P4 > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:04

P4 - 20 Jun 19 kl. 16:55

Bedre livskvalitet men ikke færre overdoser

- Heroinassistert behandling vil kunne redde liv, men ikke redusere antall overdoser.
Det sier Thomas Clausen ved Senter for rus- og avhengighetsforskning.
I dag la han fram en rapport om hvordan et prøveprosjekt kan kunne gjennomføres i Bergen og Oslo..
Les mer på P4


Les mer om:
Thomas Clausen, Senter, Bergen, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bedre, livskvalitetmen , ikke, færre, overdoser
Hegnar.no - 10 Apr 19 kl. 19:30

Åtte av ti ansatte mener politireformen ikke gir et bedre politi

Nærpolitireformen har ikke gitt folk et bedre tilbud, mener norske politiansatte. – Reformen er på avveie, sier leder Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund..

NRK - 10 Apr 19 kl. 19:05

Mener reform ikke gir bedre politi

Nærpolitireformen har ikke gitt folk et bedre tilbud, mener åtte av ti norske politiansatte. Politifolkene som har deltatt i forskningsprosjektet, retter til dels flengende kritikk. De mener blant annet at politiet er blitt fjernere fra folk flest..

NRK - 13 May 19 kl. 10:19

Streiker mot farlig skolevei

Foreldre og barn i Vang i Valdres demonstrerer mot det de mener er farlige kjøreforhold på E16. Statens vegvesen registrerer 170 nedfall av is og stein per år. – Nå har vi levd med frykt og forringet livskvalitet lenge nok, sier Tom Kjetil Tørstad..

NRK - 21 Jun 19 kl. 11:25

– Drikkevannet må overvåkes bedre

Myndighetene må følge bedre med på drikkevannet, konkluderer Helsedirektoratet i en ny rapport. Helsedirektør Bjørn Guldvog sier til NTB at kontrollen med vannet må bli bedre..

Aftenposten - 03 Apr 19 kl. 21:00

Man må kunne litt teori for å bygge et hus | Tage S. Jensen

Si ;D-innlegg: Mye i norsk skole kan bli bedre, men skolen blir ikke bedre ved at man fjerner lekser og teoretisk undervisning..

Dagbladet - 09 Jul 19 kl. 08:26

Studie: Å spise fisk gir bedre sædkvalitet

Et fiskemåltid to ganger i uka gir markant bedre sædkvalitet, viser en dansk studie. Omega 3 gjør nemlig sædceller til bedre svømmere..

P4 - 17 Jun 19 kl. 06:12

Bedrifter med høy kvinneandel får bedre resultater

Bedrifter med høy kvinneandel har bedre økonomiske resultater. Det viser en fersk analyse av børsselskaper i Norden. Ifølge DN viser studien blant annet at selskaper med høy kvinneandel i styret har høyere vekst, høyere driftsmarging og høyere avkastning.

VG - 27 Jun 19 kl. 14:52

BPA med helsehjelp endret hele familiens liv

Telefonen ringer. Det er fra Tjenestekontoret i kommunen. Kontoret som har makten til å bestemme hele vår families livskvalitet.

Dagbladet - 10 Jul 19 kl. 13:36

- Burde definitivt vært sikret bedre

Politiet ber kommunen bedre sikringen av Munchmuseet..

P4 - 17 Jun 19 kl. 19:08

– Norge må bli bedre på mangfold i næringslivet

Etterlyser tiltak. – Likestillingslandet Norge må bli bedre på mangfold også i næringslivet. Det sier tidligere likestillingsminister og Høyres næringspolitiske talsperson, Linda Hofstad Helleland.

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Bilran i Eidsvoll

En par i 30-årene fra Litauen ble fraranet bilen sin av flere menn ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det skal ha blitt truet med våpen, opplyser politiet. Til sammen fem personer i to biler skal ha kommet til stedet, og to menn i 30-årene skal ha ranet til seg bilen.

P4 - 4 timer siden

Bilrain i Eidsvoll

En person med skytevåpen skal ha ranet tils eg en bil ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det opplyser politiet. Raneren statt av med en eldre hvit Volkswagen Transporter.

P4 - 4 timer siden

Påkjørt av t-banen

En person ble påkjørt av t-banen i tunnelen ved Storo t-banestasjon i Oslo sent i kveld. Alle nødetater er på stedet, og strømmen er tatt, opplyser brannvesenet. Skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 5 timer siden

Vy: - Vanlig med trusler

- Det er vanlig med trusler fra passasjerene når det er buss for tog. Det sier pressesjef i Vy, Åge-Christoffer Lundeby. I sommer det full togstans på flere av de mest trafikkerne strekningene på Østlandet, og det går utover de ansatte.

P4 - 5 timer siden

Vinproduksjon rammes av varme

Vinproduksjonen i Frankrike ligger an til å gå ned mellom seks og 13 prosent i år, sammenlignet med fjoråret. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det skyldes først og fremst hetebølgen som rammet Frankrike i juni.

P4 - 5 timer siden

Ingebrigtsen klarte VM-krav

Henrik Ingebrigtsen satte i kveld personlig rekord på 5000-meter, og klarte VM-kravet med god margin. På et stevne i Belgia løp 28-åringen på 13.15,38, og det var hans nest siste mulighet til komme seg under VM-kravet.

P4 - 6 timer siden

Stort strømbrudd i Kristiansand

Et strømbrudd rammer store deler av Kristiansand i kveld. Ifølge Agder Energi er over 4500 kunder vest i byen nå uten strøm..

P4 - 6 timer siden

Vil flytte Jägermaister

Vinmonopolet vil nå endre plasseringen av Jägermeister i hyllene, etter 40 år. De mener det er feil at den er i kategorien bitter, og mener den heller bør være i likør-hylla. Begrunnelsen er blant annet EUs regler for kategorisering av brennevin, og at Systembolaget i Sverige kategoriserer den tyske drikken som likør, skriver Aftenposten.

P4 - 6 timer siden

Pilot stoppet i promillekontroll

En pilot på et SAS-fly som skulle fra Stavanger til Oslo blåste til over lovlig verdi på en promilletest i dag. Da piloten ble tatt med til politistasjonen for å blåse igjen, ga prøven ingen utslag, men piloten blir allikevel tatt ut av tjeneste, skriver Stavanger Aftenblad. 11.

P4 - 6 timer siden

Mange returnerer varer

Tre av ti nordmenn som handler på nett, returnerer varene tilbake til butikken. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjort for Posten og Brung. Og det er klær som oftest blir returnert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt