NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 11:47

NRK - 28 Oct 19 kl. 17:06

Beholder de gamle fylkesvåpnene

Fylkestinget i Troms og Finnmark har vedtatt å beholde begge de gamle fylkesvåpnene for Troms og Finnmark. Et felles forslag fra MDG, Sp, Ap og SV, om å vrake alle tre forslagene til nytt fylkesvåpen, ble vedtatt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Troms, Finnmark, MDG, SV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beholderde , gamle, fylkesvåpnene
P4 - 28 Oct 19 kl. 11:52

Ap beholder ordføreren i Bergen

Arbeiderpartiet beholder både ordføreren og varaordføreren i Bergen de neste fire årene. SV og Rødt er med på å sikre at Marte Mjøs Persen beholder jobben som ordfører, skriver Bergens Tidende..

Dagbladet - 16 Sep 19 kl. 01:59

- Våpnene er ladd og klare

Irans skjebne kan ligge i president Trumps hender, frykter forsvarsekspert. Selv skriver presidenten at våpnene deres er ladd og klare i et harmdirrende Twitter-innlegg..

NRK - 13 Sep 19 kl. 08:55

Beto vil fjerne våpen fra markedet

– Du kan være sikker på at vi vil ta fra deg din AR-15, din AK-47. Vi vil ikke lenger tillate at disse våpnene blir brukt mot amerikanere. Det sa Beto O'Rourke under demokratenes debatt i Houston i natt.

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 15:31

Politiet: Terrorsiktede Philip Manshaus (21) hadde ikke våpentillatelse

Politiet mener at 21-åringen har stjålet våpnene som ble brukt under moskeangrepet lørdag. Våpnene skal ha tilhørt et eller flere av familiemedlemmene..

P4 - 21 Aug 19 kl. 16:38

Hadde med tre våpen

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus hadde med seg to rifler og en hagle da han gikk til angrep på moskeen i Bærum 10. august. Det opplyser politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby til NRK.

VG - 4 timer siden

Rådmann går av – beholder millionlønn i tre år

Aslaug Dæhlen beholder full rådmannslønn i tre år etter at hun forlater stillingen i Østre Toten kommune neste år. – Hårreisende, sier innbygger Silje Gangnes (31) om sluttavtalen..

E24 - 09 Oct 19 kl. 20:56

Bompengesjef måtte gå – beholder millionfallskjerm

Anne-Karin Sogn trakk seg fra jobben som sjef i Fjellinjen etter avsløringer om ulovlige anskaffelser, uryddige ansettelser og høy pengebruk. Styret har nå bestemt at hun beholder etterlønnen på 1,4 millioner..

NRK - 20 Sep 19 kl. 12:05

Åpen Folkekirke beholder flertallet

Det endelige resultatet av kirkevalget er offentliggjort av valgrådene i bispedømmerådene. Åpen Folkekirke beholder flertallet med 39 av lekmedlemmene. Nominasjonskomiteens liste har fått 29 nye mandater, mens Bønnelista fikk ni mandater, melder NTB..

P4 - 27 Aug 19 kl. 08:37

- Russiske mellomdistanseraketter ved norskegrensen

Russland har utplassert mellomdistanseraketter langs grensen til Norge. Det sier forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen. I podkasten «Krig & Sånn», fra Forsvarets forum, understreker Bruun-Hanssen at han ikke frykter at Russland vil avfyre raketter mot Norge i nærmeste framtid.

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 10:22

Viking-treneren vant fram - nå får flere av spillerne cupmedalje

Fotballforbundet gjør retrett, beholder det gamle cupreglementet og gir dermed flere spillere sjansen til å få gull- eller sølvmedalje etter cupfinalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mye lavere strømpris i år

Strømprisen i årets tredje kvartal lå i snitt på 42,5 øre per kilowattime. Det er en nedgang på 23 prosent fra samme periode i fjor, da prisen lå veldig høyt, ifølge SSB. Den omfatter ikke avgifter eller nettleie, skriver NTB..

NRK - 15 minutter siden

SV vil vri milliarder til rødgrønt

SV vil gjøre det dyrere å fly og kjøre fossilbil for å få ned klimautslippene, men tar grep på skatt, barnetrygd og barnehage for å unngå å ramme folk flest. Det kommer fram i partiets alternative statsbudsjett for 2020, skriver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Kanye West setter opp Opera

Kanye West trår til med sin første opera. Operaen «Nebuchadnezzar» har premiere på Hollywood Bowl 24. november.

NRK - 1 time siden

Elever får en mer praktisk skole

Fagene blir mer praktiske og utforskende, og det blir mer læring gjennom lek for de yngste i de nye læreplanene for grunnskolen og videregående skole. Det kom frem da kunnskapsministeren la frem de nye læreplanene som skal gjelde fra skoleåret 2020..

NRK - 1 time siden

Nye læreplaner for skoleåret 2020

Kunnskapsminister Jan Tore Sanner lanserer de nye læreplanene i skolen. Han mener mener det er den største endringen av skolens innhold siden 2006..

NRK - 1 time siden

Legger frem læreplanene

Kunnskapsminister Jan Tore Sanner lanserer de nye læreplanene i skolen. Han mener mener det er den største endringen av skolens innhold siden Kunnskapsløftet..

NRK - 3 timer siden

Fridtun får Språkprisen 2019

Forfattar, filolog, føredragshaldar og tidlegare skihoppar Kristin Fridtun får Språkprisen 2019 frå Språkrådet. Hen får prisen, som er på 100.000 kroner, for bøkene Kjønn og ukjønn (2015), Homoflokar (2018) og Språket er ei bukse (2019)..

NRK - 1 time siden

Røde Kors adgang til universitet

Frivillige fra Røde Kors har fått lov til å gå inn på universitetet i Hongkong der hundrevis av demonstranter befinner seg, melder Hongkong Free Press. Ifølge BBC er det også tenåringer og ungdomsskoleelever blant demonstrantene..

NRK - 2 timer siden

Nytt fengslingsmøte for Assange

Det skal være nytt fengslingsmøte for Julian Assange i London. USA krever WikiLeaks-grunnleggeren utlevert for brudd på spionasjeloven. I februar skal en britisk domstol behandle Assanges klage på beslutningen om å utlevere ham..

NRK - 2 timer siden

Legger frem nye læreplaner

Kildekritikk, praktisk arbeid, digital dømmekraft og læring om 22. juli er blant temaene Kunnskapsdepartementet har lovet å fokusere på i de nye læreplanene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt