P4 > Nyheter

Thursday, 21 November, 04:52

P4 - 19 Oct 19 kl. 15:09

Bekymret for atomvåpen

Flere departementer i USA skal være bekymret for hva som skjer med USAs atomvåpen i Tyrkia.
Donald Trump har som første amerikanske president bekreftet at USA har atomvåpen i landet. Det er snakk om rundt 50 atombomber ved en base sør-øst i Tyrkia.
Etter at Tyrkia angrep Syria, og Trump har truet med å knuse den tyrkiske økonomien, har sikkerheten til våpnene blitt et tema.
Ifølge New York Times skal utenriksdepartementet og departementet for energi nå se på hvordan våpnene kan fjernes fra Tyrkia..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, USAs, Tyrkia, Trump, Syria, New York Times

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bekymret, for, atomvåpen
NRK - 04 Nov 19 kl. 10:19

Gorbatsjov ut mot atomvåpen

Verden er i stor fare på grunn av det dårlige forholdet mellom atomvåpenmaktene USA og Russland, sier Sovjetunionens siste leder Mikhail Gorbatsjov. – Så lenge det finnes masseødeleggelsesvåpen er faren kolossal, sier 88-åringen til BBC..

VG - 03 Aug 19 kl. 18:44

Fredsprisvinner etter INF-sammenbruddet: – Riktig tidspunkt for atomvåpenforbud

UTØYA (VG) Beatrice Fihn leder den internasjonale kampanjen for et forbud mot atomvåpen (ICAN). Hun håper og tror på at AUF vil kunne flytte moderpartiet mot et forbud..

NRK - 09 Oct 19 kl. 10:11

Holden: – Var bekymret for Røkke

Advokat Arild Holden sier at noen av SMS-ene Jan Erik «Jannik» Iversen skrev om at Kjell Inge Røkke måtte stå til ansvar, gjorde ham bekymret. – Jeg var bekymret for Røkke, sier Holden. – Det handler om varslingsplikt om hva en advokat må si fra om..

Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 09:24

Noe gikk veldig galt da Russland testet Putins nye atomvåpen. Norske målinger avslører hva som skjedde.

Hva skjedde egentlig da russiske militære testet Putins nye, hemmelige atomvåpen? Norske målinger kaster nytt lys over den mystiske atomulykken som bekymrer en hel verden..

NRK - 16 Sep 19 kl. 20:20

Bekymret over Netanyahus uttalelse

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) er svært bekymret over valgløftene fra Israels statsminister om annektering av okkuperte palestinske områder. – Slike unilaterale handlinger vil utgjøre et klart brudd på folkeretten, sier hun til NTB..

P4 - 10 Jul 19 kl. 07:41

Røde kors bekymret for færre helikoptre

Røde Kors og politiet er er bekymret for beredskapen i nord når seks av ni helikoptre skal flyttes fra Bardufoss til Rygge iløpet av året. Forsvarets helikoptre gir uvurderlig støtte, sier operativ leder i Røde Kors Troms, Tor Indrevoll. Han mener beredskapen i nord vil bli satt tilbake og politiet i Troms er også bekymret for beredskapen.

NRK - 21 Jul 19 kl. 13:55

Alvorlig bekymret for situasjonen

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier hun er alvorlig bekymret for sikkerheten til skip ved Iran. Før helgen ble et svenskeid tankskip tatt i Hormuzstredet og ført til iransk havn av Revolusjonsgarden..

NRK - 12 Aug 19 kl. 20:22

Bekymret for situasjonen i Hongkong

Canadas statsminister Justin Trudeau er bekymret for situasjonen i Hongkong. Ifølge nyhetsbyrået Reuters ber han myndighetene i Kina om å være forsiktige i møte med demonstrantene..

P4 - 16 Sep 19 kl. 12:27

Plast i havet bekymrer nordmenn mest

Nesten ni av ti nordmenn er bekymret for plast i havet. Det viser en undersøkelse om Universitetet i Bergen har gjennomført, skriver VG. 87 prosent av de spurte svarer at de i svært stor grad eller i stor grad er bekymret for plast i havet.

Klartale - 20 Aug 19 kl. 08:56

Bekymret for bruk av medisiner for rus

Det blir flere kriminalsaker med narkotika, ifølge politiet. De er bekymret for at flere bruker medisiner for å ruse seg..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Drapsforsøk Drammen

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble knivstukket på åpen gate i Drammen i ettermiddag, melder NRK. Ifølge politiet ligger kvinnen på sykehus med alvorlige skader..

P4 - 6 timer siden

3,6 mill erstatning

En mann i 60-åra er dømt til å betale 3,6 millioner kroner i erstatning for overgrep mot en jente som skjedde på 1990-tallet, i tillegg til 300 tusen kroner i oppreisning. Mannen er også i Bergen tingrett dømt til fengsel i 3 år og 9 måneder, melder Bergens Tidende..

P4 - 6 timer siden

Grov barnemishandling

En mor er i Borgarting lagmannsrett dømt til fengsel i to år for grov mishandling av sine to spedbarn ved flere anledninger. Faren ble dømt til 20 måneders fengsel for passiv medvirkning. Ifølge dommen hadde spedbarna skader som brukne ribbein, knusningsskade i hode og sårskader.

P4 - 8 timer siden

Aksjon Nordpolen

Norske myndigheter har forberedt seg på en bergingsoperasjon av Børge Ousland og Mike Horn, melder Nordlys. De to er på en ekspedisjon som skulle gå fra Alaska og videre på tvers av Polhavet, men har møtt på problemer. De skal ikke være i livsfare..

P4 - 9 timer siden

Snop gratis

Regjeringen har bestemt at produsenter og importører som gir sjokolade og brus til veldedige formål, skal slippe å betale avgifter for dette. Finansminister Siv Jensen sier til NTB at dette handler om sunn fornuft..

P4 - 10 timer siden

NAV-sjef visste ikke

Sjefen i NAV, Sigrun Vågeng, sier til VG at hun ikke visste allerede i februar at folk satt uskyldig fengslet. I dag sa arbeidsminister Anniken Hauglie til at det er svært alvorlig dersom NAV allerede i februar visste om straffesaker som skyldtes feil tolkning av EØS-reglene..

P4 - 11 timer siden

Strengere straff etter anke

En 22 år gammel rumensk mann er dømt til åtte års ubetinget fengsel for å ha voldtatt en ung mor som var på trilletur med barnet sitt på Sem utenfor Tønsberg i mars. Dommen i Agder lagmannsrett er ett år strengere enn straffen i tingretten, melder Aftenposten. I følge dommen tok han kvelertak på kvinnen tre ganger før han voldtok henne.

P4 - 11 timer siden

Beboer på sykehjem som omkom

Det er en mannlig beboer ved et sykehjem som drives av Kirkens Bymisjon som omkom i en balkongbrann i Oslo i ettermiddag. Det melder VG. Politiet er på stedet og gjør tekniske undersøkelser og avhører vitner og med å ta vare på ansatte og involverte.

P4 - 11 timer siden

NAV-ofre kan vente lenge på erstatning

De som er uriktig dømt for trygdesvindel kan måtte vente lenge på å få erstatning. Regjeringen vil ikke etablere en hurtigløsning, melder NTB. Til nå er det kjent at 85 personer kan ha blitt uskyldig dømt for trygdesvindel etter at NAV har feiltolket EØS-regelverket i flere år, og disse har i utgangspunktet rett til erstatning..

P4 - 12 timer siden

Vanskelig å gjøre folks boliger klimavennlige

Det er vanskelig å gjøre folks hjem klimavennlige, fordi det er så mange hindre. Det mener Norske Boligbyggslags Landsforbund, NBBL Boligbyggelagene og blokkbebyggelsen i Norge kan virkelig gjøre en forskjell i det grønne skiftet og målet er å kutte energiforbruket med 10 Terrawatt. Men i følge direktør for interessepolitikk og jus, Henning Lauridsen er det for mange propper i systemet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt