Aftenposten > Utenriks

Onsdag, 23 September, 12:07

Aftenposten - 09 des. 19 kl. 11:54

Bedre luft, mindre bråk og utslipp: Slik er SAS’ nye langdistansefly

KASTRUP (Aftenposten): Tynn og tørr luft har i årtier skapt ubehag og økt helsefare på lange flyreiser. Nå får også SAS inn fly i flåten som reduserer disse problemene og kutter utslipp med en fjerdedel..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kastrup, SAS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bedre, luftmindre , bråkog , utslipp, Sliker , SAS, nye langdistansefly
Aftenposten - 09 des. 19 kl. 11:54

Bedre luft, mindre utslipp: Slik er SAS’ nye langdistansefly

KASTRUP (Aftenposten): Tynn og tørr luft har i årtier skapt ubehag og økt helsefare på lange flyreiser. Nå får også SAS inn fly i flåten som reduserer disse problemene og kutter utslipp med en fjerdedel..

Aftenposten - 09 des. 19 kl. 11:54

Bedre luft, mindre støy og utslipp, men trangere turistklasse: Slik er SAS’ nye langdistansefly

KASTRUP (Aftenposten): Tynn og tørr luft har i årtier skapt ubehag og økt helsefare på lange flyreiser. Nå får også SAS inn fly i flåten som reduserer disse problemene og kutter utslipp med en fjerdedel..

NRK - 05 jan. 20 kl. 21:11

Massive kutt i norske utslipp

Etter det NRK kjenner til skal Equinor kutte egne klimagassutslipp med 40 prosent innen 2030, 70 prosent innen 2040 og nær null utslipp innen 2050. I dag har Equinor et utslipp på rundt 13 mill. tonn, noe som er en fjerdedel av Norges samlede utslipp..

P4 - 07 aug. 20 kl. 05:55

Vil straffe oljebransjens ulovlige utslipp hardere

Arbeiderpartiet og SV åpner for å straffe oljebransjens ulovlige utslipp hardere. De siste 15 årene har Miljødirektoratet registrert 3528 ulovlige utslipp. Ifølge Klassekampen har bare elleve av disse sakene har blitt anmeldt.

P4 - 28 aug. 19 kl. 06:26

Varsler 10 000 tonn i økte CO2-utslipp

Frihandelsavtalen med søramerikanske land vil sørge for over 10 000 tonn i økt CO2-utslipp og økt import. Det varsler Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund og Norsk Landbrukssamvirke, skriver Nationen. Tall fra FN viser nemlig at produksjonen av storfekjøtt i Sør-Amerika har fire ganger større utslipp enn kjøtt produsert i Norge.

NRK - 14 nov. 19 kl. 07:32

Lokale avgifter kan gi økt utslipp

SAS mener lokale klimaavgifter kan føre til høyere utslipp ved at flyselskaper fyller flyene med mer drivstoff enn de trenger for å betale mindre drivstoff i land med lokale særavgifter. Dette fører til høyere vekt og derav større utslipp, mener SAS..

NRK - 19 mai 20 kl. 17:01

Korona ga stort fall i CO2-utslipp

Verdens CO2-utslipp falt med opptil 17 prosent per dag under koronatiltakene, viser ny forskning. Men klimaeffekten er liten, fordi det handler om utslipp over tid. – At utslippene går kraftig ned i én måned har lite å si, sier Glen Peters i Cicero.

P4 - 07 juli 20 kl. 05:59

Norske utslipp i det blå

Nordmenns utenlandsreiser og andre forbruksvaner teller ikke med i Norges klimaregnskap. Ifølge regjeringen har det vært en nedgang i utslipp på 3,4 prosent fra 2018 til 2019. Da er ikke store kilder til norske klimautslipp regnet med i den offisielle statistikken, fordi vi kun tar med utslipp som skjer i Norge, skriver Klassekampen.

Aftenposten - 10 juli 20 kl. 07:00

Aftenposten mener: Hvert land har ansvar for sine utslipp

Hvis Norge skal ta ansvar for Kinas utslipp fra produksjon av varer for eksport, hvem skal ta ansvar for Norges utslipp fra produksjon av olje og gass?.

P4 - 21 juli 20 kl. 06:56

Mener utslipp må få reaksjoner

SVs Lars Haltbrekken mener det må få konsekvenser at Equinor har hatt gjentatte ulovlige utslipp på Melkøya. Selskapts naturgassanlegg på Melkøya har hatt ulovlige utslipp i 10 år, ifølge egenrapporter som Klassekampen har fått innsyn i. Haltbrekken mener miljøminister Sveinung Rotevatn må sette inn tiltak for å forhindre ulovlig forurensing..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt