E24 > Økonomi

Onsdag, 21 April, 22:00

E24 - 04 mars 21 kl. 18:16

Bedrifter i Oslo får 227 millioner i koronastøtte. Slik fordeles pengene.

Serveringssteder med skjenkebevilling får store deler av koronastøtten Oslo kommune deler ut. Pengene kan komme i midten av mars..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bedrifteri , Oslofår , 227, millioneri , koronastøtte, Slik, fordeles pengene
NRK - 06 mars 21 kl. 05:22

227 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 227 nye smittede i Oslo siste døgn. Det er 83 færre enn dagen før, men 42 mer enn gjennomsnittet den siste uka. Grorud bydel har det høyeste smittetrykket.

Aftenposten - 04 mars 21 kl. 18:16

Bedrifter i Oslo får 227 millioner i koronastøtte. Slik fordeles pengene.

Serveringssteder med skjenkebevilling får store deler av koronastøtten Oslo kommune deler ut..

E24 - 02 feb. 21 kl. 14:06

Nå har over 2.700 bedrifter fått penger på konto

Søknader til den nye kompensasjonsordningen blir behandlet i ekspressfart. Så langt har over 2700 bedrifter fått til sammen 875 millioner kroner i støtte. Av dette er 423 millioner kroner gått til bedrifter innen overnattings- og serveringsbransjen..

NRK - 18 mars 21 kl. 22:22

750 millioner til rammede bedrifter

Finansminister Jan-Tore Sanner (H) gjør 750 millioner kroner tilgjengelig for bedrifter i nedstengte kommuner, melder NTB. Det er opp til kommunene å velge hvilke bedrifter som får støtte. Fordelingen mellom kommunene vil bli skje etter påske..

VG - 19 feb. 21 kl. 19:03

Ny krisepakke: Mer nødhjelp til bedrifter i kommunene

Regjeringspartiene med støtte fra Frp legger inn en ny hjelpeordning for bedrifter i kommunene på 1,75 milliarder. De samme partiene senker taket på kompensasjonsordningen for bedrifter fra 80 til 50 millioner kroner i måneden..

NRK - 10 mars 21 kl. 10:11

Tror krisen varer ut året

Ifølge NHOs siste medlemsundersøkelse tror mange norske bedrifter at koronakrisen vil vare ut året eller lenger. Én av tre bedrifter tror ikke de vil være tilbake på normalt nivå før tidligst ved utgangen av året. To av ti bedrifter tror ikke det vil skje før til neste år, mens 7 prosent tror det vil ta enda lenger tid..

NRK - 13 jan. 21 kl. 00:48

712 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 712 koronasmittede i Norge. Det er 283 flere enn dagen før, men 227 færre enn samme dag i forrige uke. I alt var det ved midnatt natt til onsdag registrert 56.

NRK - 09 feb. 21 kl. 00:16

346 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registrert 346 koronasmittede i Norge. Det er 227 flere enn dagen før og 50 flere enn samme dag i forrige uke. 91 koronapasienter var mandag innlagt på sykehus.

NRK - 12 feb. 21 kl. 09:39

Liten auke i talet på moskus

Det vart registrert 227 under årets vinteroppteljing av moskus på Dovre, ifylgje Statens naturoppsyn. Det er ein auke frå vinteren i fjor, då det vart funne 212 dyr..

NRK - 10 mars 21 kl. 13:01

Engelsk mutasjon mer dødelig

Den engelske koronamutasjonen har betydelig høyere dødelighet enn andre varianter av koronaviruset, viser en studie i British Medical Journal. Den engelske mutasjonen, også kjent som B.1.

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Oljefondet om noteringsbølgen i USA: – Vi deltar litt selektivt

Det er en bølge av børsnoteringer i USA, og Oljefondet ser det som et tegn på stor optimisme i markedet. – Vi deltar, men vi deltar litt selektivt, sier nestleder Trond Grande i Oljefondet..

E24 - 30 minutter siden

Solberg vil ikke verne Bergen Engines. Ap åpner for delvis statlig eierskap.

Staten kan ikke ha et spesielt ansvar hver gang sikkerheten må vurderes, sier statsminister Erna Solberg om fremtiden for motorfabrikken. Arbeiderpartiets Terje Aasland åpner for at staten kan bli eier..

E24 - 2 timer siden

Oslo kommune tapte kostbar kaffekamp

Oslo kommune er i Borgarting lagmannsrett dømt til å betale flere millioner i erstatning til Selecta etter at selskapet tapte en ugyldig anskaffelsesprosess..

E24 - 2 timer siden

Skal pusse opp 127 år gammelt hotell for en kvart milliard

Etter å ha stått tomt i ett år, skal Scandic-hotellet i Holmenkollen gjennom en omfattende renovering. Prislapp: 280 millioner. – Så dyrt har vi aldri bygget om noen gang, sier gårdeier Christian Ringnes..

E24 - 2 timer siden

Tre sentrale Norwegian-profiler slutter: Tore Østby fortsetter på oppdrag

Flere nøkkelpersoner har sluttet i Norwegian de siste årene. Nå skriver også Astrid Mannion-Gibson, Tomas Hesthammer og Tore Østby seg opp på listen, men Østby har ikke forlatt Norwegian-kontoret på Fornebu for siste gang..

E24 - 2 timer siden

Medier: Krever over 400 millioner av Apple etter hackerangrep

En russisk gruppe har tatt på seg skylden for et hackerangrep mot taiwanske Quanta. Nå vil gruppen ha penger fra Apple for å slutte og publisere stjålet informasjon..

E24 - 4 timer siden

Innrømmer regelbrudd i anbudsdrama på Romerike

Nedre Romerike Avløpsselskap innrømmer regelbrudd i avlyst biogassanbud, men avviser klage fra portugisisk selskap som ble disket i siste liten..

E24 - 4 timer siden

Del av firemannsbolig gikk mer enn tre mill. over prisantydning

Leiligheten ble kjøpt for 10,8 millioner i 2016. Megleren sier de aldri hadde forventet at resultatet skulle bli så høyt..

E24 - 6 timer siden

Wall Street snur til grønt

Strømmegigantens aksje faller tungt ved inngangen til en ny handelsdag. Etter en svak start har samtlige indekser snudd til pluss..

E24 - 5 timer siden

Sverige vil bygge kraftnett raskere: Mener Norge bør gjøre det samme

Svenskene vil bygge ut kraftlinjer raskere for å kunne takle kraftig økt strømforbruk. Den norske kraftbransjen mener Norge bør gjøre det samme..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt