P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 08:04

P4 - 20 Jun 19 kl. 16:55

Bedre livskvalitet men ikke færre overdoser

- Heroinassistert behandling vil kunne redde liv, men ikke redusere antall overdoser.
Det sier Thomas Clausen ved Senter for rus- og avhengighetsforskning.
I dag la han fram en rapport om hvordan et prøveprosjekt kan kunne gjennomføres i Bergen og Oslo..
Les mer på P4


Les mer om:
Thomas Clausen, Senter, Bergen, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bedre, livskvalitetmen , ikke, færre, overdoser
Hegnar.no - 10 Apr 19 kl. 19:30

Åtte av ti ansatte mener politireformen ikke gir et bedre politi

Nærpolitireformen har ikke gitt folk et bedre tilbud, mener norske politiansatte. – Reformen er på avveie, sier leder Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 06:08

På ett område gjør Norge det bedre enn på 17 år. Det gir håp for fremtiden.

Ikke siden 2002 har norske landslagsspillere vært i bedre klubber enn tilfellet er i dag..

Dagbladet - 23 Jul 19 kl. 12:21

Omvendt voldsalarm gir økt livskvalitet

Knapt noen er dømt til å bruke omvendt voldsalarm siden ordningen ble innført i 2013. Mange volds- og trusselutsatte lever med en konstant frykt for nye angrep..

P4 - 23 Aug 19 kl. 05:44

Mange får lov til å bygge ut i strandsonen

Norsk Friluftsliv er svært bekymret over stadig utbygging i strandsonen. I fjor ble det innvilget 1224 dispensasjoner fra byggeforbudet i strandsonen nasjonalt, skriver Dagsavisen. Det innebærer at 30 prosent av strandsonen nå ikke er tilgjengelig for folk flest.

NRK - 10 Apr 19 kl. 19:05

Mener reform ikke gir bedre politi

Nærpolitireformen har ikke gitt folk et bedre tilbud, mener åtte av ti norske politiansatte. Politifolkene som har deltatt i forskningsprosjektet, retter til dels flengende kritikk. De mener blant annet at politiet er blitt fjernere fra folk flest..

NRK - 13 May 19 kl. 10:19

Streiker mot farlig skolevei

Foreldre og barn i Vang i Valdres demonstrerer mot det de mener er farlige kjøreforhold på E16. Statens vegvesen registrerer 170 nedfall av is og stein per år. – Nå har vi levd med frykt og forringet livskvalitet lenge nok, sier Tom Kjetil Tørstad..

P4 - 03 Sep 19 kl. 09:35

Politi skal lære seg å kommunisere bedre med ungdom

Etter en rekke uheldige hendelser i Oslo, satser Oslo-politiet nå på et eget treningsopplegg for å bedre kommunikasjonen med minoritetsungdom. Målet er å håndtere konflikter på en bedre måte, og øke ferdighetene på kommunikasjon og relasjonsbygging, skriver Politiforum. En studie fra blant annet Politihøgskolen viser at mange ungdom med minoritetsbakgrunn opplever å ikke få en god grunn til hvorfor de blir stoppet av politiet..

NRK - 21 Jun 19 kl. 11:25

– Drikkevannet må overvåkes bedre

Myndighetene må følge bedre med på drikkevannet, konkluderer Helsedirektoratet i en ny rapport. Helsedirektør Bjørn Guldvog sier til NTB at kontrollen med vannet må bli bedre..

NRK - 17 Aug 19 kl. 15:52

Skyteklubber vil ha bedre kontroll

Flere skyteklubber ønsker seg bedre bakgrunnssjekker av kursdeltagere. – Instruktører føler seg av og til utrygge, for de vet ikke hvem de nye medlemmene er, sier Lars Kristian Sundtoft i Birkenes og Lillesand sportsskytterlag til VG..

Aftenposten - 03 Apr 19 kl. 21:00

Man må kunne litt teori for å bygge et hus | Tage S. Jensen

Si ;D-innlegg: Mye i norsk skole kan bli bedre, men skolen blir ikke bedre ved at man fjerner lekser og teoretisk undervisning..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Mistenker insidere i byggebransjen

Organiserte massetyverier herjer byggebransjen. Politiet tror insidere deler informasjon med kriminelle gjenger, skriver Dagbladet. Opptil flere godt organiserte bander herjer Norge og drar fra byggeplass til byggeplass og stjeler verktøy og utstyr for flere titallsmillioner.

P4 - 15 minutter siden

Stort etterslep på uttransporteringer

Regjeringens mål om å frakte 6000 personer uten lovlig opphold ut av landet i løpet av 2019 henger i en tynn tråd. Etter årets første åtte måneder var bare 2800 personer uttransportert, viser en politirapport ABC Nyheter har fått innsyn i. Totalt rapporterer politiet om et etterslep på hele 15.

P4 - 15 minutter siden

Vil ta mobilen fra skolebarn

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup vil ta mobilen fra skolebarn. I dag har 9 av 10 tiåringer her i landet sin egen smarttelefon. Astrup ber nå foreldre ta grep og sier han ser altfor mange barn som sitter fanget i telefonen.

P4 - 45 minutter siden

Her bulkes det mest

Det beryktede Sinsenkrysset er ikke lenger landets mest krevende rundkjøring med mest bulkinginger som følge av forvirra bilister. I følge If forsikring har Sinsenkryssets dårlige rykte vært fortjent da ingen flere biler har bulket like mye som her, og det er altså bare degradert til en andreplass. Men på førsteplassen er det nå Ryenkrysset i Oslo som er Norges mest krevende rundkjøring i følge forsikringsselskapet.

P4 - 45 minutter siden

Advarer mot priskrig

Butikkenes rekordtidlige julepriskrig utgjør en stor fare for matsvinn..

P4 - 45 minutter siden

30-40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.

P4 - 1 time siden

100 studenter igjen på universitetet

Rundt 100 demonstranter holder fortsatt stand inne på det omringede universitetsområdet i Hongkong. I løpet av gårsdagen forlot rundt 600 demonstranter området. Det er omringet av politiet, og alle som forlater området blir pågrepet.

P4 - 1 time siden

Nordmenn har stor tro på egen økonomi

Folk er optimistiske på egne vegne, men troen på landets økonomi faller..

P4 - 1 time siden

Frykter utbygging stresser rein

De siste fem årene er det bygd 123 nye hytter i fjell og på vidder som er viktige villreinområder. Forskere frykter byggingen fører til økt stress og press for villreinflokkene, skriver Nationen. I mange tilfeller er det ikke selve inngrepet, men ferdselen til og fra hyttene, som er et hinder for dyrene.

P4 - 1 time siden

LO mener det er skapt en urealistisk forventning om NAV-erstatning

LO mener regjeringen har skapt en urealistisk forventning om NAV-erstatning etter trygdeskandalen. Det skriver Klassekampen. Da arbeidsminister Anniken Hauglie orienterte Strotinget for to uker siden sa hun blant at staten skal gjøre opp for seg for alle som er rammet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt