NRK > Nyheter

Monday, 06 April, 10:06

NRK - 26 Mar 20 kl. 18:11

Beklager feil om unge pasienter

Redaktør i Budstikka Kjersti Sortland sier til nettavisen Medier 24 at hun beklager at avisen skrev at flere pasienter under 45, uten underliggende sykdommer, har ligget i respirator på Bærum sykehus. Torsdag avviste Vestre Viken helseforetak dette..
Les mer på NRK


Les mer om:
Budstikka Kjersti Sortland, Medier, Bærum, Vestre Viken

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beklager, feilom , unge, pasienter
NRK - I førrgår: 03:30

Unge pasienter med forhøyet risiko

En undersøkelse fra et sykehus i Guangdong i Kina viser at unge pasienter har en forhøyet risiko for å teste positivt på koronavirus igjen etter å ha blitt utskrevet. Legene vet ikke hvorfor det er slik, skriver South China Daily News..

NRK - 05 Feb 20 kl. 21:24

Lege feilopererte på nytt sykehus

Legen som ifølge Helsetilsynet feilopererte flere pasienter i Flekkefjord, ble overført til sykehuset i Kristiansand. Sykehusdirektør Nina Mevold hevdet det var trygt, men det skjedde nye feil. Mevold sier hun beklager dette på det sterkeste..

Klartale - 27 Mar 20 kl. 11:06

Skrev feil om unge på Bærum sykehus

Avisa Budstikka skrev at flere unge var innlagt på intensiv-avdelingen på Bærum sykehus. Det var feil. Men flere unge blir nå syke av korona-viruset..

NRK - 06 Mar 20 kl. 15:48

Fikk feil prøvesvar på korona

Tre personer har fått feil svar om mulig koronasmitte ved Stavanger universitetssjukehus. Det har skjedd en intern svikt, der tre prøver ble byttet om. To personer fikk beskjed om at de ikke var smitta, noe som var feil.

Dagbladet - 30 Dec 19 kl. 04:44

Feil tvang pilot til å snu

Søndag kveld bekrefter Babcock at et ambulansefly måtte avbryte et oppdrag grunnet en feil. Kommuneoverlege Jan Eggesvik sier at noen pasienter forteller at de ikke tør å gå om bord i flyene..

P4 - 26 Mar 20 kl. 18:47

Budstikka beklager

Avisen Budstikka beklager nå at de skrev at flere unge mennesker, uten underliggende sykdommer, ligger i respirator med koronasmitte ved Bærum Sykehus. Vestre Viken Helseforetak avviste i dag dette. Avisens redaktør, Kjersti Sortland, sier til Medier24 at opplysningene ikke var godt nok faktasjekket..

NRK - 05 Mar 20 kl. 10:48

Seksuell trakassering fra pasienter

Fire av ti unge sykepleiere ble utsatt for seksuell trakassering fra pasienter og brukere i fjor, viser en undersøkelse gjennomført av bladet Sykepleien. 2.831 personer deltok i undersøkelsen..

P4 - 05 Mar 20 kl. 10:48

Trakasseres av pasienter

Stadig flere unge sykepleiere opplever seksuell trakassering fra pasienter. Flere enn fire av ti pleiere under 25 år svarer i en ny undersøkelse at de har blitt utsatt for dette det siste året, skriver bladet Sykepleien. Da de gjennomførte samme undersøkelse i 2018, lå tallet på 36,1 prosent..

NRK - 05 Mar 20 kl. 14:00

350 pasienter får ny vurdering

350 pasienter ved Sørlandet sykehus får ny vurdering etter at de har blitt operert. I Kristiansand gjelder det 85 pasienter som er operert av den mye omtalte legen. I Flekkefjord krever 262 pasienter ny vurdering.

P4 - 20 Mar 20 kl. 13:18

Bekymret over at unge trenger intensivhjelp

Helseminister Bent Høie er bekymret over at unge i Norge trenger intensivhjelp etter å ha blitt smittet av koronaviruset. Av 34 pasienter som fikk intensivbehandling tirsdag var 11 under 50 år, ifølge VG. I pasientgruppen ble det oppgitt at 22 av dem hadde tilleggsykdommer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 timer siden

Slutt på gratis ferjer fra mandag

Mandag er det slutt på gratis reise med riksveiferjene, melder Vegvesenet. Som et smitteverntiltak ble alt manuelt billettsalg stanset 15. mars.

NRK - 15 minutter siden

Filter: Tiltakene har stoppa smitte

Beregninger fra helsemyndighetene viser at hver koronasmittet person i Norge nå i snitt overfører smitten til under én ny person, ifølge Filter Nyheter. De skriver at de har fått det bekreftet av kilder som har innsyn i tallmaterialet..

NRK - 15 minutter siden

Importerer mindre fra Kina

Statistikken over utenrikshandel med varer viser stor nedgang i importen fra Kina. Importen fra Kina falt med over 15 prosent i uke 12 og 13, melder Statistisk sentralbyrå (SSB) mandag..

NRK - 15 minutter siden

Helikopterulykke i Sandnes

Politiet melder om en helikopterulykke i Sandnes. Piloten skal ifølge meldingen være uskadd. Nødetatene er på vei til stedet, i område Kråkeberget i Sandnes.

NRK - 30 minutter siden

Siktes for drapsforsøk mot politiet

En mann i 50-årene er siktet for drapsforsøk mot flere politifolk ved Dale i Sandnes i Rogaland. Agder politidistrikt etterforsker saken mot mannen. Mannen løsnet fredag flere skudd mot politiet.

NRK - 30 minutter siden

Spania flest døde per million

Spania er landet i verda med flest døde per million innbyggarar, ifølge avisa El País. I Spania har 265 døde per million innbyggarar, medan Italia som nummer to har 263 døde per million innbyggarar. Det er framleis Italia som har flest døde totalt..

NRK - 45 minutter siden

Ekstra ambulansefly i påska

Norsk Luftambulanse set inn ekstra fly for å sikre beredskapen i påska, sidan ordinær flytrafikk har færre flyavgangar. Dei ekstra flyavgangane skal vere for at personell skal komme seg på jobb, både ambulansetilsette og dei som driv vedlikehald..

NRK - 45 minutter siden

Synnøve Solemdal legg opp

Skiskyttar Synnøve Solemdal frå Tingvoll har valt å legge opp, og er ikkje tatt ut til landslaget. – Eg har blitt meir og meir nøgd med karrieren, så det kjenst veldig rett. Eg har mange draumar som eg har lyst til å gjere no, sier ho til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs startet børsuken med en vekst på 0,9 prosent til 718,5 poeng etter ti minutters handel. Stigningen kommer etter opptur i Tokyo, der både Nikkei- og Topix-indeksen steg med rundt 4 prosent..

NRK - 1 time siden

Boris Johnson skal framleis styre

Boris Johnson vil framleis styre landet, sjølv om han ligg på sjukehus i dag, opplyser kollegaen hans Robert Jenrick til BBC. Johnson har vore innlagd på sjukehus i natt, og skal vere der i dag for å vente på testsvar. Han hadde høg feber i går..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt