P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 21:38

P4 - 16 Oct 19 kl. 05:48

Bedrifter vil ha større plass

Stadig flere bedrifter i Oslo tror på gode tider og vil større kontorplass.
Mens 60 prosent av bedriftene ønsket mindre plass per ansatt i 2015, like etter oljenedturen, er dette nå redusert til 30 prosent.
Samtidig har andelen som ønsker seg mer kontorplass økt fra 20 til 40, skriver Finansavisen..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Finansavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bedrifter, vilha , større, plass
P4 - 07 Aug 19 kl. 17:43

Ber bedrifter ansette folk med hull i CV

Regjeringen ber nå store bedrifter om å ansette flere med nedsatt funksjonsevne og hull i CV-en. De har sendt brev til 100 store bedrifter som Equinor, Posten, Vinmonopolet og Felleskjøpet, der de oppfordrer til å lete bredt for å finne nye ansatte, melder NTB. Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen skriver i brevet at det er sløsing med ressurser at mennesker som vil arbeide ikke får bidra til å skape verdier..

P4 - 18 Oct 19 kl. 08:06

Bedrifter med ansatte i form får bedre forsikring

Er de ansatte i bedre form, kan bedrifter få billigere forsikring. Det er strategien til Storebrand, som nå tilbyr sine kunder å bruke treningsappen MyWorkout Go, som måler brukernes biologiske alder. Planen er å tilby lavere pris på helseforsikringen til alle bedrifter som klarer å senke den biologiske alderen, skriver Dagens Næringsliv..

Hegnar.no - 15 Jul 19 kl. 13:40

Slik kan norske bedrifter løse medisinmangel

Medisinmangelen kan utfordre norske bedrifter til å lage medisinen selv. .

P4 - 28 Aug 19 kl. 09:28

Betaler bedrifter for å fjerne p-plasser

Oslo kommune vil betale inntil 250.000 kroner til bedrifter som tilrettelegger for mer klimavennlige jobbreiser for egne ansatte. Det skriver Finansavisen.

NRK - 19 Jul 19 kl. 06:37

Fire av ti bedrifter bryter loven

Resultatene fra de 4788 bedriftene LOs sommerpatrulje har kontrollert, viser at fire av ti bedrifter bryter loven. LO har rettet søkelyset særlig mot serveringsbransjen. Der får over 15 prosent av sommervikarene betalt mindre enn minstelønn..

NRK - 25 Aug 19 kl. 09:08

Gjør livet lettere for bedrifter

Regjeringen foreslår ulike tiltak som skal gjøre det lettere for små og store bedrifter. Tiltakene handler om å innføre raskere nettbasert rapportering og forenklinger av lover og regler, og skal føre til store kostnadsbesparelser, melder NTB..

P4 - 19 Jul 19 kl. 10:26

NHO: Antall brudd for høyt

NHO reagerer på at LOs sommerpatrulje fant brudd på arbeidsmiljøloven hos fire av ti bedrifter. - Reglene skal følges og det er viktig at unge i sommerjobb mottas på en god måte, sier Nicolai Heyerdahl i NHO til NTB. Sommerpatruljen har besøkt 4.

P4 - 01 Nov 19 kl. 15:25

Bedrifter angripes hver dag

Det pågår dataangrep mot norske bedrifter hver dag. Det kom fram under åpningen av Nasjonalt cybersikkerhetssenter i dag. Bare Skatteetaten utsettes for 100.

P4 - 13 Oct 19 kl. 09:13

Småbedrifter leser ikke trusselvurderinger

Mange småbedrifter leser aldri trusselvurderingene som blir sendt ut av Nasjonal sikkerhetsmyndighet. I 17 prosent av norske virksomheter er det én eller flere som har lest sikkerhetsvurderingen til Politiets sikkerhetstjeneste, ifølge en rapport fra Kriminaliets-og sikkerhetsundersøkelsen. Direktør i Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) Peggy Heie sier det ikke er godt nok..

E24 - 29 Sep 19 kl. 18:01

Nordea merker fastrenterush blant bedrifter: – Et omfang jeg ikke kan huske å ha sett

Rentehopp i Norges Bank, brexit-kaos og internasjonal usikkerhet får bedrifter til sikre seg mot rentesjokk. Nordea-topp melder om rekordstor pågang for å inngå sikringsavtaler..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider i kveld og begrunner det med lagets svake resultater den siste tiden. Argentineren har ledet laget til flere topp-tre plasseringer siden han tok over i 2014, og Tottenham spilte Champions League-finale i juni, der det ble tap mot Liverpool.

P4 - 14 timer siden

30 til 40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.

P4 - 1 time siden

Dømt for terror

En 31 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Mannen ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingrett..

P4 - 1 time siden

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia. Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..

P4 - 2 timer siden

Nav kjente til straffesaker

Nav var allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Det skriver arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie i sine svar til kontrollkomiteen. Først i august skal Hauglie ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Over 800 søkere til 24 stillinger

Det var nesten 35 søkere per stilling da politiet i Oslo lyste ut patruljestillinger. Det skriver Politiforum som har fått innsyn i søkertallene på jobbene i sentrum og på østkanten. Tallene tilsvarer to hele studentkull fra Politihøgskolen..

P4 - 3 timer siden

Henla anmeldelse mot Kopseng

En av de to siste anmeldelsene mot voldtektsdømte Julio Kopseng er henlagt. Det opplyser politiet til Dagbladet. Kopseng soner en forvaringsdom for overgrep mot 19 kvinner, og i forrige uke ble han dømt for å ha voldtatt ytterligere to kvinner.

P4 - 3 timer siden

Sikkerhetsrådgiver: – Upassende

- Telefonsamtalen mellom Donald Trump og Ukrainas president var upassende. Det sa Ukraina-ekspert i USAs nasjonale sikkerhetsråd, Alexander Vindman, da han vitnet i riksrettsgranskingen i Representantenes hus i dag. Høringen startet etter telefonsamtalen der Trump ba Ukrainas president etterforske den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden og hans sønn.

P4 - 3 timer siden

Flere biler kjørte i hull

Minst fem biler har kjørt i et eller flere hull på fylkesvei 213 ved Moelv. Det er ikke meldt om store skader foreløpig, mopplyser politiet i Innlandet..

P4 - 4 timer siden

Avviser dom fra 2017

En EU-dom om en trygdesak fra 2017 angår ikke dagens NAV-skandale. Det mener arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie. Regjeringen var involvert i saken der kvinnen som hadde mistet trygdeytelsene vant fram.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt