P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 11:11

P4 - 20 Jun 19 kl. 08:28

Bekrefter dronenedskyting

USA bekrefter nå at Iran har skutt ned en amerikansk drone.
Det var natt til i dag det kom meldinger fra den iranske revolusjonsgarden om at de hadde skutt ned dronen sør i landet.
Det amerikanske forsvaret ville først ikke kommentere opplysningene, men torsdag morgen bekreftet de nedskytingen.
De sier dronen ble skutt ned over Hormuzstredet som er internasjonalt luftrom..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, Iran, Hormuzstredet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bekrefter, dronenedskyting
P4 - 12 May 19 kl. 22:11

Märtha Louise bekrefter kjæreste

Prinsesse Märtha Louise bekrefter at hun har fått ny kjæreste. Hun har blitt sammen med den amerikanske shamanen Shaman Durek, bekrefter hun på bildedelingstjenesten Instagram..

Hegnar.no - 17 Aug 19 kl. 18:36

XXL-sjefen bekrefter prisjuks

XXL-sjef Øivind Tidemandsen bekrefter at sportskjeden har jukset med førpriser i tilbudsaviser. Forbrukertilsynet er koblet inn i saken..

Dagbladet - 17 Aug 19 kl. 14:00

XXL-sjefen bekrefter prisjuks

XXL-sjef Øivind Tidemandsen bekrefter at sportskjeden har jukset med førpriser i tilbudsaviser. Forbrukertilsynet er koblet inn i saken..

VG - 02 Nov 19 kl. 21:32

Klubben bekrefter Ødegaard-skade – melder om forfall mot Granada

Real Sociedad bekrefter at Martin Ødegaard (20) sliter med skade og klubben bekrefter til VG lørdag kveld at nordmannen ikke reiser til bortekampen mot Granada søndag..

NRK - 31 Aug 19 kl. 17:30

Bekrefter helikoterstyrt

Et helikopter har styrtet vest for Alta, det bekrefter Hovedredningssentralen i Nord -Norge. Det er ikke kjent hvordan det går med dem som er om bord. Redningshelikopter og luftambulanse er på vei..

NRK - 20 Aug 19 kl. 13:17

Støre bekrefter: Klar til å ta over

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre er åpen for å steppe inn som ny statsminister hvis bompengekonflikten river den borgerlige regjeringen i stykker. Det bekrefter Støre overfor NTB..

NRK - 11 Aug 19 kl. 15:30

Bekrefter identiteten til avdøde

Politiet bekrefter i en pressemelding at personen som ble funnet død på en adresse i Bærum, er stesøsteren til mannen som er siktet for drap og forsøk på terror..

Hegnar.no - 11 Aug 19 kl. 07:43

Kim Jong-un bekrefter ny rakettest

Et døgn etter at Nord-Korea fyrte av to raketter fra land, bekrefter det statlige nyhetsbyrået i landet testoppskytingen lørdag og sier det var et nytt våpen..

NRK - 26 Feb 19 kl. 07:46

Bekrefter flyangrep

Et «svært stort antall» opprørere er drept i et indisk luftangrep mot en opprørsleir i den pakistanskkontrollerte delen av Kashmir, bekrefter Indias utenriksdepartement..

Dagbladet - 17 Sep 19 kl. 13:06

Politiet bekrefter drapsmotivet

Tirsdag ettermiddag bekrefter politiet at Johanne Ihle-Hansen (17) ble drept av sin terrorsiktede stebror, Philip Manshaus (22), fordi hun var av asiatisk opprinnelse..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Startet gransking etter drap

Statens helsetilsyn gransker St. Olavs hospital etter at en kvinne ble drept på Lademoen i Trondheim i oktober. To menn er siktet for drapet, og helsetilsynet gransker sykehusets håndtering av den ene drapssiktede, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Alvorlig skadet etter ulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter en ulykke i Grimstad i Agder i natt. Bilen landet på taket etter å ha kjørt på en parkert bil, og mannen måtte frigjøres av brannvesenet. Politiet mistenker mannen kjørte i påvirket tilstand..

P4 - 1 time siden

Riiber leder

Etter hoppingen leder Jarl Magnus Riiber dagens kombinertrenn på Lillehammer. Han hoppet 139,5 meter og får starte fire sekunder før Franz-Josef Rehrl i langrennsdelen..

P4 - 2 timer siden

43 døde i brann i India

43 mennesker har mistet livet i en brann på en fabrikk i India i natt. I tillegg er flere andre skadet, melder det indiske nyhetsbyrået ANI. Brannen skal ha startet på grunn av en feil i det elektriske anlegget.

P4 - 1 time siden

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt på grunn av dårlig vær. Dette gjelder Valdresflye, Gaularfjell og Sirdal-Lysebotn. Samtidig advares det om vanskelige kjøreforhold på flere andre fjelloverganger, og disse kan stenges eller få kolonnekjøring på kort varsel..

P4 - 2 timer siden

Færre imigranter drukner

Antall migranter som drukner i Middelhavet er halvert siden i fjor. Det viser tall fra FNs høykommisær for flyktninger. Hittil i år har 1148 mennesker druknet i Middelhavet i forsøket på å nå Europa, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

– Norge må bli bedre på å forebygge selvmord

Blir slått fast i ny internasjonal rapport..

P4 - 2 timer siden

Tre ungdommer pågrepet etter ran

Tre ungdommer er pågrepet etter at to menn ble slått ned og ranet i Trondheim sentrum i natt. En mann opplyste at han hadde blitt slått med en stein, begge blødde fra hodet etter hendelsen. Guttene er mellom 15 og 18 år, melder Adresseavisen, og de er kjenninger av politiet..

P4 - 2 timer siden

Tror norsk student blir løslatt mandag

Den norske studenten som sitter fengslet i Japan blir kanskje løslatt i morgen. Det sier hennes japanske advokat til Dagbladet. Hun er mistenkt for å ha fått tilsendt en pakke med narkotika, og har vært fengslet siden 20.

P4 - 3 timer siden

Bilbranner i Oslo

To biler begynte å brenne ved Sinsen skole i Oslo i natt. Også en tredje bil fikk skader av brannen. Politiet har så langt ikke gått ut med om de tror brannen er påsatt eller ikke..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt