NRK > Nyheter

Tuesday, 07 April, 12:17

NRK - 08 Jun 19 kl. 01:02

Basehopper falt i vannet i Stryn

Nødetater og et redningshelikopter rykket ut til Oppstrynsvatnet i Stryn etter meldinger om at en basehopper landet i vannet. Politiet varslet om hendelsen 00.32 natt til lørdag. Hopperen er hentet opp av vannet. Tilstanden er ukjent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oppstrynsvatnet, Stryn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Basehopper, falti , vanneti , Stryn
Aftenposten - 08 Jun 19 kl. 07:14

Basehopper døde etter ulykke i Stryn

En basehopper døde etter ulykke ved Oppstrynvatnet i Stryn..

NRK - 14 Jul 19 kl. 22:39

Kokepåbud for drikkevann i Stryn

Beboere i Stryn kommune i Sogn og Fjordane blir bedt om å koke drikkevannet på grunn av en lekkasje, det skriver Fjordingen. I en melding fra Stryn vassverk står det at lekkasjen er tettet og at de jobber med å rense vannet..

NRK - 08 Jun 19 kl. 05:26

Basehopper døde

Basehopperen som falt i Oppstrynsvatnet i Stryn i Sogn og Fjordane fredag kveld er død, opplyser politiet. Politiet varslet om hendelsen 0.32 natt til lørdag.

P4 - 09 Jun 19 kl. 07:32

Ny luftsportulykke i Stryn

En person er tatt med til sykehus med bruddskader etter en paragliderulykke i Loen i Sogn og Fjordane sent i går kveld. Ulykken skal ha skjedd etter at det plutselig ble tykk tåke i området. Dette er den andre luftsportulykken i Stryn på to dager.

NRK - 08 Jun 19 kl. 05:26

Basehopper omkom

Basehopperen som falt i Oppstrynsvatnet i Stryn i Sogn og Fjordane fredag kveld er død, opplyser politiet. Politiet varslet om hendelsen 0.32 natt til lørdag.

P4 - 14 Jul 19 kl. 23:44

Må koke drikkevannet i Stryn

Det er innført kokepåbud for drikkevannet i Stryn kommune i Sogn og Fjordane. Grunnen skal være en lekkasje. Den skal være tettet ifølge Stryn vassverk, men det jobbes med å rense vannet.

VG - 08 Jun 19 kl. 08:06

Basehopper i 20-årene døde etter ulykke i Stryn

Basehopperen som havnet i Oppstrynvatnet døde i ulykken, bekrefter politiet..

P4 - 16 Sep 19 kl. 09:33

Evakuerte i Stryn får flytte hjem

De 25 personene som ble evakuert fra flommen i Olden i Stryn i går, får flytte hjem igjen. Flere elver gikk over sine bredder i går, og fylkesvei 60 var lenge stengt mellom Oldenelva og Simaelva. Men i morgentimene var vannet på kraftig retur..

P4 - 19 Sep 19 kl. 22:10

Falt i vannet

To personer ble reddet opp av sjøen ved Lysaker brygge i Oslo i kveld. Det var en kvinne som ved et uhell falt i sjøen, og en mann hoppet uti for å redde henne. En brannmann kom til og hjalp de to opp av vannet.

Aftenposten - 24 Jun 19 kl. 10:17

Kvinne falt i vannet fra hurtigruteskip

En kvinne falt mandag morgen i vannet fra hurtigruteskipet MS Finnmarken mens det lå til kai i Havøysund i Finnmark..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Dødstallet stiger igjen i Spania

Tallet på koronarelaterte dødsfall i Spania har økt med 743 det siste døgnet, og er dermed på vei opp igjen etter to dager med nedgang. Til sammen 140.510 har fått påvist koronavirus i Spania, og av disse er 13.

NRK - 5 minutter siden

39 færre innleggelser av koronasyke

277 pasienter har blitt lagt inn på norske sykehus med koronavirus det siste døgnet. Det er 39 færre pasienter dagen før. Det opplyser Helsedirektoratet tirsdag ettermiddag..

NRK - 15 minutter siden

60 prosent færre SAS-passasjerer

Passasjertallet faller kraftig for SAS under koronautbruddet. I mars reiste 995.000 passasjerer med SAS.

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot misbruk av ordningen

Kompensasjonsordningen for bedriftene er en tillitserklæring som de må vise seg verdige til, mener NHO. – Ingen må misbruke ordningen, både av hensyn til fellesskapet og til alle bedrifter som trenger ordningen, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid..

NRK - 30 minutter siden

Vil «opne bygda» etter påske

Fyresdal har 1300 innbyggarar og ingen koronasmitte. No håpar dei regjeringa opnar for at kommunane sjølve kan bestemme om dei skal opne barnehagar og skular etter påske..

NRK - 30 minutter siden

Nytt koronadødsfall ved SUS

En person over 80 år døde mandag som følge av koronaviruset ved Stavanger universitetssykehus. Det viser den oppdaterte statistikken fra sykehuset tirsdag, melder Aftenbladet..

NRK - 30 minutter siden

Debatt i Stortinget om krisepakke

NRK - 45 minutter siden

Helseminister sier han er en idiot

New Zealands helseminister David Clark omtaler seg selv som en idiot etter å ha tatt med familien på en kjøretur på to mil og dratt til stranden. Det var et brudd på landets strenge reiserestriksjoner i forbindelse med koronapandemien..

NRK - 45 minutter siden

Erklærer unntakstilstand i Japan

Japans statsminister Shinzo Abe har erklært unntakstilstand for å begrense koronautbruddet i landet. Unntakstilstanden gjelder i Tokyo og seks andre områder i landet. Årsaken er at Japan den siste tiden har opplevd en økning i antall smittetilfeller..

NRK - 30 minutter siden

Fire døde på samme omsorgssenter

Nok en beboer ved Stener Heyerdahl omsorgssenter i Kristiansand er død etter å ha blitt smittet av korona. Totalt fire beboere blitt offer for Covid-19 ved Stener Heyerdahl..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt