NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 00:47

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:04

Bekjente av Giuliani arrestert

To menn med koblinger til Donald Trumps personlige advokat Rudy Giuliani har blitt arrestert for brudd på USAs valgkampfinansieringslover. De to, Lev Parnas og Igor Fruman, skal ha vært innblandet i Guilianis forsøk på å etterforske Joe Biden..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trumps, Rudy Giuliani, USAs, Parnas, Igor Fruman, Guilianis, Joe Biden, Giuliani

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bekjenteav , Giuliani, arrestert
P4 - 10 Oct 19 kl. 16:43

Pågrepet i forbindelse med Ukraina-saken

To menn med koblinger til Donald Trumps advokat Rudy Giuliani er arrestert, mistenkt for brudd på valgkampfinansieringsloven. Det melder Wall Street Journal. De to skal ha jobbet sammen med Giuliani i forbindelse med advokatens samtaler med Ukraina om å etterforske presidentkandidat Joe Biden.

Dagbladet - 21 Oct 19 kl. 02:57

Giuliani i svindyr og bitter skilsmisse

Mens Rudy Giuliani etterforskes for kontakt med pengesterke ukrainere, står han med begge beina i en meget dyr skilsmisse..

Aftenposten - 30 Sep 19 kl. 22:24

Giuliani stevnes av Demokratene i Kongressen

President Donald Trumps personlige advokat Rudy Giuliani blir stevnet av tre komiteer i Representantenes hus..

VG - 30 Sep 19 kl. 22:26

Giuliani stevnes av Demokratene i Kongressen

President Donald Trumps personlige advokat Rudy Giuliani blir stevnet av tre komiteer i Representantenes hus..

NRK - 15 Nov 19 kl. 20:36

Etterforsker Giulianis involvering

Påtalemyndigheten i New York etterforsker om Rudy Giuliani ville profittere personlig på et ukrainsk gassprosjekt som ble fremmet av to av hans partnere, melder Wall Street Journal. Giuliani er president Donald Trumps personlige advokat..

VG - 27 Jan 20 kl. 11:20

«Håndgranaten» Rudy Giuliani: – Han har ødelagt ettermælet sitt

NEW YORK (VG) Hva skjedde med nasjonalhelten Rudy Giuliani? Hans tidligere medarbeider Ken Frydman er ikke nådig overfor VG..

VG - 16 Oct 19 kl. 18:59

Avis: Giuliani jobbet for å utlevere Gülen

Donald Trumps advokat Rudy Giuliani skal over lengre tid ha drevet lobbyvirksomhet overfor presidenten med mål om å få ham til å utlevere Fethullah Gülen til Tyrkia..

NRK - 05 Nov 19 kl. 04:48

Sendt til sykehus med hodeskader

En person er arrestert i Flekkefjord, mistenkt for å ha slått en annen person i hodet. Den skadde er kjørt til sykehus i med hodeskader, melder Agder-politiet på Twitter. De to personene skal være bekjente..

VG - 29 Sep 19 kl. 18:22

Giuliani: Vil bare samarbeide om riksrettsgransking dersom Trump sier ja

Donald Trumps personlige advokat Rudy Giuliani sier han bare vil samarbeide med granskingen i Representantenes hus dersom presidenten vil det..

VG - 05 Dec 19 kl. 13:46

Bekjente om den døde Tromsø-moren: Virket veldig glad etter norskprøven

TROMSØ (VG) Naboer og bekjente av den avdøde moren beskriver henne som hyggelig og smilende, men sier de ikke observerte noen endring i kvinnens humør den siste tiden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Rødgrønn valgseier i Hamburg

Vinnerne i lokalvalget i Hamburg er De grønne med 24 prosent og Sosialdemokratene med 39 prosent. De rødgrønne fortsetter dermed å styre byen. Statsminister Angela Merkels kristenkonservative CDU fikk kun 11 prosents oppslutning..

NRK - 30 minutter siden

Israel angrep jihad-anlegg i Syria

Det israelske militæret bekrefter at de har skutt raketter mot det de kaller palestinske jihad-grupper i Syria. Det statlige syriske nyhetsbyrået Sana bekrefter angrepet som de sier aktiverte luftvernforsvaret rundt Damaskus..

NRK - 15 minutter siden

Østerrike opphever togforbud

Østerrike opphevet ved midnatt forbudet mot å la italienske tog passere grensa. To passasjerer som var mistenkt for å være korona-smittet på et tog fra Venezia, har testet negativt, melder det østerrikske TV-kanalen ORF ifølge AP..

NRK - 30 minutter siden

Tre til sykehus etter utforkjøring

Tre personer er kjørt til sykehusetter en trafikkulykke i Rendalen i Innlandet søndag kveld. Det satt en voksen og to barn i bilen. De ble først sjekket av ambulanse, før de ble kjørt til Hamar sykehus.

NRK - 30 minutter siden

Dårlig valg for Merkel i Hamburg

Velgerne i Hamburg ga statsminister Angela Merkels CDU en nesestyver da de søndag ga den rødgrønne koalisjonen grønt lys til å fortsette å styre bystaten. Ifølge prognosene til TV-kanalene ARD og ZDF fikk CDU bare litt over 11 prosent..

NRK - 1 time siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 2 timer siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 2 timer siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt