E24 > Økonomi

Mandag, 18 Januar, 08:17

E24 - 27 nov. 20 kl. 18:00

Bellona anmelder Equinor for grov miljøkriminalitet etter granskingsrapport

Bellona varsler at de vil anmelde Equinor for grov miljøkriminalitet etter at Miljødirektoratet fredag kom med sterk kritikk av utslipp fra Mongstad..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Equinor, Miljødirektoratet, Mongstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bellona, anmelder, Equinor, for, grov, miljøkriminalitet, etter, granskingsrapport
NRK - 27 nov. 20 kl. 17:40

Bellona vil politimelde Equinor

Bellona varslar at dei vil politimelde Equinor for grov miljøkriminalitet etter at Miljødirektoratet kom med sterk kritikk av utsleppa frå Mongstad, skriv NTB. Leiar Frederic Hauge seier ein no må definere Equinor som «notorisk miljøkriminelle»..

E24 - 02 des. 20 kl. 18:30

Bellona kritisk etter nok en brann: – Equinor har ikke kontroll

– Sikkerhetskulturen i Equinor er ute av kontroll, sier Bellona-leder Frederic Hauge etter enda en brann på et av Equinors landanlegg. Han skylder på kostnadskutt, men Equinor mener det er for tidlig å konkludere om årsaken..

NRK - 02 des. 20 kl. 18:05

Bellona starter gransking av brann

Onsdag brant det på Equinor sitt anlegg på Tjeldbergodden i Møre og Romsdal. Dette er den andre brannen på kort tid ved ett av Equinor sine anlegg. I november brant det på Melkøya.

Aftenposten - 27 nov. 20 kl. 15:51

Miljødirektoratet hardt ut mot Equinor etter oljeutslipp på Mongstad: – Svært alvorlig

Equinor får krass kritikk fra myndighetene etter ulovlige oljeutslipp på Mongstad. Direktorat frykter at Equinor-ledelsen ikke tar miljøet på alvor. – Alle har ikke hatt full kontroll på reglene, svarer Equinor-direktør..

E24 - 09 des. 20 kl. 14:55

Equinor med alvorlige brudd på regelverket i sikkerhetsarbeidet

Petroleumstilsynet (Ptil) mener Equinor ikke lar de ansatte bidra nok til bedre sikkerhet. Nå krever Bellona at regjeringen innfører særregler for vernetjenesten i oljebransjen..

Aftenposten - 09 des. 20 kl. 17:05

Equinor med alvorlige brudd på regelverket i sikkerhetsarbeidet

Petroleumstilsynet (Ptil) mener Equinor ikke lar de ansatte bidra nok til bedre sikkerhet. Nå krever Bellona at regjeringen innfører særregler for vernetjenesten i oljebransjen..

Aftenposten - 27 nov. 20 kl. 15:51

Miljødirektoratet hardt ut mot Equinor etter oljeutslipp: – Svært alvorlig

Equinor får krass kritikk fra miljømyndighetene etter ulovlige oljeutslipp på Mongstad. Myndighetene frykter at Equinor-ledelsen ikke tar miljøet på alvor, og kalte dem inn på teppet..

NRK - 03 des. 20 kl. 05:47

Equinor lover gransking

Equinor lover gransking etter brannen i et kompressorbygg på Tjeldbergodden i går. – Hendelser granskes alltid grundig for å kartlegge årsaksforhold. Det skjer i dette tilfellet også, sier pressetalsperson Morten Eek i Equinor til NTB..

NRK - 10 des. 20 kl. 06:07

Varsler om ukultur i Equinor

To branner på Equinor-anlegg og oljeutlsipp på Mongstad, viser at økonomi blir ofte satt foran sikkerhet. Det sier konserntillitsvalgt i Equinor, Owe Ingemann Waltherzøe. Han varsler om det han kaller ukultur i selskapet..

Aftenposten - 11 des. 20 kl. 12:08

Tilsyn hasteinnkalte Equinor-direktør til møte etter alvorlige branner

Det brant på et Equinor-anlegg forrige uke. To dager senere måtte Equinor-direktør Irene Rummelhoff forklare seg for Petroleumstilsynet..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Hotellet valgte å holde hjulene i gang da landet stengte på nytt. Det kan bety mindre støtte nå.

LILLEHAMMER (Aftenposten/E24): Fra mandag kan bedrifter igjen søke om kompensasjon for faste kostnader. Hittil har fem store fått klart mest. – Helt absurd å fortsette å dele ut penger til de største, mener professor..

E24 - 1 time siden

Mowi varsler om kraftig resultatfall

Mowi venter å legge frem et bratt fall i resultatet for fjorårets fjerde kvartal..

E24 - 1 time siden

Disse konteinerne er i front mot pandemien langs oljekysten

Positive koronatester før utreise har satt oljearbeidere i isolasjon i stedet for å spre smitte offshore. Overlege Steffen Roth er forundret over at ikke alle oljearbeidere testes før utreise..

E24 - 1 time siden

Forsker hevder havvind er fint for fisken

Fiskarane fryktar flyttinga av vindindustrien til havs. Forsking viser derimot at havvind kan vera ein fordel for fisken..

E24 - 1 time siden

Biden vil vrake Keystone-rørledningen

Påtroppende president Joe Biden planlegger å vrake oljerørledningen Keystone XL fra Canada på sin første dag på jobben..

E24 - 2 timer siden

Apple: Parler kan komme tilbake til App Store

Apple-sjef Tim Cook sier den omstridte medieplattformen Parler kan returnere til App Store om den legger fram nye retningslinjer for innholdsmoderering..

E24 - 2 timer siden

Megler: Fire av fem boliger selges over prisantydning

Hele 80 prosent av boligene som er solgt til nå i år, har gått over prisantydning, ifølge en megler. Det er en kraftig økning fra samme tid i fjor..

E24 - 2 timer siden

Asia-børser blandet etter nye BNP-tall fra Kina

Kinesisk økonomi vokste til tross for coronanedturen i fjor. Mandag er det en blandet utvikling i de asiatiske aksjemarkedene..

E24 - 2 timer siden

Tre eksperter: Dette er de beste IT- og teknologiaksjene nå

Teknologiaksjene på Oslo Børs har hatt en sterk vekst fra det teknologiske skiftet. Dette er aksjene ekspertene tror vil drive meravkastningen i årene fremover. – Potensial til å mangedoble seg, sier aksjeanalytiker om én av aksjene..

E24 - 2 timer siden

Presidentbytte, rentemøte og Nel-oppdatering: Dette skjer denne uken

Denne uken byr på innsettelsen av Joseph Biden som USAs president, rentebeslutning i Norge og eurosonen og Nels kapitalmarkedsdag. I tillegg sparker Gjensidige i gang kvartalssesongen på Oslo Børs..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt