NRK > Nyheter

Søndag, 20 September, 21:36

NRK - 15 feb. 20 kl. 07:59

Beijing: Karantene etter reiser

Alle som vender tilbake til Beijing, risikerer strenge straffer hvis de ikke holder seg i boligene sine i 14 dager, melder kinesiske medier. Det er helsemyndighetene som har gitt ordren. Til nå er 66.000 smittet og 1.500 døde av Covid-19-viruset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Beijing, Covid

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beijing, Karantene, etter, reiser
P4 - 17 mars 20 kl. 12:15

3.000 sykehusansatte i karantene

Minst 3.000 sykehusansatte i Norge er i karantene. Det opplyser de fem største sykehusene i landet.

P4 - 25 juli 20 kl. 19:57

Flere land innfører Spania-karantene

Det er nå flere som innfører karantene for borgere som har vært på reise i Spania. Britiske Sunday Times melder at britiske myndigheter snart kommer til å annonsere at de innfører karantene for alle reisende fra Spania, gjeldende fra midnatt. Også regjeringen i Skottland gjeninnfører 14 dager karantene for reisende fra Spania, sier Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon.

P4 - 03 juli 20 kl. 17:19

Slipper karantene i England

Nordmenn slipper nå å gå i karantene når de reiser inn i Storbritannia. Norge er på en liste den britiske regjeringen publiserte i dag over 67 land og territorier som slipper inn uten karantene, melder Sky News. Men norske myndigheter har ikke åpnet for det samme for Storbritannia, så de som velger å ta en tur til blant annet London, må i karantene når de kommer hjem igjen til Norge..

P4 - 16 sep. 20 kl. 11:39

Må i karantene i fem land

I fem europeiske land blir nordmenn enten nektet å slippe inn, eller så må nordmenn i karantene ved ankomst. Det viser en oversikt VG har laget. Årsaken er de stigende smittetallene i Norge.

P4 - 14 feb. 20 kl. 16:32

Karantene før ankomst til Beijing

Alle som returnerer til Kinas hovedstad Beijing må i en 14 dager lang karantene hjemme. Målet er å hindre spredningen av koronaviruset i byen med 21 millioner innbyggere. De som nekter å ilegge seg hjemmekarantene og nekter å følge reglene vil ifølge kinesiske medier bli straffet..

NRK - 11 mars 20 kl. 10:12

Beijing innfører karantene

Alle som ankommer Beijing fra utlandet, må i karantene i 14 dager for å hindre ytterligere spredning av koronaviruset, opplyser en talsmann for myndighetene. Kina har langt på vei stanset spredning av viruset, som først ble påvist i storbyen Wuhan..

P4 - 03 sep. 20 kl. 15:24

130 elever i karantene etter smittetilfelle

130 elever og seks ansatte ved Bjerke videregående skole i Oslo er satt i karantene etter at en elev har fått påvist koronasmitte. Ifølge rektoren er personer som er satt i karantene frem til mandag ferdige med karantenentiden fordi den smittede selv har vært hjemme i karantene en stund..

NRK - 07 sep. 20 kl. 12:55

2500 i karantene etter utbrudd

Nær 2.500 personer er satt i karantene i Fredrikstad og Sarpsborg etter smitteutbruddet. Mandag er totalt 1.

P4 - 05 mars 20 kl. 15:37

13 sykehusansatte i karantene

13 ansatte ved Sørlandet sykehus er satt i karantene etter mistanke om koronasmitte. De ansatte har kommet hjem fra områder med koronasmitte og må være i karantene i 14 dager, opplyser sykehuset til NRK. De forventer at antallet ansatte som må i karantene vil stige..

P4 - 22 juli 20 kl. 11:32

Kommer ti over midnatt - må i karantene

Passasjerene som kommer med et fly fra Alicante natt til lørdag, må i karantene om reiserådet for Spania endres. SAS-flyet skal etter planen landet på Oslo lufthavn ti minutter over midnatt, og Helsedirektoratet har sagt at Spanias koronastatus trolig endres fra grønn til rød fredag. De som kommer hjem fredag vil slippe karantene, mens de som kommer senere, om det så er ti minutter inn i lørdagen, må i karantene, skriver Aftenposten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Karantene etter koronasmitte

30 personar er nå i karantene etter koronasmitte i Skien, melder Skien kommune. I alt 40 personar har blitt testa for koronavirus etter at to personar fekk påvist smitte fredag. Dei to skal ha blitt smitta på reise, høvesvis i Follo og Oslo..

NRK - 1 time siden

Vrakar Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 1 time siden

Vraker Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 1 time siden

Nye smittetilfelle på HINN

To studentar er bekrefta smitta med koronaviruset på Høgskulen i Innlandet i Lillehammer. To personar var smitta, og dei to nye tilfella er blant dei som har vore i karantene den siste tida. Høgskulen seier det framleis er moderat smitterisiko..

NRK - 1 time siden

Hedda-dryss over Det Norske Teatret

Det Norske Teatret kapret nær alle de viktigste prisene under årets Heddapris-tildeling søndag, for både beste forestilling, beste mannlige og kvinnelig hovedrolle, beste regi, beste scenetekst og beste mannlige medrolle. Heddaprisen deles ut årlig..

NRK - 1 time siden

Tilnærmet ingen skoleskyss i Viken

Elever i Oslo og Viken må klare seg uten busstransport til skolen på mandag. Årsaken er den pågående busstreiken. Søndag morgen ble 3.

NRK - 2 timer siden

1 milliard kroner gjennom DNB

Rundt 160 millioner dollar av de mistenkelige overføringene som dokumentlekkasjen kalt FinCen har avslørt, har gått via DNB, skriver Aftenposten. Det tilsvarer over 1 milliard norske kroner..

NRK - 2 timer siden

Mistenkelige overføringer avslørt

En stor dokumentlekkasje avslører at storbanker bistår svindlere, gangstere og oligarker. Det viser en dokumentlekkasje kalt FinCEN Files, skriver Aftenposten. Fem av de største bankene i USA har bistått suspekte kunder med å flytte enorme summer..

NRK - 2 timer siden

Dokumentlekkasje avslører svindlere

En stor dokumentlekkasje avslører at storbanker bistår svindlere, gangstere og oligarker. Det viser en dokumentlekkasje kalt FinCEN Files, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Familie fikk i seg hasjbrownies

Politiet oppretter sak etter at en gutt bakte hasjbrownies som de andre i familien fikk i seg, uten å vite at det var narkotika i baksten. Familien ringte først AMK og sa at de hadde blitt forgiftet. Da nødetatene kom til adressen, viste det seg å være hasjbrownies..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt