P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 11:09

P4 - 19 Oct 19 kl. 15:09

Bekymret for atomvåpen

Flere departementer i USA skal være bekymret for hva som skjer med USAs atomvåpen i Tyrkia.
Donald Trump har som første amerikanske president bekreftet at USA har atomvåpen i landet. Det er snakk om rundt 50 atombomber ved en base sør-øst i Tyrkia.
Etter at Tyrkia angrep Syria, og Trump har truet med å knuse den tyrkiske økonomien, har sikkerheten til våpnene blitt et tema.
Ifølge New York Times skal utenriksdepartementet og departementet for energi nå se på hvordan våpnene kan fjernes fra Tyrkia..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, USAs, Tyrkia, Trump, Syria, New York Times

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bekymret, for, atomvåpen
NRK - 23 Nov 19 kl. 20:44

Pave Frans seier nei til atomvåpen

Pave Frans besøker Japan og Nagasaki i morgon, og der vil han erklære seg som motstandar av atomvåpen, ifølgje den franske avisa Le Monde. Pave Frans vil be statar som har atomvåpen om å ruste ned, og støtte kampanjen mot atomvåpen..

P4 - 24 Nov 19 kl. 07:41

Paven advarte mot atomvåpen

Pave Frans fordømte bruken av atomvåpen i sin tale i Nagasaki i Japan i dag. Paven oppfordret verden til å slutte å bruke våpenet da han besøkte byen som ble ødelagt av atomvåpen mot slutten av den andre verdenskrig. 74.

Dagbladet - 29 Jan 20 kl. 06:00

Regjeringens feilslåtte atomvåpenpolitikk

Norge er et av svært få land som er plassert mellom to stormakter med atomvåpen..

NRK - 24 Nov 19 kl. 06:01

Paven fordømmer bruk av atomvåpen

Pave Frans oppfordret i sin tale til den japanske byen Nagasaki verden til å slutte å bruke atomvåpen. Paven innledet sitt besøk til Japan lørdag og besøkte søndag byen Nagasaki, som ble ødelagt av atomvåpen mot slutten av den andre verdenskrig..

P4 - 23 Feb 20 kl. 13:13

Bekymret for klimaendringer

Fire av ti nordmenn bekymrer seg for klimaendringer i hverdagen. Det er de yngste og aller eldste som er mest bekymret, og kvinner betydelig mer enn menn, viser en undersøkelse Norstat har gjort for ABC Nyheter. De som er minst bekymret er de mellom 40 og 49 år.

Aftenposten - 05 Mar 20 kl. 22:00

Hva vil Macron med franske atomvåpen? | Franck Orban

Macron vil at EU-landene tenker mer på egen sikkerhet, noe som innebærer en ny debatt om atomvåpen..

NRK - 04 Nov 19 kl. 10:19

Gorbatsjov ut mot atomvåpen

Verden er i stor fare på grunn av det dårlige forholdet mellom atomvåpenmaktene USA og Russland, sier Sovjetunionens siste leder Mikhail Gorbatsjov. – Så lenge det finnes masseødeleggelsesvåpen er faren kolossal, sier 88-åringen til BBC..

P4 - 11 Apr 20 kl. 10:12

Ikke bekymret for økonomi

Etter at tiltakspakkene fra regjeringen ble introdusert har færre blitt bekymret for egen økonomi. 58 prosent svarer i en ny undersøkelse fra Opinion at de ikke er bekymret, mens 27 prosent svarer at de ER bekymret, melder NTB. Samtidig svarer omtrent halvparten at koronakrisen gjør at de er urolige for den norske økonomien..

P4 - 21 Dec 19 kl. 09:49

Kvinner mer bekymret for å kollidere

Mens kvinner er bekymret for glatte veier, er menn bekymret for utålmodige barn i bilen nå i julen. Det viser en undersøkelse Respons analyse har gjort for forsikringsselskapet Fremtind..

VG - 03 Aug 19 kl. 18:44

Fredsprisvinner etter INF-sammenbruddet: – Riktig tidspunkt for atomvåpenforbud

UTØYA (VG) Beatrice Fihn leder den internasjonale kampanjen for et forbud mot atomvåpen (ICAN). Hun håper og tror på at AUF vil kunne flytte moderpartiet mot et forbud..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Sotra-siktet fremstilles for varetekt

Mandag formiddag fremstilles mannen som er siktet for drap på moren sin på Sotra, for varetektsfengsling. Kvinnen ble lørdag kveld funnet død og med skader, som gjorde at politiet startet drapsetterforskning. Sønnen i 20-årene satt i avhør med politiet i går og nekter for å ha noe med drapet å gjøre.

P4 - 1 time siden

En million smittede i Latin-Amerika og Karibia

Over én million mennesker er smittet av koronavirus i Latin-Amerika og Karibia, ifølge en opptelling nyhetsbyrået AFP har gjort. Over halvparten av smittetilfellene er i Brasil. Det er nå bare USA, Storbritannia og Italia som har flere koronarelaterte dødsfall enn Brasil..

P4 - 1 time siden

Søk etter båtfunn i Florø

Snekka som mandag morgen ble funnet ved Florø med motoren i gang, er trolig stjålet i løpet av natten. Det ble satt i gang fullt søk i området i tilfelle noen skulle ha falt i sjøen fra båten. Eieren av båten er kontaktet og har ikke selv brukt båten.

P4 - 1 time siden

Kraftig fall i dansk bilsalg

Koronapandemien har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs. Det viser en spørreundersøkelse Autobranchen Danmark har gjort. En av fem danske bilforhandlere svarer at de risikerer å gå konkurs innen et år..

P4 - 1 time siden

Oppsving på asiatiske børser

Det fortsetter å gå oppover på de asiatiske børsene til tross for koronapandemien. Nikkei 225-indeksen i Tokyo steg i dag med 0,8 prosent og endte på det høyeste på tre måneder. Den siste måneden har indeksen steget med 12,5 prosent og den ligger nå 8,1 prosent høyere enn for ett år siden, skriver NTB.

P4 - 45 minutter siden

Prinsessens instagramkonto er hacket

Prinsesse Märtha Louises instagramkonto deaktivert. Prinsessens sekretær Carina Scheele Carlsen sier til VG at kontoen er hacket og at de prøver å ordne opp i det. Både prinsessen og kjæresten Durek Verret har på Instagram uttalt seg om George Floyd som døde da han ble brutalt arrestert i USA forrige mandag.

P4 - 45 minutter siden

Ber fortsatt folk reise kollektivt

- Det er viktig for Oslos fremtid at folk fortsatt reiser kollektivt både nå og fremover. Det sier nestleder i MDG, Arild Hermstad. I en ny undersøkelse svarer fire av ti at de vil unngå å reise kollektivt etter at koronapandemien er over på grunn av trengsel og smittefare.

P4 - 2 timer siden

Moskva letter på koronarestriksjonene

I dag letter den russiske hovedstaden Moskva på koronarestriksjonene. Det skjer til tross for at Russland har det tredje høyeste antallet smittede i verden og Moskva er landets episenter for utbruddet. Lettelsene skjer etter at president Vladimir Putin kunngjorde at landet har passert smittetoppen.

P4 - 4 timer siden

Voldsomme opptøyer ved Det hvite hus

I USA fortsetter de voldsomme protestene etter at George Floyd døde under pågripelse i Minneapolis forrige mandag. Politiet har i natt brukt tåregass mot demonstranter som samlet seg utenfor Det hvite hus, og det er meldt om flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester etter dødsfallet, og ifølge nyhetsbyrået AP er over 4100 personer pågrepet i opptøyene så langt..

P4 - 4 timer siden

Trump ført til underjordisk bunker

Demonstrasjonene førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap, noe som ikke har skjedd siden terrorangrepet 11. september 2011. Det melder nyhetsbyrået AP.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt