P4 > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 01:07

P4 - 16 okt. 19 kl. 05:48

Bedrifter vil ha større plass

Stadig flere bedrifter i Oslo tror på gode tider og vil større kontorplass.
Mens 60 prosent av bedriftene ønsket mindre plass per ansatt i 2015, like etter oljenedturen, er dette nå redusert til 30 prosent.
Samtidig har andelen som ønsker seg mer kontorplass økt fra 20 til 40, skriver Finansavisen..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Finansavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bedrifter, vilha , større, plass
NRK - 27 mars 20 kl. 06:03

Mest til bedrifter med yrkesforbud

Bedrifter som i praksis har fått yrkesforbud, ligger an til å få mer i kompensasjon enn bedrifter som er indirkte rammet av koronakrisen, får NTB opplyst. Regjeringen legger fram kompensasjonsordningen for kriserammede bedrifter klokka 08.00 fredag..

P4 - 18 april 20 kl. 15:55

Tusen bedrifter har søkt om hjelp

880 bedrifter som er rammet av koronakrisen har søkt om statlig kontantstøtte. Det opplyser Skatteetaten til NTB. Fra og med i dag åpnet portalen hvor rammede bedrifter kan søke om økonomisk støtte.

P4 - 05 juni 20 kl. 19:05

24.000 bedrifter har fått hjelp

Over 24.000 norske bedrifter har brukt de forskjellige koronatiltakene fra regjeringen. 22.

NRK - 27 mars 20 kl. 08:21

Bedrifter skal kunne søke digitalt

Bedrifter som er hardt ramma økonomisk skal kunne søke om støtte gjennom ein sentral digital portal. Regjeringa og Finans Norge samarbeider om å finne løysinga. Løysinga skal vere på plass om kort tid, slik at bedriftene får pengar fort..

NRK - 19 april 20 kl. 21:08

3.200 bedrifter har søkt om støtte

Siden i går har Skatteetaten mottatt 3.200 søknader om statlig kontantstøtte fra bedrifter som ble pålagt å stenge på grunn av koronaviruset. I morgen kan også bedrifter med vesentlig omsetningsfall søke om støtte på portalen kompensasjonsordning.

NRK - 19 april 20 kl. 21:08

3200 bedrifter har søkt om støtte

Siden i går har Skatteetaten mottatt 3.200 søknader om statlig kontantstøtte fra bedrifter som ble pålagt å stenge på grunn av koronaviruset. I morgen kan også bedrifter med vesentlig omsetningsfall søke om støtte på portalen kompensasjonsordning.

NRK - 11 mai 20 kl. 08:08

19.000 bedrifter får kompensasjon

Nesten 19.000 bedrifter har fått innvilget støtte gjennom kompensasjonsordningen for næringslivet, tre uker etter at ordningen kom i gang. Det er hittil utbetalt omtrent 885 millioner kroner.

NRK - 30 april 20 kl. 12:34

Svensk koronastøtte til bedrifter

En støtteordning til koronarammede bedrifter i Sverige er klar, skriver Sveriges Radio. Bedrifter som har mistet 30 prosent av omsetningen under krisen kan få støtte, og Ordningen vil koste 39 milliarder svenske kroner..

NRK - 05 feb. 20 kl. 09:07

Vil hjelpe virusrammede bedrifter

Kinesiske myndigheter sier de vil gi økonomisk støtte til bedrifter som har blitt påført gjeld som følge koronavirusutbruddet. De sier de også vil bidra med støtte til bedrifter som har bidratt til å hindre spredningen av viruset..

NRK - 05 des. 19 kl. 09:08

Vil ha grønn omstilling

Fire av ti bedrifter på Vestlandet har satt i gang tiltak for å tilpasse seg det grønne skiftet, viser Vestlandsindeksen. Bedrifter i oljenæringen er like positiv til grønn omstilling som andre bedrifter, ifølge undersøkelsen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne døde i dag etter et fall fra en berg-og-dalbane i en fornøyelsespark nord i Frankrike. Parken hadde også en lignende hendelsen i 2009 sier en talsperson for parken til CNN..

P4 - 1 time siden

Siktet etter Floyd-drapet - politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er nå løslatt fra fengselet. Det bekrefter fengselet i Hennepin County i følge The Guardian. George Floyd døde 25.

P4 - 1 time siden

Israel med motangrep på Hamas

Det israelske luftforsvaret angrep i kveld mål knyttet til Hamas på Gazastripen. Bakgrunnen er at to raketter og ett «prosjektil» ble avfyrt mot Israel tidligere i dag. Luftangrepet var rettet mot Hamas underjordiske terrorinfrastruktur opplyser det israelske forsvaret.

P4 - 1 time siden

Iran innfører maskepåbud

På grunn av en økning i antallet koronatilfeller i Iran har myndighetene nå innført et påbud om å bruke maske innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Men meningsmeålinger viser at mange iranere ikke tar pandemien på alvor, og det er mange som går rundt uten maske i Teheran melder NTB. I dag ble det registrert 163 nye dødsfall som følge av koronaviruset i landet...

P4 - 2 timer siden

Turister måtte hjelpes ned fra fjellet

To turister på fjelltur ved Moskenes i Nordland måtte hjelpes ned av Røde Kors etter at de gikk seg fast i bratt terreng. I følge politiet i Nordland befant turistene seg mellom Djupfjorden og Auserdalsvatnet. Nå er turistene trygt nede igjen, melder politiet..

P4 - 2 timer siden

Frankrike vil ikke forby Huawei

Frankrike kommer ikke til å innføre et totalforbud mot å bruke utstyr fra kinesiske Huawei i 5G-nettet. Men mobiloperatørene blir bedt om å unngå Teleteknologiselskapet. Det sier lederen for det franske cybersikkerhetsbyrået ANSSI, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

P4 - 3 timer siden

Mann savnet i Oslo

En 23 år gammel mann er savnet i Oslo. Frivillige leter etter mannen som har vært savnet siden i går formiddag. Det antas at han befinner seg rundt Songsnvann / Ullevålseter.

P4 - 3 timer siden

Stoltenberg: - Åpen og direkte diskusjon med Trump

USAs president sa han var misfornøyd, og det var en åpen og direkte diskusjon. Det sier Nato-sjef Jens Stoltenberg i et intervju med TV2 om hva som skjedde da USAs president Donald Trump truet med å trekke USA ut av NATO. Han sier han har brukt tid på å få et godt arbeidsforhold til Trump, særlig ettersom USA er Natos største bidragsyter..

P4 - 4 timer siden

Ordførerens hus utsatt for steinkasting og tyveri

De siste årene har ordføreren i Sandefjord blitt utsatt for steinkasting, tyveri og andre ting forteller han til Dagbladet. Han legger til at de tidligere hendelsene ikke har vært av samme karakter som det han opplevde i natt da huset ble tent på. Politiet etterforsker hendelsen som mordbrann.

P4 - 4 timer siden

Prioriterer homofile flyktninger

Regjeringen vil nå for første gang prioritere lesbiske, homofile, bifile og transpersoner både som gruppe og som individ ved uttak av såkalte kvoteflyktninger eller overføringsflyktninger. I nærmere 70 land er homofili kriminelt og de som bryter med normer for kjønn og seksualitet kan bli utsatt for forfølgelse og diskriminering i hjemlandet sitt. Det kan gi rett til beskyttelse i Norge skriver regjeringen i en pressemeldling..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt