NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:14

NRK - 08 april 21 kl. 08:27

Beijing har nå flest milliardærer

Beijing i Kina er nå byen i verden med flest milliardærer, viser Forbes liste over verdens rikeste mennesker, melder BBC. De siste sju årene har New York toppet listen. Beijing har nå 100 milliardærer. New York ligger like bak - 99 milliardærer her..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, Forbes, BBC, New York, York

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beijinghar nå , flest, milliardærer
NRK - 03 april 21 kl. 08:45

Milliardærene ble rikere

Verdens 2365 milliardærer økte formuen med 54 prosent i løpet av pandemiens første år, skriver CBS. Mellom mars 2020 og mars 2021 økte milliardærenes rikdom fra 8,04 trillioner dollar til 12,39 trillioner dollar, ifølge data fra blant andre Forbes..

NRK - 13 mars 21 kl. 09:27

Ut mot boikott av OL i Beijing

IOC-president Thomas Bach avviser oppfordringer om boikott av vinter-OL i Beijing neste år. Menneskerettsorganisasjoner har tatt til orde for boikott av lekene i Beijing i 2022 på grunn av Kinas påståtte «folkemord» mot minoritetsgruppen uigurene..

NRK - 20 jan. 21 kl. 07:59

Beijing stenger ned bydeler

Myndighetene i Kinas hovedstad Beijing har innført strenge korona-restriksjoner i fem bydeler. Blant annet har 1,6 millioner innbyggere i bydelen Daxing fått reiseforbud. Ifølge nyhetsbyrået AFP er årsaken det som kalles «en håndfull» nye smittetilfeller..

NRK - 23 jan. 21 kl. 20:49

Beijing i koronaberedskap

Strenge tiltak innføres i Kinas hovedstad Beijing på grunn av frykt for et nytt koronautbrudd. Innbyggerne innkalles til testing og skolene stenges. På to døgn er 4 millioner innbyggere testet i bydelene, og trolig vil alle 22 millioner bli testet..

Aftenposten - 10 feb. 21 kl. 08:18

Kinesere fikk snakke fritt om uigurer og Hongkong på Clubhouse. Så luktet myndighetene i Beijing lunten.

Kinesiske myndigheter luktet lunten, men de har ett problem: – Selv om lederne i Beijing investerer milliarder….

Aftenposten - 15 mars 21 kl. 11:10

Gul himmel over Beijing

Himmelen over Beijing var gulfarget mandag på grunn av en blanding av forurensing og den største sandstormen på over et….

Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 16:56

Satser på verdensrekord i milliardær-prosjekt

Norges OL-triatlonhåp Kristian Blummenfelt (26) satser med en polsk milliardær i ryggen på å svømme, sykle og løpe den….

VG - 27 jan. 21 kl. 16:56

Satser på verdensrekord i milliardær-prosjekt

Norges OL-triatlonhåp Kristian Blummenfelt (26) satser med en polsk milliardær i ryggen på å svømme, sykle og løpe den såkalte Iron Man-distansen på under syv timer – hele 35 minutter raskere enn gjeldende verdensrekord..

VG - 07 mars 21 kl. 19:57

Fransk milliardær omkom i helikopterulykke

Den franske milliardæren og politikeren Olivier Dassault (69) døde søndag i en helikopterulykke i byen Touques på Calvados..

NRK - 20 mars 21 kl. 08:42

Vil få flest mulig gjennom studiene

Sammen med universitetene, høyskoler, fagskoler og studentene skal Kunnskapsdepartementet finne tiltak for å sikre at flest mulig studenter fullfører studiene. Det skriver departementet i en pressemelding. Rapporten skal leveres 9.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 45 minutter siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 1 time siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 1 time siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 1 time siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 2 timer siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 2 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 3 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 4 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 4 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt