NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 16:38

NRK - 13 jan. 21 kl. 22:12

Bensinstasjon ranet

Politiet i Trøndelag har bevæpnet seg og leter etter en gjerningsperson som ranet en bensinstasjon på Stjørdal i kveld. Gjerningspersonen truet til seg penger ved hjelp av et våpen og har gått fra stedet til fots. Ingen personer er fysisk skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, Stjørdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bensinstasjon, ranet
NRK - 18 jan. 21 kl. 16:21

Mindreårig siktet for ran

En person under 15 år, som dermed er mindreårig, er siktet for et ran av en bensinstasjon i Stjørdal onsdag. Politiet henlegger saken. Raneren fikk bare med seg et mindre pengebeløp..

NRK - 21 jan. 21 kl. 16:10

Nei til ølsalg på bensinstasjon

Fremskrittspartiets forslag om å tillate ølsalg i kiosker og på bensinstasjoner ble torsdag stemt ned i Stortinget. skriver Nettavisen. Virke Servicehandel har jobbet sterkt for forslaget, og er skuffet over utfallet..

NRK - 11 jan. 21 kl. 10:22

Ingen pågrepet etter ran

Ingen personer er mistenkt eller pågrepet etter ranet av massasjestudioet i Håkonsgaten i Bergen lørdag kveld. – Vi har sikret vattpinner med mulig DNA, opplyser politioverbetjent Anita Dahl i Vest politidistrikt. Prøvene sendes til FHI for analyse..

NRK - 19 jan. 21 kl. 05:11

Ble fraranet mobiltelefonen

Politiet har pågrepet en mann (20) som skal ha ranet til seg en mobiltelefon fra en 18-åring Lagårdsveien i Stavanger ved hjelp av kniv like etter midnatt. En snau time senere ble 20-åringen pågrepet, og tatt med til arresten..

VG - 20 jan. 21 kl. 01:35

Hjemløse på gaten i Washington: Tror på en bedre fremtid med Biden

WASHINGTON D.C. (VG) Banket opp, ranet og glemt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mutasjon oppdaga i 70 land

Det muterte koronaviruset som fyrst vart oppdaga i Storbritannia har no spreidd seg til 70 land, opplyser WHO. Mutasjonen som fyrst vart oppdaga i Sør-Afrika har spreidd seg til 31, ifylgje organisasjonen..

NRK - 45 minutter siden

36 smitta i Sunnfjord

Det er no i alt 36 nye koronasmitta i Sunnfjord. 34 av tilfella er knytt til det same klyngeutbrotet. 16 av dei nye smitta er studentar ved Høgskulen i Sogn og Fjordane..

NRK - 45 minutter siden

– Forventar at fabrikkane leverer

Helsekommisær i EU, Stella Kyriakides, seier at EU har rett på vaksinar frå to AstraZeneca-fabrikkar i Storbritannia, melder Reuters. Ho seier òg at AstraZeneca er bunden til å levere vaksinar, sjølv om legemiddelselskapet har hevda det motsette..

NRK - 1 time siden

Høie kritiserer AstraZeneca

Helseminister Bent Høie seier til NRK at AstraZeneca har vore for seint ute med å informere dei europeiske landa om sine leveringsprognosar, og at dette er kritikkverdig. AstraZeneca kjem til å levere færre vaksinar til EU og Noreg enn dei har antyda..

NRK - 1 time siden

Biden stoggar olje- og gassleiting

President i USA, Joe Biden, har signert ein presidentordre som mellombels stoggar ny leiting etter olje og gass på føderal eigedom, inkludert i amerikanske farvatn. Det melder AFP..

NRK - 1 time siden

Start-spelar vert politimeld

Kristiansand kommune har politimeld ein spelar på fotballaget Start for brot på karantenereglane, melder Fædrelandsvennen. Spelaren skal ha vore på trening saman med andre då han var i innreisekarantene..

NRK - 2 timer siden

Aafløy beheld verv ein månad ekstra

Trym Aafløy krev at heile bystyret må ta stilling til kva verv han og to andre utmelde politikarar av FNB skal ha i bystyret. Det krev mykje førebuing, og saka blir derfor utsett, og Aafløy får bebalde nestleiarverv og løn ein månad ekstra..

NRK - 1 time siden

UIS åpner for undervisning

Universitetet i Stavanger har i dag informert studenter og ansatte om at UiS planlegger å åpne opp for fysisk undervisning i grupper på inntil 50 personer fra mandag 8. februar dersom smittetrykket ikke endrer seg drastisk..

NRK - 2 timer siden

Forsyningspartnar delvis evakuert

Ein av AstraZeneca sine vaksineforsyningspartnarar, Wockhardt UK, i Wales har delvis evakuert området sitt då dei undersøker ei mistenkjeleg pakke, melder selskapet sjølv..

NRK - 2 timer siden

Smittetalet halvert i januar

Sidan veke 1 har smittetalet falt med 53 prosent, syner den siste vekerapporten frå FHI. Dei to siste vekene har det vore ein klar nedgang i talet på meldte koronatilfelle, ifylgje rapporten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt