P4 > Nyheter

Lørdag, 26 September, 09:37

P4 - 28 jan. 20 kl. 05:34

Belgisk eks-konge innrømmer farskap

Belgias tidligere konge, Albert, har innrømmet farskap etter en utenomekteskaplig affære.
Kongen hadde vært gift i ti år da han gjorde en annen kvinne gravid på 60-tallet. Og etter at han nylig gikk med på å avgi en DNA-test, innrømmer han at han er far til skulptøren Delphine Boël.
Hun tok farskapssaken til retten for seks år siden.
Albert var Belgias konge fra 1993 til 2013, da han abdiserte på grunn av helsemessige årsaker og ga tronen videre til sønnen Philippe..
Les mer på P4


Les mer om:
DNA, Delphine Boël, Belgias, Philippe

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Belgisk, eks-konge, innrømmer, farskap
VG - 28 jan. 20 kl. 01:53

Tidligere belgisk konge innrømmer datter utenfor ekteskapet

Etter en positiv DNA-test innrømmer den tidligere kong Albert II av Belgia at han er far til skulptøren Delphine Boël etter en affære på 60-tallet..

Aftenposten - 28 jan. 20 kl. 06:02

Tidligere belgisk konge innrømmer datter utenfor ekteskapet

Etter en positiv DNA-test innrømmer den tidligere kong Albert II av Belgia at han er far til skulptøren Delphine Boël etter en affære på 60-tallet..

Aftenposten - 09 juni 20 kl. 19:49

Etterforsker Spanias eks-konge for korrupsjon

Spanias høyesterett vil etterforske eks-konge Juan Carlos. Han mistenkes for å ha gjemt unna penger han fikk for å hjelpe spanske bedrifter..

NRK - 28 jan. 20 kl. 08:39

Abdisert konge erkjenner farskap

I Belgia har den tidligere kong Albert II erkjent at han er far til den 51 år gamle skulptøren Delphine Boël. Boël gikk til sak for å få svar på om han var hennes biologiske far, og etter seks år har han nå avlagt en positiv DNA-prøve..

P4 - 04 aug. 20 kl. 10:29

Spansk eks-konge i Latin-Amerika

Spanias tidligere konge Juan Carlos, som er siktet for korrupsjon i hjemlandet, har reist til Den dominikanske republikk. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. 82-åringen, som abdiserte for seks år siden, er anklaget for å ha mottatt bestikkelser..

NRK - 07 aug. 20 kl. 08:23

Spanias eks-konge er i Abu Dhabi

Spanias tidligere konge, Juans Carlos, fløy til Abu Dhabi på mandag, melder ABC News. Han er ikke i Den dominikanske republikk, som flere spanske medier har meldt tidligere. Ekskongen er anklaget for korrupsjon..

NRK - 07 aug. 20 kl. 08:23

Eks-konge fløy til Abu Dhabi

Spanias tidligere konge, Juans Carlos, fløy til Abu Dhabi på søndag, melder ABC News. Han fløy ikke til Den dominikanske republikk, som flere spanske medier har meldt tidligere. Ekskongen er anklaget for korrupsjon..

P4 - 04 juni 20 kl. 14:08

Innrømmer drap i Nittedal

Mannen i 40-årene som er siktet for drapet på en trebarnsfar i Nittedal forrige uke, innrømmer å ha tatt livet av avdøde. Det opplyser siktedes forsvarer til Romerikes Blad. Han presiserer at han innrømmer de faktiske forhold, men nekter straffskyld etter siktelsen.

P4 - 07 nov. 19 kl. 12:51

Innrømmer straffskyld for drap

Familiefaren som er siktet for drap på sin 15 år gamle sønn i Kapp i Oppland, innrømmer straffskyld. Det bekrefter Innlandet politidistrikt til VG. Gutten ble innlagt på sykehus med kritiske skader 9.

P4 - 18 mai 20 kl. 11:36

Gradvis gjenåpning av skatteetaten

Skatteetaten har begynt en gradvis gjenåpning. Nå har 18 skattekontorer åpnet for tjenester som krever fysisk oppmøte, melder etaten i dag. Men foreløpig vil det kun være mulig å bestille tid til ID-kontroll dersom du skal søke om skattekort, melde innflytting til Norge eller bekrefte farskap.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Influensa øker koronarisiko

Folk som blir smittet av vanlig influensa samtidig som de er smittet av koronaviruset dobler dødsrisikoen sammenlignet med dem som kun har covid-19. Det viser en ny analyse utført av Public Health England. Studien er ennå ikke kvalitetssikret, men britiske myndigheter har gått ut med informasjonen.

P4 - 15 minutter siden

TV2: Hagen betalte 10 mill i løsepenger

Tom Hagen skal ha betalt 10 millioner kroner til de antatte kidnapperne for å få et livstegn fra kona Anne-Elisabeth Hagen. Det melder TV2. Betalingen skal ha skjedd hos Kripos dagen etter at Hagen fikk en epost med beskjed om at løsepengekravet var senket fra 9 millioner euro til 5,4 millioner.

P4 - 1 time siden

52 smittede i Oslo

Det er registrert 52 smittetilfeller i Oslo det siste døgnet. Det er en liten nedgang fra i går da 59 personer fikk påvist covid-19. Alle bydelene i hovedstaden har nå så mange smittede at de regnes som røde..

P4 - 1 time siden

Kirken advarer mot sprit og ild

Den norske Kirke advarer mot å tenne lys rett etter å ha brukt håndsprit. Advarselen kommer etter at en kvinne fikk brannskader på en hånd under en konfirmasjonssamling tidligere denne måneden, melder Vårt Land. En kirkeverge opplyser til avisen at heldigvis tok ikke noe annet fyr..

P4 - 1 time siden

109 i karantene etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet av koronaviruset etter et bryllup i Lillestrøm sist helg. 109 personer er satt i karantene, opplyser Alna Bydel i Oslo der mange av de berørte bor. Bydelsoverlegen opplyser at de jobber med å teste alle, og utelukker ikke at antallet smittede kan øke..

P4 - 2 timer siden

Minerotte hedret med medalje

For kanskje første gang har en afrikansk pungrotte blitt hedret med gullmedalje. Rotten Magawa har fått pris for heltemodig og livreddende innsats i Kambodsja der den sporer opp landminer. I løpet av sin karriere har rotten snust seg fram til 39 landminer og 28 ulike udetonerte sprenglegemer, melder AFP.

P4 - 2 timer siden

Fortsatt karanteneplikt for hyttebesøk

Regjeringen vil ikke oppheve karanteneplikten for nordmenn som drar på hytta i Sverige. Det selv om Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet mener det er forsvarlig å la hytteeiere slippe karantene, så lenge de ikke har kontakt med andre mens de er på hytta i Sverige. Et annet krav er at formålet med reisen ikke primært skal være fritidsreise, men å utføre nødvendige tilsyn med eiendom, melder Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Veltede trær og mye vann

Uvær i natt har har ført til mange veltede trær og mye vann på veiene i Oslo og Viken. Vegtrafikksentralen opplyser at det er verst i Follo, Oslo og Øvre Romerike og de ber folk kjøre forsiktig. I Oslo falt et stort tre over ring 3 ved Radiumhospitalet i natt og blokkerte begge kjørefelt i vestgående retning..

P4 - 2 timer siden

Busstreik er trappet opp

I dag trappes busstreiken opp så ytterligere 4500 bussjåfører i sju fylker er tatt ut i streik. Det betyr at til sammen nesten 8500 bussjåfører er parkert. Fellesforbundet reagerer på at lønnsforskjellen mellom bussjåførene og industrien øker, og de mener også arbeidstiden er uansvarlig.

P4 - 2 timer siden

Person til sykehus etter boligbrann

En person er kjørt til sykehus etter å ha fått i seg røyk i en boligbrann i Jevnaker i natt. Det var full fyr i boligen da nødetatene kom til stedet, og mye vind gjorde at Sør-Øst politidistrikt valgte å evakuere nabohuset også. Brannvesenet klarte å hindre brannen fra å spre seg, men boligen ble totalødelagt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt