NRK > Nyheter

Sunday, 19 January, 05:20

NRK - 04 Jun 19 kl. 11:57

Begrenser elsparkesykler

København iverksetter tiltak for å forhindre at elsparkesykler fører til kaos i byen og setter et tak på 200 sparkesykler i bykjernen, kalt indre by. I det utvidede bysentrum vil det være maks 3000 elsparkesykler..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Begrenser, elsparkesykler
NRK - 21 Aug 19 kl. 12:04

Ruter satser på elsparkesykler

Kollektivselskapet Ruter inngår samarbeid med tyske Tier om elsparkesykler. Det melder økonominettstedet Shifter, ifølge NTB. Ifølge Aftenposten er det foreløpig ikke avklart når Ruter-brukere kan få tilgang til elsparkesykler..

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 21:36

Elsparkesykler blir nå ulovlig å leie ut i Trondheim

Utleie av elsparkesykler er ikke lenger lov i Trondheim, har kommunen bestemt. Det kan få konsekvenser for aktører som leier ut elsparkesykler i Oslo..

P4 - 16 Aug 19 kl. 05:59

- Uaktuelt å forby elsparkesykler

- Det er helt uaktuelt å forby elsparkesykler. Det sier samferdselsminister Jon Georg Dale. I Trondheim må elsparkesykler fjernes umiddelbart etter at kommunen tirsdag vedtok nye utleieregler.

P4 - 14 Aug 19 kl. 13:10

Må fjerne elsparkesykler i Trondheim

Elsparkesyklene som er satt ut til leie i Trondheim må fjernes umiddelbart. Det er klart etter at kommunen har vedtatt nye utleieregler. Blant annet skal det utlyses en konkurranse om hvem som skal få kontrakt til å drive utleie av elsparkesykler på kommunal grunn.

E24 - 14 Aug 19 kl. 23:36

Elsparkesykler blir nå ulovlig å leie ut i Trondheim

Utleie av elsparkesykler er ikke lenger lov i Trondheim, har kommunen bestemt. Det kan få konsekvenser for aktører som leier ut elsparkesykler i Oslo..

P4 - 15 Aug 19 kl. 13:16

Vurderer regulering av elsparkesykler

Oslo kommune vurderer om de skal regulere elsparkesykler. I Trondheim må elsparkesykler fjernes med umiddelbar virkning etter at kommunen tirsdag vedtok nye utleieregler. Der skal det nå blant annet utlyses en anbudskonkurranse.

Klartale - 16 Sep 19 kl. 14:56

Vil ha slutt på at elsparkesykler ligger strødd

Folk slenger fra seg elsparkesykler der folk skal gå. Det må utleierne gjøre noe med, sier samferdselsministeren..

Dagbladet - 25 Jul 19 kl. 14:57

Fant elsparkesykler i sjøen: – Veldig trist

Torsdag fant en dykker tre elsparkesykler som var kastet på havet. - Dette er kriminelle gjerninger, sier Tier..

Hegnar.no - 28 Aug 19 kl. 19:00

Elektronikksalget går ned, men salget av elsparkesykler går så det suser

Rundt 30.000 små elektriske kjøretøy har blitt solgt i Norge hittil i år. Flesteparten var elsparkesykler, og bransjen forventer at salget vil øke ytterligere..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 09:35

SV vil ha elsparkesykler inn i kollektivtilbudet

Oslo SV vil regulere bruken av elsparkesykler og få på bena et kommunalt tilbud. – Vi ønsker ikke å ha det som i dag med fri flyt, sier Sunniva Holmås Eidsvoll..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To uthus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melder politiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent.

NRK - 1 time siden

To hus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melde rpolitiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent..

NRK - 1 time siden

Libysk opprørsleder til Berlin

Den libyske opprørsgeneralen Khalifa Haftar, en av de viktigste partene i konflikten i Libya, har kommet til Berlin før søndagens fredsmøte. Haftar ankom lørdag, ifølge den libyske TV-kanalen al-hadath, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Bil brant ved Mo i Rana

Føreren reddet seg ut da det begynte å brenne i en bil på Grønnfjelldalsvegen ved Mo i Rana. Bilen ble fullstendig utbrent. Politiet i Nordland mistenker at fører var beruset..

NRK - 1 time siden

Politikvinne tiltalt for lekkasjer

En politikvinne må mandag møte i Oslo tingrett tiltalt for å ha brutt taushetsplikten og delt opplysninger fra straffesaker med en annen person. Tiltalen som er tatt ut av Spesialenheten, omfatter også grove brudd på tjenesteplikten..

NRK - 1 time siden

17 nye virustilfeller i Kina

Det er oppdaget 17 nye tilfeller av det sars-lignende lungeviruset i Kina. Tre personer er alvorlig syke, opplyser kinesiske myndigheter. Til sammen 62 mennesker er smittet av coronaviruset i byen Wuhan, der utbruddet startet..

NRK - 2 timer siden

Nasjonalarkiv retusjerte bilder

USAs nasjonalarkiv tar selvkritikk etter at det retusjerte bilder fra den store kvinnemarsjen i 2017 til en utstilling. Bilder av plakater med kritikk av president Donald Trump ble retusjert. Utstillingen er nå trukket tilbake, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Ber Apple fjerne 20 pengestill

Lotteritilsynet ber Apple fjerne over 30 pengespill-apper. Spilloperatører uten tillatelse til å tilby pengespill i Norge står bak et 30-talls ulike pengespill tilgjengelige i Apples norske app store, melder E24..

NRK - 3 timer siden

Johnson vil flytte Overhuset

Den britiske statsinisterne Boris Johnson har planer om å flytte Overhuset i parlamentet til byen York, melder Sunday Times. Johnson har lovet å øke investeringene i Nord-England. Alternativet skal være å flytte lordene til Birmingham..

NRK - 3 timer siden

Slankepille knyttet til kreftrisiko

Det amerikanske legemiddelverket sier at bruk av slankepillen Belviq kan inenebære en økt risiko for kreft, melder NBC News. Det er uklart hvor stor faren er. Belviq er også kjent under navnet lorcaserin.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt