P4 > Nyheter

Saturday, 14 December, 05:46

P4 - 12 Nov 19 kl. 16:10

Bekymret over kriminelle barn

Politiet i Sverige er svært bekymret over økende voldskriminalitet blant barn og unge.
De ser nå en økning blant barn helt ned i 11- til 12-årsalderen.
Nå vil svensk politi involvere skoler, foreldre og sosialtjenesten for å fange opp barn som er i risikosonen.
Politiet ser også tegn til at de mange skyteepisodene sprer seg fra storbyene til hele landet..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bekymret, over, kriminelle, barn
NRK - 12 Nov 19 kl. 15:48

Politi bekymra over kriminelle barn

Politiet i Sverige er sterkt bekymra over aukande valdskriminalitet blant barn heilt ned i 11-12 års alderen. No vil det svenske politiet involvere skular, foreldre og sosialteneste for å fange opp barn som er i risikosona..

VG - 13 Sep 19 kl. 15:30

Faktisk.no: Ikke grunnlag for å si at barn av innvandrere er mer kriminelle enn foreldrene

En tittel i Aftenposten slo fast at innvandrerbarn er mer kriminelle enn foreldrene. Tallene Aftenposten baserte seg på, gir ikke grunnlag for denne påstanden..

P4 - 09 Oct 19 kl. 15:35

Barneombudet ber Norge hente norske barn hjem

Barneombudet er svært bekymret for de norske barna i Al Hol-leiren i Syria og ber om et nytt møte med Utenriksdepartementet. De ønsker å diskutere situasjonen til disse barna med UD. Ombudet mener det haster å sikre barna en trygg hjemreise, og de er bekymret for deres helse og sikkerhet..

Klartale - 17 Sep 19 kl. 15:11

Kriminelle truer dem som vil redde regnskogen

Kriminelle nettverk fjerner skog i Amazonas. De bruker vold og trusler mot dem som prøver å stoppe dem..

Dagbladet - 17 Nov 19 kl. 21:55

Mistenker insidere i byggebransjen. Kriminelle bander herjer: - De stjeler alt

Politiet tror «insidere» deler informasjon med kriminelle gjenger..

VG - 22 Nov 19 kl. 14:27

Hvem skal verne om de voldsutsatte barna våre?

Én av 20 norske barn lever med alvorlig vold eller omsorgssvikt hjemme. Én av 20 barn er til sammen 50 000 av barn. Barneombudet er bekymret for at vi snakker om barnevernet på en måte som kan gjøre at færre av de mest sårbare barna får hjelp.

P4 - 18 Sep 19 kl. 13:16

Kriminelle nettverk truer Amazonas

Avskogingen i Amazonas drives i stor grad av kriminelle nettverk. Det skriver organisasjonen Human Rights Watch i en ny rapport. De kriminelle angriper og trer urbefolkningen, noe som kan føre til at Brasil ikke klarer å nå målet med å stanse all ulovlig avskoging innen 2030, noe de forpliktet seg til i Parisavtalen, ifølge organisasjonen.

NRK - 10 Nov 19 kl. 07:50

Forsvarets pistoler hos kriminelle

Politiet mener Forsvaret har mistet kontrollen på 1 600 Colt-pistoler etter at Kongsgårdmoen militærleir ble lagt ned. Det melder VG. Ifølge avisen har flere av pistolene blitt funnet hos kriminelle..

Hegnar.no - 27 Jul 19 kl. 10:08

Frp vil ha nye regler for kriminelle asylsøkere

– Det kommer falske asylsøkere til Norge som kan ha stått bak terror, drap, voldtekter eller andre kriminelle handlinger (..), sier Frp-nestleder Sylvi Listhaug..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 05:53

HRW: Kriminelle nettverk truer regnskogforkjempere i Brasil

Avskogingen av Amazonas drives i stor grad av kriminelle nettverk som bruker vold og trusler mot dem som prøver å stoppe dem, kommer det frem i en ny rapport..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Tiltalt for forfølgelse av vindkraftarbeider

En mann i Trøndelag er tiltalt for å ha skremt og forfulgt vindkraftarbeider. Trønderenergi, som har ansvaret for vindkraft-utbyggingen på Frøya, har ifølge Adressa levert minst ni anmeldelser til politiet. Tiltaltes forsvarer sier at det er for tidlig å kommentere saken nå..

P4 - 5 timer siden

Mann påkjørt i Oslo

En mann skal være hardt skadet etter å ha blitt påkjørt av en drosje i Dronning Eufemias gate i Oslo. Det melder politiet på Twitter. Området er sperret for trafikk og politiet avhører vitner på stedet for å få oversikt over hva som har skjedd, skriver VG..

P4 - 6 timer siden

Steinras over E18

Det har gått et steinras over E18 ved Bommestad i Larvik og sørgående retning er stengt. Det melder politiet i Sør-Øst. Nødetatene er på vei til stedet, men det er ikke meldt om at noen skal være tatt av raset..

P4 - 8 timer siden

Bandidos-topp siktet for vold

Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes er varetektsfengslet i fire uker, siktet for kroppsskade. Det skriver Dagbladet. Natt til onsdag skal Harnes og en annen mann ha utsatt en person for vold i Sandefjord.

P4 - 7 timer siden

Reagerer på Johnson-utspill

Skottlands førsteminister reagerer kraftig på at britenes statsminister Boris Johnson ikke vil la skottene holde en ny folkeavstemning om selvstendighet. Det skotske nasjonalistpartiet fikk solid oppslutning i gårsdagens valg og kan sende 48 representanter til Underhuset, noe som er 13 flere enn det de har hatt. Samtidig mistet det konservative partiet i Skottland flere av sine mandater..

P4 - 7 timer siden

19 drept etter bortføring i Nigeria

14 soldater og en politimann er drept etter å ha blitt bortført av jihadister i Nigeria. Det melder AFP. Krigere fra en gruppe som har sverget troskap til IS skal ha gått til angrep på en sikkerhetspost i landsbyen Mamuri, og fått overtaket da den sivile militsgruppen der gikk tom for ammunisjon.

P4 - 9 timer siden

Sykehjem sperret demente inne

Ansatte ved et sykehjem i Kristiansand skal ha sperret eldre mennesker med demens inne på et lite rom hvis de utagerte. Fylkesmannen i Agder oppdaget lovbruddet under et tilsyn, melder NRK. Rommet har ingen møbler og heller ingen ringesnor pasientene kunne bruke til å varsle de ansatte.

P4 - 9 timer siden

Rekordmange kvinner i Underhuset

Rekordmange av de nyvalgte medlemmene til det britiske Parlamentet er kvinner. Det viser en opptelling nyhetsbyrået Press Association har gjort. 220 av de 650 nyvalgte medlemmene er kvinner, mot 208 i den utgående forsamlingen.

P4 - 8 timer siden

Skyting i Sverige

Det har vært skyting flere steder i Sverige i kveld, melder svenske medier. To personer er skadet og sendt til sykehus i Västerås. I Sollentuna rykket politiet ut til melding om skyting og fant en mann med stikkskader da de kom til stedet.

P4 - 10 timer siden

Trump er ikke imot en lang riksrettssak

USAs President Donald Trump sier han ikke har noe imot at en riksrettssak mot ham i Senatet blir langvarig. Det skal ha vært en CIA-analytiker som først varslet om den nå mye omtalte telefonsamtalen Trump hadde med Ukrainas president i sommer. På en pressekonferanse i dag sa Trump at han håper varslerens identitet blir kjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt