NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:21

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:04

Bekjente av Giuliani arrestert

To menn med koblinger til Donald Trumps personlige advokat Rudy Giuliani har blitt arrestert for brudd på USAs valgkampfinansieringslover. De to, Lev Parnas og Igor Fruman, skal ha vært innblandet i Guilianis forsøk på å etterforske Joe Biden..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trumps, Rudy Giuliani, USAs, Parnas, Igor Fruman, Guilianis, Joe Biden, Giuliani

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bekjenteav , Giuliani, arrestert
P4 - 10 Oct 19 kl. 16:43

Pågrepet i forbindelse med Ukraina-saken

To menn med koblinger til Donald Trumps advokat Rudy Giuliani er arrestert, mistenkt for brudd på valgkampfinansieringsloven. Det melder Wall Street Journal. De to skal ha jobbet sammen med Giuliani i forbindelse med advokatens samtaler med Ukraina om å etterforske presidentkandidat Joe Biden.

Aftenposten - 30 Sep 19 kl. 22:24

Giuliani stevnes av Demokratene i Kongressen

President Donald Trumps personlige advokat Rudy Giuliani blir stevnet av tre komiteer i Representantenes hus..

VG - 30 Sep 19 kl. 22:26

Giuliani stevnes av Demokratene i Kongressen

President Donald Trumps personlige advokat Rudy Giuliani blir stevnet av tre komiteer i Representantenes hus..

VG - 29 Sep 19 kl. 18:22

Giuliani: Vil bare samarbeide om riksrettsgransking dersom Trump sier ja

Donald Trumps personlige advokat Rudy Giuliani sier han bare vil samarbeide med granskingen i Representantenes hus dersom presidenten vil det..

NRK - 04 Sep 19 kl. 23:10

VG: Nordmann arrestert i Peru

En norsk mann er arrestert i Peru, VG. Utenriksdepartementet bekrefter ovenfor NRK at en person er arrestert. Ifølge lokale medier er mannen arrestert for å forsøkt å smugle kokain ut av landet..

P4 - 29 Sep 19 kl. 18:26

Vil samarbeide hvis Trump sier ja

Donald Trumps advokat Rudy Giuliani sier han bare vil samarbeide med granskingen i Representantenes hus dersom presidenten selv vil det. Etterretningskomiteen i Representantenes hus leder etterforskningen av Ukraina-saken som skal avgjøre om Trump skal stilles for riksrett. Giuliani anklager komiteens leder Adam Schiff for forhåndsdømming i spørsmålet om Trump har forsøkt å presse Ukraina til å etterforske Joe Biden og hans sønn..

NRK - 08 Sep 19 kl. 23:15

Opposisjonsleder arrestert

En av opposisjonsbevegelsens ledere i Hongkong, Joshua Wong, ble arrestert søndag, kort før han skulle reise til Tyskland. Wongs advokat melder at han ble pågrepet på flyplassen. Wong ble arrestert i august og sluppet fri mot kausjon etter få timer..

NRK - 13 Jul 19 kl. 19:05

21 immigranter arrestert i Paris

21 udokumenterte immigranter er arrestert i Paris etter at de i går deltok i stormingen og okkupasjonen av kirken Panthéon. Én av dem ble arrestert for voldelig adferd mot politiet, og resten for brudd på lovgivning mot utlendinger..

NRK - 08 Aug 19 kl. 10:51

Partileder arrestert i Pakistan

Opposisjonsleder i Pakistan, Maryam Nawaz, er arrestert, skriver Reuters. – Hun ble arrestert i Lahore, og vi er ikke blitt gitt noen begrunnelse for pågripelsen, sier en talsperson for Nawaz' politiske parti..

NRK - 27 Jun 19 kl. 10:21

To arrestert etter politikerdrap

Tysk politi har arrestert ytterligere to personer etter drapet på den tyske politikeren Walter Lübcke. En av dem skal være en våpenselger, melder AFP. Fra før er en mann arrestert og siktet for drapet, som han også har tilstått..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

230 ansatte i Årdal kan bli permitt

Solcellefabrikken Norsun i Årdal har sendt ut varsel til 230 ansatte om at de kan bli permittert, ifølge lokalavisa Porten.no. Årsaken er at fabrikkens smelteovn, som brukes til å smelte silisium, er ute av drift, ifølge Firda..

NRK - 30 minutter siden

Brexitavtale fortsatt mulig

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg. Barnier skal informere de 27 øvrige EU-medlemmene om fremdriften i samtalene med britene..

NRK - 1 time siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 1 time siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 1 time siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 2 timer siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt