NRK > Nyheter

Mandag, 19 April, 23:16

NRK - 26 jan. 21 kl. 22:33

Beboere fikk nesten dobbel dose

28 beboere på et sykehjem i Moss fikk nesten dobbel dose av sin andre runde med PfizerBiontech-vaksinen tirsdag, skriver VG. Kommuneoverlege Kristian Krogshus sier til avisen at de har blandet feil, og at det er snakk om menneskelig svikt. Så langt er det ikke meldt om noen bivirkninger på noen av de berørte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Moss, PfizerBiontech, VG, Kristian Krogshus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beboere, fikk, nesten, dobbel, dose
NRK - 03 feb. 21 kl. 16:15

600 beboere fikk reise hjem

600 beboere fikk onsdag lov til å reise tilbake til hjemmene sine på Ask i Gjerdrum. Drøyt 200 beboere er fremdelesevakuert etter skredet 30. desember.

VG - 26 jan. 21 kl. 22:24

Satte nesten dobbel dose med coronavaksinen

28 beboere på Orkerød sykehjem i Moss fikk tirsdag nesten dobbelt dose med Pfizer/Biontech-vaksinen..

NRK - 14 jan. 21 kl. 17:09

To nye koronadødsfall i Fredrikstad

I går og i dag døde to eldre koronasmittede beboere ved Glemmen sykehjem i Fredrikstad. I alt fem beboere har dødd på sykehjemmet i løpet av drøye to uker, skriver Fredriksstad Blad. Totalt har tolv ansatte og tolv beboere fått påvist viruset..

NRK - 12 feb. 21 kl. 17:33

Ingen smittede Oslo-beboere

Det er ingen koronasmittede beboere på noen av Oslos 38 sykehjem, melder Sykehjemsetaten i Oslo ifølge NTB. For første gang siden november er det altså smittefritt blant beboere på disse sykehjemmene..

NRK - 16 feb. 21 kl. 04:16

Røykutvikling i bolighus i Bodø

Politiet i Nordland har fått melding om røykutvikling i en flermannsbolig i Bodø. Alle beboere skal ha kommet seg ut, og det er ikke meldt om noen personskader. Etter at nødeatene fikk sjekket og luftet ut fikk beboere komme inn igjen..

NRK - 27 jan. 21 kl. 06:39

Fikk dobbelt så stor vaksinedose

28 beboere ved Orkerød sykehjem i Moss fikk nesten dobbelt så stor vaksinedose da de fikk den andre dosen med koronavaksine i går. Kommuneoverlege Kristian Krogshus beklager det som skjedde, skriver VG. Det er ikke meldt om noen bivirkninger etter dette..

NRK - 08 jan. 21 kl. 03:15

Besøksrett for sykehjemsbeboere

Flere kommuner skal ha oppfattet regjeringens anbefaling om sosial pause som et signal om å stenge sykehjem for pårørende. Dette avviser Helsedepartementet. Ifølge Klassekampen har flere kommuner etter regjeringens pressekonferanse søndag valgt å stenge helse- og omsorgsinstitusjoner for besøk til beboerne fram til 18.

NRK - 08 jan. 21 kl. 09:06

Fire dødsfall på sykehjem i Drammen

Fire beboere som har vært smittet av koronaviruset ved Fjell bo- og servicesenter i Drammen, har gått bort i løpet av det siste døgnet. Til sammen er det 15 beboere ved sykehjemmet som har gått bort i forbindelse med smitteutbruddet..

NRK - 12 jan. 21 kl. 13:28

To koronadødsfall i Nordre Follo

To eldre, koronasmittede beboere på Langhus bo- og servicesenter døde søndag og mandag. Tolv beboere og 17 ansatte og pårørende er foreløpig smittet..

NRK - 15 jan. 21 kl. 17:12

Ny smitte på sykehjem i Fredrikstad

To beboere ved Glemmen sykehjem i Fredrikstad er bekreftet smittet av korona. Dermed har til sammen 26 personer, 14 beboere og 12 ansatte fått påvist korona ved sykehjemmet, skriver Fredrikstad Blad. Yttligere fire ansatte er nå satt i karantene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 30 minutter siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 45 minutter siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 1 time siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 1 time siden

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..

NRK - 1 time siden

Klimaadvarsler fra FN

Verden er i ferd med å gå tom for tid til å håndtere klimakrisen, advarer FN. – 2021 må bli handlingens år for å beskytte folk mot de katastrofale effektene av klimaendringene, heter det i en uttalelse før klimatoppmøtet torsdag og fredag..

NRK - 1 time siden

Avtale signert i Georgia

I Georgia har regjeringspartiet og opposisjonen signert en avtale som skal få slutt på flere måneder med politisk krise. Det største opposisjonspartiet sier de vil slutte seg til avtalen når lederen slippes fri fra fengsel, som er en del av avtalen..

NRK - 1 time siden

Ukraina: Alle jobber for våpenhvile

Alle parter har gjentatt at de ønsker en våpenhvile i Øst-Ukraina, ifølge en uttalelse fra ukrainske myndigheter. Uttalelser kommer etter nye samtaler mellom rådgivere og diplomater fra Russland, Ukraina, Tyskland og Frankrike, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

WHO sier nei til vaksinepass

Verdens helseorganisasjons krisekomité er imot vaksinepass som krav ved innreise. De mener det er urettferdig fordi vaksiner er skjevt fordelt i verden, og at vaksinepass vil gjøre ulikhet mellom land enda større, melder AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt