P4 > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 22:39

P4 - 22 sep. 20 kl. 16:54

Bekrefter Sørloth-overgang

Alexander Sørloths overgang til Leipzig er i boks.
Det får TV2 bekreftet av sportsdirektøren for den tyske fotballklubben.
Han sier imidlertid at den norske 24-åringen ikke blir presentert i kveld, men i morgen klokken 12.
Ifølge den tyske avisen Bild vil Sørloth skrive under på en femårskontrakt med Leipzig , som angivelig betaler rundt 20 millioner euro for nordmannen..
Les mer på P4


Les mer om:
Sørloths, Leipzig, TV2, Bild, Sørloth

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bekrefter, Sørloth-overgang
P4 - I førrgår: 21:49

Sørloth svarer Lagerback

Alexander Sørloth slår nå tilbake mot landslagssjef Lars Lagerbäck og avviser at han har anklaget noen for å være inkompetent. Landslagssjefen uttalte i dag at Sørloth etter Serbia-kampen kom med flere anklager om at Per Joar Hansen og Lagerbäck var inkompetente som trenere. Sørloth sier til NTB at han aldri har sagt dette..

VG - 22 sep. 20 kl. 15:00

Leipzig-direktør bekrefter Sørloth-overgang overfor TV 2

I en video publisert på Trabzonspors Twitter-konto tar Alexander Sørloth (24) farvel med fansen. RB Leipzigs sportsdirektør, Markus Krösche, bekrefter overfor TV 2 at han blir presentert onsdag..

P4 - 23 sep. 20 kl. 12:27

Sørloth: - Likheter med Haaland

- Det er klare likheter mellom Erling Braut Haaland og meg. Det sa Alexander Sørloth, da han nå i ettermiddag ble presentert som RB Leipzig-spiller, og med det blir den andre norske landslagsspissen som skal forsøke å bøtte inn mål i tysk Bundesliga. På pressekonferansen sa Sørloth at både han og Haaland, blant annet, liker å score mål..

P4 - I førrgår: 10:50

Kaller Sørloths oppførsel uakseptabel

Lars Lagerbäck bryter i dag tausheten om Sørloth-bråket. I en pressemelding skriver landslagssjefen at Aleksander Sørloth kom med flere anklager som ikke handlet om hvordan fotballen ble spilt i Serbiakampen - som Norge tapte og dermed ikke kommer til EM - men at han kom med anklager om at Per Joar Hansen og Lagerbäck var inkompetente som trenere, både leder- og fotballmessig. - Etter 30 år i internasjonal fotball har jeg aldri opplevd at spillere har gått over grensen på denne måten, skriver lagerbæck.

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 10:05

Sørloth blir tidenes trønderske overgang: – Dette er et eventyr

Alexander Sørloth (24) blir etter alle solemerker spiss for RB Leipzig, som var i semifinalen i Mesterligaen. Pappa Gøran tør ikke juble før absolutt alt er på plass..

VG - 18 sep. 20 kl. 13:47

Leipzig-treneren om Sørloth: – Vi jobber med par-tre kandidater

Julian Nagelsmann (33) bekrefter at Alexander Sørloth (24) fortsatt er interessant for RB Leipzig..

VG - 18 sep. 20 kl. 13:47

Leipzig-treneren fikk Sørloth-spørsmål: – Vi jobber med et par-tre kandidater

Julian Nagelsmann (33) bekrefter at Alexander Sørloth (24) fortsatt er interessant for RB Leipzig..

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 17:26

Leipzig-direktøren: – Alexander Sørloth presenteres onsdag

Alexander Sørloth fortsetter fotballkarrieren i RB Leipzig. Det bekrefter den tyske fotballstorheten overfor TV 2..

VG - 22 sep. 20 kl. 15:00

Alexander Sørloth klar for RB Leipzig

I en video publisert på Trabzonspors Twitter-konto tar Alexander Sørloth (24) farvel med fansen. RB Leipzigs sportsdirektør, Markus Krösche, bekrefter overfor TV 2 at han blir presentert onsdag..

Aftenposten - 21 sep. 20 kl. 13:17

Avis: Sørloth ventet til medisinsk test i Leipzig mandag

Alexander Sørloth skal angivelig gjennom en grundig helsesjekk i Leipzig mandag. Overgangen kan bli offentliggjort om kort tid..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Al-Qaida-leder drept

En av lederne i terrorgruppen al-Qaida er drept i Afghanistan. Abu Muhsin al-Masri ble drept i en aksjon i Ghazni-provinsen, opplyser den afghanske sikkerhetstjenesten NDS. Han er blitt hevdet å være terrorgruppens nestkommanderende og er på FBIs liste over de mest etterlyste terrorister i verden.

P4 - 1 time siden

Knivstikking i Sandefjord

To personer skal være knivstukket etter at flere ungdommer slåss i Sandefjord i kveld. Skadeomfanget er uklart, opplyser politiet i Sør-Øst til VG. Ytterligere to personer fikk skader i ansiktet i masseslagsmålet.

P4 - 1 time siden

Hansson trekker seg

MDGs Rasmus Hansson trekker seg fra nominasjonsprosessen i Oslo og stiller ikke som kandidat til stortingsvalget neste år. Det skriver han på sin Facebook-side i kveld. Hansson begrunner valget med at han ikke ble innstilt på en sikker andreplass..

P4 - 1 time siden

Nytt Haaland-mål

Erling Braut Haaland scoret nok et mål da Borussia Dortmund vant derbyet mot Schalke, 3-0 i kveld. Etter 61 minutter ble nordmannen spilt gjennom av Jadon Sancho og chippet ballen over Schalkes keeper. Og det var som bestilt fortalte Haaland etter kampen..

P4 - 2 timer siden

Politiet beklager

Politiet beklager nå egen oppførsel etter at de refset en mann som hengte opp plakater med Muhammed-karikatur i Kongsberg i dag. Det skriver Aftenposten. Mannen fikk beskjed om å fjerne plakatene fordi de hadde et innhold mange kunne bli krenket av.

P4 - 4 timer siden

Brann ved skole i Tromsdalen

Det brenner nå kraftig i en bygning ved en skole i Tromsdalen i kveld. Røyken fra brannen kan merkes over store deler av byen, skriver Nordlys. Politiet ber beboere i området om å holde vinduer lukket.

P4 - 4 timer siden

Mange drept i Kabul

Minst 18 personer skal være drept i en eksplosjon ved en utdanningsinstitusjon i Afghanistans hovedstad Kabul. Det melder landets helsedepartementet. En selvmordsbomber skal ha forsøkt å komme seg inn i bygningen, men utløste bomben utenfor da vedkommende ble avslørt.

P4 - 4 timer siden

Koronasmitte på meieri

Det har nå brutt ut koronasmitte på Norges største meieri. 15 personer må nå i karantene etter at en person ansatt ved Tines meieri på Jæren har fått påvist smitte. Meieriet er nå i dialog med kommuneoverlegen om smittesporing, skriver Nationen.

P4 - 5 timer siden

Nedgang i smittede i Danmark

Det har vært en nedgang i antall nye koronasmittede i Danmark siste døgn. 789 personer har testet positivt, mot rekordhøye 859 som ble meldt i går. Danmark strammet da kraftig inn på koronatiltakene, og det ble innført påbud om bunnbind på alle offentlige steder og forbud mot å samles mer en ti personer..

P4 - 5 timer siden

Vitne har meldt seg

Et vitne som ble etterlyst etter en fem år gammel jente skal ha blitt befølt av en mann i Trondheim i går, har nå meldt seg. Det opplyser politiet til Adresseavisen. Jenta ble stoppet på vei hjem fra skolen, men klarte å komme seg unna.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt