NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 06:38

NRK - 05 Mar 20 kl. 22:13

Barneskole-elev smittet av korona

En elev ved en barneskole i Stavanger har fått påvist korona-smitte. Barnet har vært på ferie i Nord-Italia. Kommunen opplyser at de følger opp eleven, og samarbeider med nasjonale helsemyndigheter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger, Nord-Italia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barneskole-elev, smittetav , korona
NRK - 06 Mar 20 kl. 08:38

Elev i Trøndelag smittet

En elev ved Levanger videregående skole i Trøndelag er smittet av korona-viruset. Både elevene og lærerne i klassen er nå satt i karantene i to uker, melder Trønder-Avisa. Gutten er i familie med kvinnen på Frosta som i går ble bekreftet smittet..

P4 - 05 Mar 20 kl. 22:04

Barneskoleelev smittet av korona

En elev ved en barneskole i Stavanger er smittet med koronavirus etter å ha vært på ferie i Nord-Italia. Eleven har vært på skolen én dag denne uken, skriver Stavanger Aftenblad. Elever på samme trinn som barnet har fått beskjed om å holde seg hjemme fra skolen i morgen, og unngå kontakt med andre.

NRK - 10 Jan 20 kl. 18:17

Skyting på barneskole i Mexico

En elev har skutt og drept en lærer og såret flere medelever på en barneskole i byen Torreon i Mexico, ifølge lokalt politi. Skuddene ble avfyrt av en elleve år gammel elev, som etter å ha åpnet ild mot lærere og medelever tok sitt eget liv..

Klartale - 25 Mar 20 kl. 14:15

2.830 smittet med korona

Nå er 2.830 personer bekreftet smittet med korona i Norge. 237 pasienter er innlagt på sykehus i Norge med korona-virus..

NRK - 07 Mar 20 kl. 18:00

147 smittet av korona i Norge

Til sammen 147 mennesker er smittet av korona i Norge, melder Folkehelseinstituttet lørdag. Det er registrert 34 nye smittetilfeller i Norge det siste døgnet. 89 er smittet i forbindelse med reise til Italia..

Klartale - 30 Mar 20 kl. 12:05

Tre nye døde var smittet av korona

To beboere på sykehjem i Kristiansand døde søndag. Det gjorde også en pasient på Bærum sykehus. Alle tre var smittet av viruset korona..

Klartale - 23 Mar 20 kl. 13:31

240 nye korona-smittede siden søndag

Minst 2.371 nordmenn er smittet av korona-viruset. Også i resten av verden blir flere smittet..

Klartale - 30 Mar 20 kl. 13:20

Fem nye døde var smittet av korona

To beboere på sykehjem i Kristiansand døde søndag. I tillegg er det meldt om tre døde på Østlandet det siste døgnet. Alle fem var smittet av viruset korona..

P4 - 23 May 20 kl. 20:37

Elev smittet av korona - klasse i karantene

En klasse ved Jordal Ungdomsskole i Oslo er satt i karantene etter at en elev fikk påvist koronaviruset. Det bekrefter skolen til Dagsavisen. Det er en halv klasse på 15 personer, altså en kohort som er rammet.

Klartale - 30 Mar 20 kl. 08:44

4.227 smittet med korona – 25 døde

4.227 er hittil registrert som smittet av korona-viruset i Norge. 25 personer er døde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Båtulykke i Tysvær

En mann er fløyet og en annen er kjørt til sykehus etter at en fritidsbåt traff en jernstake i Nedstrand i Rogaland natt til lørdag. Hovedredningssentralen ble varslet om ulykken av brannvesenet klokken 3.24..

NRK - 45 minutter siden

Demonstranter angrep CNN

I Atlanta i delstaten Georgia har demonstranter gått til angrep på hovedkvarteret på til TV-kanalen CNN. Det er også gjort hærverk på inngangspartiet. Flere vinduer er knust og deler av bygningen er tagget ned..

NRK - 1 time siden

Bob Kulick (70) er død

Produsent og tidvis studiogitarist i rockebandet Kiss, Bob Kulick, er død. Broren hans, også tidligere Kiss-gitarist, Bruce Kulick, bekrefter det på Twitter. – Hjertet mitt er knust over å dele nyheten om at min bror er gått bort, skriver han..

NRK - 1 time siden

14 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 8425 tilfeller av koronasmitte i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på 14 tilfeller siste døgn. I alt 30 personer får behandling på sykehus for covid-19-sykdom..

NRK - 2 timer siden

Økte omsetningen – fikk statsstøtte

Også bedrifter som har opplevd økt omsetning under koronakrisen har nytt godt av kontantstøtte fra staten, ifølge Dagens Næringsliv. Staten har til sammen betalt 16,5 milliarder kroner til bedrifter som har økt omsetningen i mars eller april..

NRK - 5 timer siden

Evakuert etter brann på Saupstad

Brannvesenet rykket ut til røykutvikling i ei boligblokk på Saupstad i Trondheim etter midnatt. De fikk raskt kontroll på brannen, som trolig startet i kjelleren. Beboerne ble evakuert, og det blir undersøkt om noen har fått i seg røyk..

NRK - 3 timer siden

Tre personer pågrepet etter brann

Tre personer er pågrepet og kjørt i arresten etter en brann i Saupstad i Heimdal i Trondheim. Brannvesenet har kontroll på brannen. Nødetatene rykket ut til brannen i en boligblokk omtrent en halvtime etter midnatt natt til lørdag..

NRK - 4 timer siden

Demonstrasjoner i flere byer i USA

Demonstrasjonene mot politivold, som startet i Minneapolis, har spredd seg til flere byer i USA, deriblant hovedstaden Washington, D.C. Det hvite hus i Washington, D.

NRK - 4 timer siden

Mann funnet død i Rauma

En eldre mann ble natt til lørdag funnet død etter en leteaksjon i Rauma i Møre og Romsdal. Politiet antar det er snakk om en ulykke. Politiet meldte om leteaksjonen omtrent en halvtime over midnatt.

NRK - 5 timer siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt