VG > Nyheter

Friday, 22 November, 03:20

VG - 15 Oct 19 kl. 09:04

Barnier: – Brexitavtale fortsatt mulig denne uken

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
EUs, Michel Barnier, Luxembourg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barnier, Brexitavtalefortsatt , mulig, denne, uken
NRK - 15 Oct 19 kl. 08:50

Brexitavtale fortsatt mulig

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg. Barnier skal informere de 27 øvrige EU-medlemmene om fremdriften i samtalene med britene..

NRK - 15 Oct 19 kl. 08:50

Tror brexitavtale fortsatt er mulig

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg. Barnier skal informere de 27 øvrige EU-medlemmene om fremdriften i samtalene med britene..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 13:06

EUs sjefforhandler: – Brexitavtale fortsatt mulig denne uken

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier i forbindelse med et ministermøte i Luxembourg..

P4 - 15 Oct 19 kl. 09:33

– Brexitavtale fortsatt mulig

- Det er fremdeles mulig å få til en brexit-avtale denne uken. Det sier EUs sjefforhandler Michel Barnier. Det har vært intense samtaler i forhandlingsteamet til EU i løpet av helgen, sier han.

NRK - 17 Oct 19 kl. 11:46

Samde om brexitavtale

EUs brexitforhandlar Michel Barnier held pressekonferanse etter at det vart kjent at EU og Storbritannia er blitt samde om ei brexitavtale..

P4 - 14 Oct 19 kl. 16:24

- Brexitavtale fortsatt mulig

Irlands utenriksminister mener det fortsatt er mulig å få på plass en brexitavtale denne uken. EU-landenes ledere samles til toppmøte i Brussel førstkommende torsdag. Parlamentet i London har pålagt statsminister Boris Johnson å be EU om en utsettelse dagen etter toppmøtet dersom en avtale ikke er på plass..

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:23

Tror på Brexit-avtale

En vei til en brexitavtale er mulig. Det er begge parter enige om etter møtet mellom Boris Johnson og Irlands statsminister Leo Varadkar, ifølge Downing Street. I morgen møtes brexitminister Stephen Barclay og EUs sjefforhandler Michel Barnier..

NRK - 25 Jul 19 kl. 17:18

Kaller Johnsons krav uakseptabelt

Uakseptabelt, kaller EUs brexitforhandler Michel Barnier britenes statsminister Boris Johnsons viktigste krav. Johnson foreslår at «Back Stop»-løsningen for irskegrensen må fjernes fra nåværende brexitavtale, men Barnier vil ikke gå med på forslaget..

P4 - 26 Sep 19 kl. 11:24

EU venter på britiske forslag

EUs brexit-forhandler Michel Barnier sier at EU fortsatt er villig til å jobbe med nye britiske forslag i Brexit-prosessen. EU har allerede inngått en brexitavtale med Storbritannia, men den ble avvist av Parlamentet i London og tidligere statsminister Theresa May måtte gå av. Barnier sier de har mottatt flere innspill fra regjeringen i London de siste dagene, men er langt fra fornøyd og sier de venter på brukbare forslag før de kan bli enige..

NRK - 07 Oct 19 kl. 10:48

Vil gi brexit-beskjed denne uken

Frankrikes president Emmanuel Macron sier EU denne uken vil gi britene beskjed om hvorvidt en brexitavtale er mulig. Boris Johnson gjentar at han ikke vil utsette utmeldingen..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Det hvite hus: Donald Trump ønsker seg riksrettssak i Senatet

Den amerikanske presidenten håper demokratenes riksrettsgransking havner i Senatet. – Det er åpenbart det eneste stedet han kan forvente å bli rettferdig behandlet, sier Det hvite hus..

VG - 3 timer siden

Svensk politiker vil gjøre det lovlig å drepe innbruddstyver

Politikeren Joakim Larsson i Sverigedemokraterna tar til orde for å utvide retten til å drepe i selvforsvar. Nå ønsker han amerikanske tilstander – i Sverige..

VG - 9 timer siden

Netanyahu tiltalt for korrupsjon

Israels statsminister Benjamin Netanyahu er historisk når han nå tiltales for svindel og bestikkelser..

VG - 9 timer siden

Nytt vitne fordømmer «falsk fortelling» om ukrainsk innblanding i 2016-valget

En tidligere Russland-rådgiver og en amerikansk diplomat inntok vitneboksen torsdag i riksrettsprosessen mot president Donald Trump..

VG - 10 timer siden

BMW og Fiat Chrysler tilbakekaller biler

BMW tilbakekaller 232.000 biler på grunn av mulig brannrisiko, og bilprodusenten Fiat Chrysler kaller tilbake 700.000 biler globalt grunnet en motorfeil..

VG - 17 timer siden

VG-podkast topper listene

VG-podkasten «Hunting Warhead» topper listene i Canada og Norge. I den nyeste episoden snakker kjæresten til en av de mest ettersøkte nettovergriperne på det mørke nettet. Selv jobbet hun som etterforsker for politiet..

VG - 18 timer siden

Kina ber USA slutte å blande seg i Hongkong-politikk

Den amerikanske kongressen vedtok i natt et lovforslag som støtter Hongkong-demonstrantene..

VG - 19 timer siden

Widerøe mener MDG-politikk truer kortbanenettet

Widerøe går hardt ut mot Miljøpartiet De Grønne (MDG). Flyselskapet mener økt skattlegging av flyreiser truer kortbanenettets eksistens og forsinker det grønne skiftet i luftfarten..

VG - 19 timer siden

Høie med nye retningslinjer: – Privat behandling kan ikke avvises

Flere pasienter har stått frem i VG og fortalte at de har fått avslag på behandling ved offentlig sykehus - fordi de har betalt for behandling privat. Det vil helseminister Bent Høie (H) endre..

VG - Igår: 23:27

Eksperter: Dette skal til for at republikanerne vender Trump ryggen

USA-eksperter sier det ikke lenger er noen tvil om fakta i riksrettprosessen mot Donald Trump. Spørsmålet nå er hvor langt republikanerne er villige til å gå for å støtte presidenten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt