VG > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 14:14

VG - 15 okt. 19 kl. 09:04

Barnier: – Brexitavtale fortsatt mulig denne uken

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
EUs, Michel Barnier, Luxembourg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barnier, Brexitavtalefortsatt , mulig, denne, uken
NRK - 15 okt. 19 kl. 08:50

Brexitavtale fortsatt mulig

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg. Barnier skal informere de 27 øvrige EU-medlemmene om fremdriften i samtalene med britene..

NRK - 15 okt. 19 kl. 08:50

Tror brexitavtale fortsatt er mulig

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg. Barnier skal informere de 27 øvrige EU-medlemmene om fremdriften i samtalene med britene..

Aftenposten - 15 okt. 19 kl. 13:06

EUs sjefforhandler: – Brexitavtale fortsatt mulig denne uken

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier i forbindelse med et ministermøte i Luxembourg..

P4 - 15 okt. 19 kl. 09:33

– Brexitavtale fortsatt mulig

- Det er fremdeles mulig å få til en brexit-avtale denne uken. Det sier EUs sjefforhandler Michel Barnier. Det har vært intense samtaler i forhandlingsteamet til EU i løpet av helgen, sier han.

NRK - 17 okt. 19 kl. 11:46

Samde om brexitavtale

EUs brexitforhandlar Michel Barnier held pressekonferanse etter at det vart kjent at EU og Storbritannia er blitt samde om ei brexitavtale..

P4 - 14 okt. 19 kl. 16:24

- Brexitavtale fortsatt mulig

Irlands utenriksminister mener det fortsatt er mulig å få på plass en brexitavtale denne uken. EU-landenes ledere samles til toppmøte i Brussel førstkommende torsdag. Parlamentet i London har pålagt statsminister Boris Johnson å be EU om en utsettelse dagen etter toppmøtet dersom en avtale ikke er på plass..

NRK - 10 okt. 19 kl. 16:23

Tror på Brexit-avtale

En vei til en brexitavtale er mulig. Det er begge parter enige om etter møtet mellom Boris Johnson og Irlands statsminister Leo Varadkar, ifølge Downing Street. I morgen møtes brexitminister Stephen Barclay og EUs sjefforhandler Michel Barnier..

NRK - 25 juli 19 kl. 17:18

Kaller Johnsons krav uakseptabelt

Uakseptabelt, kaller EUs brexitforhandler Michel Barnier britenes statsminister Boris Johnsons viktigste krav. Johnson foreslår at «Back Stop»-løsningen for irskegrensen må fjernes fra nåværende brexitavtale, men Barnier vil ikke gå med på forslaget..

P4 - 26 sep. 19 kl. 11:24

EU venter på britiske forslag

EUs brexit-forhandler Michel Barnier sier at EU fortsatt er villig til å jobbe med nye britiske forslag i Brexit-prosessen. EU har allerede inngått en brexitavtale med Storbritannia, men den ble avvist av Parlamentet i London og tidligere statsminister Theresa May måtte gå av. Barnier sier de har mottatt flere innspill fra regjeringen i London de siste dagene, men er langt fra fornøyd og sier de venter på brukbare forslag før de kan bli enige..

NRK - 07 okt. 19 kl. 10:48

Vil gi brexit-beskjed denne uken

Frankrikes president Emmanuel Macron sier EU denne uken vil gi britene beskjed om hvorvidt en brexitavtale er mulig. Boris Johnson gjentar at han ikke vil utsette utmeldingen..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Raja varsler at han vurdere å ikke stille som lederkandidat

NOREFJELL (VG) Abid Raja (V) varsler at han ikke vil gå inn i noen opprivende lederkamp – og at han har sagt ja til å bli nominert til fire nye år på Stortinget..

VG - 16 timer siden

Blir nok ikke billigere jordbær

Da varmebølgen traff Østlandet manglet flere produsenter plukkere. Nå kan kjølig vær føre til færre jordbær på markedet..

VG - 02 juli 20 kl. 08:20

Smittetallene øker i «Trump-land»

Tre av fire nye tilfeller av coronasmitte skjer i republikanske delstater. Før var det de demokratiske delstatene som ble hardest rammet. Årsaken er i stor grad politisk, mener USA-kjenner..

VG - 02 juli 20 kl. 09:35

Person har meldt seg etter etterlysning i Lørenskog-saken

En person har meldt seg for politiet og lurer på om det kan være han som er avbildet på overvåkningsbildene som ble offentliggjort onsdag..

VG - 02 juli 20 kl. 10:08

Krever endringer i barneloven: – Dette må ryddes opp i

Stortingsrepresentant Freddy André Øvstegård (SV) ber konstituert barne- og familieminister Ida Lindtveit Røse (KrF) om å se på lovverket for stebarnsadopsjoner..

VG - 02 juli 20 kl. 10:49

Tenåringsjenter fikk sin første sommerjobb takket være coronaen

VENNESLA (VG) Det er sommerferie, men i jordbæråkeren sitter tre konsentrerte 14-15-åringer som tjener sine aller første kroner..

VG - 02 juli 20 kl. 11:38

Hareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken

Regjeringen holder fast ved at Viken må garantere for E18-prosjektet for at staten skal betale sin del av Fornebubanen..

VG - 02 juli 20 kl. 12:11

Bærum-angrepet: Politiet ble villedet av Google Maps - tok 20 minutter etter alarmen

Det gikk 20 minutter fra alarmen går til politiet kommer til Al Noor-moskeen i Bærum under angrepet i august i fjor. PST hadde nettopp laget en trusselvurdering som advarte mot høyreekstrem terror. Den fikk moskeen aldri kjennskap til..

VG - 02 juli 20 kl. 13:35

Hans Geelmuyden erkjenner rasistiske kommentarer – Umar Ashraf roser beklagelsen

PR-eksperten beklager torsdag i en pressemelding uttalelsene hvor han ba kommunikasjonsrådgiver Umar Ashraf «lære seg vestlige verdier». Ashraf sier til VG at han er fornøyd med måten Geelmuyden beklager seg..

VG - 02 juli 20 kl. 14:21

Knivdrapet i Halden: Drapssiktet sønn domfelt minst 14 ganger tidligere

HALDEN (VG) Mannen i 30-årene som er siktet for å ha knivdrept sin mor i Halden onsdag, har en rekke dommer bak seg. I 2014 brøt han seg blant annet inn hos en barnefamilie med øks mens de lå og sov..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt