P4 > Nyheter

Søndag, 01 November, 02:01

P4 - 12 sep. 20 kl. 12:39

Barnevernet kontaktet etter fest i Bærum

Politiet har varslet barnevernet etter at de måtte stoppe en hjemmefest med 150 unge personer i Bærum i går kveld.
Ifølge naboer skal festingen ha pågått i tre dager i strekk.
Politiet sier arrangøren var en 15 år gammel person, og at flere av gjestene på festene var unge personer.
Festen opphørte da politiet kom til stedet..
Les mer på P4


Les mer om:
Bærum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barnevernet, kontaktet, etter, festi , Bærum
P4 - 02 okt. 20 kl. 16:46

Pelosi: Ikke kontaktet

Demokratenes leder i representantenes hus, Nancy Pelosi, har ikke blitt kontaktet av Det hvite hus om en kontinuitetsplan for styring av landet. Det sier hun i et intervju med MSNBC etter at president Donald Trump har testet positivt for koronaviruset. Pelosi har selv blitt testet i dag..

P4 - 04 okt. 20 kl. 08:48

Ikke kontaktet om smittesporing

Verken det amerikanske folkehelseinstituttet eller lokale helsemyndigheter ble kontaktet av Det hvite hus for å drive smittesporing etter at Donald Trump fikk påvist koronaviruset. Det skriver The Washington Post. Før Trump testet positivt deltok presidenten på flere arrangementer i valgkampen og seremonien hvor Amy Coney Barrett ble nominert som høyesterettsdommer.

P4 - 20 sep. 20 kl. 16:25

Legevakten kontaktet politiet

Det var Legavkaten som kontaktet politiet før en kvinne i 60-årene ble funnet død på Tøyen i Oslo, fredag. Sønnen i 40-årene er siktet for drap. Han samtykker til fengsling, men har foreløpig ikke tatt stilling til siktelsen.

NRK - 08 okt. 20 kl. 20:55

Facebook kontaktet FBI

Facebook skriver i en uttalelse at de kontaktet FBI i saken om planene om kidnapping av guvernør Gretchen Whitmer i Michigan. Totalt er 13 personer siktet i sakene om bortføringsplaner og planer om angrep mot parlamentsbygningen..

VG - 24 sep. 20 kl. 22:38

Grovt brudd: Barnevernet i Alna får millionbot

Statsadvokaten ber barnevernet i bydel Alna betale to millioner kroner for grovt brudd på tjenesteplikt..

P4 - 09 okt. 20 kl. 05:55

Forsøkte å stanse fest - ble nedspyttet

Flere politibiler ble nedspyttet da politiet forsøkte å stanse en fest i Kristiansund i natt. Politiet rykket ut etter meldinger om støy og festbråk fra en leilighet i sentrum. 20 til 30 ungdommer var tilstede på festen, som var delvis ute av kontroll..

NRK - 14 okt. 20 kl. 23:09

Merkel ber unge klare seg uten fest

Tysklands forbundskansler Angela Merkel oppfordrer unge mennesker til å gjøre sitt for å stanse spredningen av koronaviruset. Hun ber de klare seg uten fest i noen dager. – for å få et godt liv i morgen eller dagen etter, sa Merkel onsdag..

Dagbladet - 07 sep. 20 kl. 11:19

- Babykjønn-fest skyld i storbrann

En fest for å avsløre et kommende barns kjønn, skal være skyld i storbrannen som har herjet i byen Yucaipa i California i helga..

P4 - 10 sep. 20 kl. 21:28

Ungdommer vil ha fest-forbud

Nesten halvparten av norske unge mener det bør være forbud mot hjemmefester inntil videre. En undersøkelse Kantar har gjort for NRK viser at 47 prosent vil ha forbud, 38 prosent er uenig. Undersøkelsen viser også at nesten 80 prosent av ungdommen ikke var på fest med flere enn anbefalt, da landet var i krisetilstand..

P4 - 11 sep. 20 kl. 09:23

Dropper julebord i år

Det har vært lite festligheter for landets arbeidstakere i år, og nå ryker også julebordet for mange. Årsaken er pandemien, som både gjør det usikkert hvor mange som egentlig kan samles til fest i november og desember. Frykten for konkurs er også overhengende for flere bedrifter, ifølge Hovedorganisasjonen Virke.

Fler nyheter fra P4

P4 - 12 timer siden

Sean Connery er død

.. Skuespiller Sean Connery er død, 90 år gammel. Det melder BBC.

P4 - Igår: 20:10

Svak oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs avsluttet uken med en svak oppgang. Hovedindeksen steg med 0,22 prosent til 811,85 poeng. Men uken sett under ett har vært knallrød med en samlet ned gang på 5,48 prosent..

P4 - Igår: 19:09

56 i karantene på Haakonsvern

56 personer er satt i karantene etter at tre personer på Haakonsvern i Bergen har fått påvist covid-19. Det er to militært og en sivilt ansatt som er smittet, melder Forvarets forum. Smitten har kommet inn i sjøforsvarets hovedbase utenfra, og det er kontroll på smittesituasjonen..

P4 - Igår: 19:09

Slipper fravær ved sykdom

Elever i videregående skole slipper å få fravær på vitnemålet om de er borte fra skolen på grunn av sykdom. Det opplyser kunnskapsminister Gurli Melby. Regjeringen har bestemt seg for å forlenge unntaket i fraværsreglene - så elever som skal være hjemme av smittevernårsaker ikke skal føle seg presset til å gå på skolen.

P4 - Igår: 17:26

11 nye smittetilfeller i Setermoen

11 personer ved Setermoen leir er bekreftet smittet med covid-19 det siste døgnet. Det melder forsvarets forum. Det betyr at til sammen 16 personer er bekreftet smittet i militærleiren..

P4 - Igår: 17:05

Barn fikk i seg etsende væske

Det lille barnet som er innlagt på sykehus med betydelige skader i Bergen skal ha fått i seg etsende væske. Det melder Bergens Tidende som har fått opplyst at barnet har skader i halsregionen. Faren i 30-årene som er siktet for uaktsom skade, har sagt det hele skyldes et forferdelig uhell.

P4 - Igår: 17:05

- Må trygge arbeidsledige

LO er glade at regjeringen i dag har utvidet koronastøtten til reiselivs- og serveringsbransjen. Ordningen skal nå gjelde til februar neste år, og bedriftene kan også få mer i støtte enn det som har vært mulig til nå. Men LO mener det nå er på tide at regjeringen trygger de som er arbeidsledige og permitterte..

P4 - Igår: 17:07

70 reddet fra ruiner

Minst 70 personer har blitt reddet fra sammenraste bygninger etter det kraftige jorskjelvet i Tyrkia i dag. Det opplyser tyrkiske myndigheter til nyhetsbyrået Ap. Seks personer er bekreftet omkommet, og 257 er skadet.

P4 - Igår: 16:43

- Ta en prat med de unge

- Snakk med dem..

P4 - Igår: 16:12

NATO tilbyr hjelp etter jordskjelv

NATO står klare til å hjelpe Hellas og Tyrkia etter det kraftige jordskjelvet i dag. Det sier generalsekretær Jens Stoltenberg på twitter. Han skriver videre at hans tanker går til de berørte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt