle i utgangspunktet skulle vare til 19.

Klartale - 16 feb. 21 kl. 13:49

Vil han si at det blir mindre strenge regler?

Bent Høie skal møte pressen onsdag. Det skjer mens det blir mindre strenge regler flere steder i Norge. Høie skal si hva som blir reglene for hele landet.

VG - 15 mars 21 kl. 20:51

Helsetopp vil ha strenge tiltak i hele Viken

Klokken 21 møter helseminister Bent Høie pressen for å snakke om smittesituasjonen i Viken. Administrerende direktør i Helse Sør-Øst har anbefalt strenge tiltak i hele storfylket..

NRK - 18 jan. 21 kl. 12:39

Kanskje restriksjoner over sommeren

Vi må være forberedt på svært langvarige restriksjoner hvis koronasmitten ikke slås kraftig tilbake. Det sa statsminister Erna Solberg (H) da hun redegjorde for Stortinget om håndteringen av koronasituasjonen i dag..

E24 - 17 feb. 21 kl. 07:50

Kid truffet av svenske restriksjoner i fjerde kvartal

Det ble nok et sterkt kvartal for interiørkjeden Kid, men restriksjoner knyttet til pandemien i Sverige gjør at den svenske virksomheten for første gang i år ikke kunne vise til sammenlignbar vekst..

NRK - 07 mars 21 kl. 01:54

Restriksjoner ga like mange døde

Mens eldre i rike land har mistet livet av covid-19, har unge i fattige land dødd som følge av koronarestriksjoner. Svenske forskere har funnet ut at restriksjoner har ført til like mange dødsfall som pandemien..

NRK - 20 jan. 21 kl. 07:59

Beijing stenger ned bydeler

Myndighetene i Kinas hovedstad Beijing har innført strenge korona-restriksjoner i fem bydeler. Blant annet har 1,6 millioner innbyggere i bydelen Daxing fått reiseforbud. Ifølge nyhetsbyrået AFP er årsaken det som kalles «en håndfull» nye smittetilfeller..

NRK - 31 jan. 21 kl. 10:42

Mutert virus oppdaget i Moss

På sine nettsider opplyser kommunen at de lørdag kveld fikk bekreftet at tre koronasmittede i Moss i har blitt smittet av den muterte varianten av viruset i januar. – Smittekobling til utbruddet i Nordre Follo er nettopp grunnen til vi mistenkte mutert virus og til at vi fortsatt har veldig strenge restriksjoner i Moss, sier kommuneoverlege Kristian Krogshus..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Frykt i Kabul: – Taliban står klare til å overta

Taliban kontrollerer halve landet og regjeringen i Kabul er svak og upopulær. Forhandlingene om fred står i stampe. Det er realiteten når NATO trekker seg ut av Afghanistan etter 20 år..

VG - 4 timer siden

Line Andersens søksmål mot NRK: Mekling mislyktes

Den populære programlederen har saksøkt sin arbeidsgiver. Meklingsforsøk har ikke ført til et forlik..

VG - 5 timer siden

Storbritannias idrettsminister: – Vi vil gjøre alt for å stanse Super League

Myndighetene i flere land går ut mot planene om å etablere Super League..

VG - 12 timer siden

José Mourinho sparket i Tottenham

José Mourinho (58) er ferdig som manager i Tottenham etter 17 måneder..

VG - 6 timer siden

Med høy puls for idrett, likestilling og kreftbehandling

I dag er det ti år siden Grete Waitz døde av kreft. Hun var en pioner. På sin stillferdige, men standhaftige måte ryddet hun vei for kvinnelige idrettsutøvere og for likestilling i idretten.

VG - 7 timer siden

Supporterleder positiv til Super League: – De fleste hadde skrudd på TV-en

Ruben Skjerping, leder av Real Madrids norske supporterklubb, tviler på at fotballpublikummet ville boikottet kamper fra Super League..

VG - 8 timer siden

UEFA-president truer gigantene - refser fotballtopper

UEFA-president Aleksander Čeferin advarer klubber og spillere. Han kritiserer også Juventus-president Andrea Agnelli og Manchester United-direktør Ed Woodward..

VG - 8 timer siden

UEFA-president advarer om EM og Champions League - refser fotballtopper

UEFA-president Aleksander Čeferin advarer klubbene før vårens Champions League-sluttspill og sommerens EM. Han kritiserer også Juventus-president Andrea Agnelli og Manchester United-direktør Ed Woodward..

VG - 8 timer siden

UEFA-president refser fotballtopper: – Ikke sett maken til lyving

UEFA-president Aleksander Čeferin kritiserer Juventus-president Andrea Agnelli og Manchester United-direktør Ed Woodward..

VG - 8 timer siden

Melina Johnsen felt i Fim etter tannbehandling

Realitykjendis Melina Johnsen har blitt felt i Fim for markedsføring som kan føre til kroppspress..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt