NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:37

NRK - Igår: 07:59

Beijing: Karantene etter reiser

Alle som vender tilbake til Beijing, risikerer strenge straffer hvis de ikke holder seg i boligene sine i 14 dager, melder kinesiske medier. Det er helsemyndighetene som har gitt ordren. Til nå er 66.000 smittet og 1.500 døde av Covid-19-viruset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Beijing, Covid

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beijing, Karantene, etter, reiser
P4 - I førrgår: 16:32

Karantene før ankomst til Beijing

Alle som returnerer til Kinas hovedstad Beijing må i en 14 dager lang karantene hjemme. Målet er å hindre spredningen av koronaviruset i byen med 21 millioner innbyggere. De som nekter å ilegge seg hjemmekarantene og nekter å følge reglene vil ifølge kinesiske medier bli straffet..

NRK - I førrgår: 16:24

Må sette seg selv i karantene

Kinesiske myndigheter har bestemt at alle innbyggere som returner til hovedstaden Beijing skal sette seg selv i en 14 dager lang karantene, for å forhindre spredning av koronaviruset, melder Reuters. De som ikke etterkommer kravet kan bli straffet..

VG - Igår: 07:57

14 dagers karantene for alle som kommer tilbake til Beijing

Alle som vender tilbake til Beijing, risikerer strenge straffer hvis de ikke følger en ordre om å holde seg inne i boligene sine de første 14 dagene..

Dagbladet - I førrgår: 07:51

Rømte fra karantene

Russiske Alla Ilyina (32) nekter å åpne døra for politiet, etter at hun stakk av fra corona-karantene..

Dagbladet - 30 Jan 20 kl. 18:35

Far i karantene - handikappet gutt døde

Da guttens far og bror havnet i karantene etter mistanke om coronavirus, ble tenåringen med cerebral parese overlatt til seg selv..

VG - 05 Feb 20 kl. 09:33

Tusenvis av cruisepassasjerer i karantene etter virusutbrudd

Tusenvis av passasjerer kan ikke forlate cruiseskip som er satt i karantene i Japan og Hongkong etter utbrudd av Wuhan-viruset..

P4 - 1 time siden

Evakuerer cruisepassasjerer

Det er nå satt i gang evakuering av amerikanske passasjerer fra cruiseskipet som har ligget i karantene i Yokohama i Japan etter koronavirus-smitte. Det er påvist flere hundre smittetilfeller på skipet. Passasjerene blir nå fløyet hjem til USA hvor de må i nye to ukers karantene, skriver AFP..

P4 - 01 Feb 20 kl. 23:08

Vil ikke ha folk i karantene

Personer som kommer hjem til Norge fra Kina bør ikke settes i karantene, selv om de har vært i kontakt med noen som er smittet av coronaviruset. Det sier avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttet, Line Vold, til VG. Flere land holder personer i karantene i 14 dager etter at de har kommet hjem fra Wuhan i Kina.

NRK - 05 Feb 20 kl. 10:40

To cruiseskip satt i karantene

Tusenvis av passasjerer får ikke forlate to cruiseskip som er satt i karantene i Japan og Hongkong, etter utbruddet av koronaviruset. Ti personer fra skipet i Japan er bekreftet smittet, og er brakt til sykehus..

NRK - 04 Feb 20 kl. 09:18

Cruiseskip satt i virus-karantene

Et cruiseskip med over 3.700 personer om bord er satt i karantene i Japan etter at en tidligere passasjer ble diagnostisert med coronaviruset i Hongkong. Tre personer om bord har symptomer som blant annet feber, opplyser japanske myndigheter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 30 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 15 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 30 minutter siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 30 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 30 minutter siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt