Dagbladet > Utenriks

Wednesday, 17 August, 04:13

Dagbladet - 02 jun 22 kl. 18:49

Barneovergriper Robert Hughes (73) prøveløslates

Skuespilleren Robert Hughes (73) som er dømt for overgrep mot barn, har fått prøveløslatelse i Australia og vil bli deportert til Storbritannia..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Robert Hughes, Australia, Storbritannia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barneovergriper, Robert, Hughes73 , prøveløslates
NRK - 03 maj 22 kl. 17:14

Vil evaluere prøveløslatelser

Staten har brukt 1 milliard kroner på prøveløslatelser de siste 20-årene. Nå ber Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI) om en full gjennomgang av systemet. TV 2 har den siste tiden kartlagt prøveløslatelsessystemet.

Klartale - 09 aug 22 kl. 10:57

Gjermund Cappelen er løslatt fra fengsel

Kaja de Vibe Malling er advokaten til Gjermund Cappelen. Hun sendte en e-post til nyhetsbyrået NTB. Der skriver hun at Cappelen er løslatt fra fengsel.

NRK - 28 apr 22 kl. 21:37

Overgrepsdømt i Alvdal ber om løslatelse

Kvinnen i Alvdal som soner en forvaringsdom for grove seksuelle overgrep mot egne barn og to nabobarn, begjærer seg prøveløslatt, melder NTB. Den nå 57 år gamle kvinnen ble i 2011 dømt til en tidsbestemt straff på 15 år for langvarige seksuelle overgrep mot sine to yngste barn og to nabobarn i Alvdal. I 2014 ble hun dømt for seksuelle overgrep mot sin eldste datter i Gjerdrum.

NRK - 20 jun 22 kl. 10:43

Den overgrepsdømte mora i Alvdal-saken blir ikke prøveløslatt

Oslo tingrett har bestemt at den overgrepsdømte mora i Alvdal-saken ikke blir prøveløslatt. Rettens avgjørelse er basert på at det fortsatt er fare for gjentakelse av alvorlige seksuallovbrudd. Kvinna ble i 2011 dømt til en tidsbestemt straff på 15 år for langvarige seksuelle overgrep mot sine to yngste barn og to nabobarn i Alvdal i Nord-Østerdal..

Dagbladet - 01 feb 22 kl. 16:04

Breivik løslates ikke

Tirsdag ettermiddag kom dommen i Anders Behring Breiviks løslatelsessak fra Telemark tingrett. Dommen avviser Breiviks begjæring om prøveløslatelse. Breivik anker dommen, opplyser hans forsvarer til Dagbladet..

NRK - 14 jun 22 kl. 04:26

Forfatter dømt for drap på ektemannen

71 år gamle Nancy Crampton Brophy vil først kunne prøveløslates om 25 år, ifølge dommeren i Oregon som dømte henne. På eBay kjøpte hun våpenet som hun brukte til å drepe mannen, for å få utbetalt hundretusener av dollar i livsforsikring. Hun sier hun vil anke dommen..

NRK - 14 jun 22 kl. 08:08

USA: Forfatter dømt til livstid for drap på ektemann

I USA er forfatteren som skrev essayet «Hvordan myrde sin ektemann» dømt til livstid i fengsel for å ha myrdet sin ektemann. 71 år gamle Nancy Crampton Brophy vil først kunne prøveløslates om 25 år, ifølge retten i delstaten Oregon. Ifølge dommen drepte hun ektemannen sin for å få utbetalt hundretusener av dollar i livsforsikring.

NRK - 19 mar 22 kl. 20:18

Oljegigant trapper ned i Russland

Oljeserviceselskapet Baker Hughes stanser nye investeringer i Russland. Det opplyser selskapet i en pressemelding. Selskapet skriver at det vil oppfylle eksisterende kontrakter i tråd med internasjonale sanksjoner.

VG - 29 apr 22 kl. 11:08

Voldtektsdømt tiltalt for ny voldtekt – var løslatt på prøve

En måned etter mannen i 20-årene ble prøveløslatt, mener politiet at han begikk en ny voldtekt..

NRK - 17 feb 22 kl. 15:30

Dansk spionsjef løslates

Sjefen for Forsvarets Efterretningstjeneste i Danmark Lars Findsen løslates fra varetekt. Spionsjefen er siktet for å ha lekket hemmeligstemplede dokumenter, men nekter straffskyld. PÅ Landsretten mener det er grunn til å mistenke Findsen for å ha brutt straffeloven, ifølge Berlingske.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 8 timer siden

Høyere vannforurensning hos norsk feriefavoritt

Det har vært en drastisk oppgang i fekal forurensing på flere badeplasser på Mallorca. Det skyldes trolig utdatert og nedslitte kloakksystemer som lekker ut vann i Middelhavet..

Dagbladet - Igår: 10:19

Funnet drept på søppelfylling

- Familien er knust..

Dagbladet - I førrgår: 04:17

Mistenker Trump-barna

FBI-ransakingen i hjemmet til Donald Trump ble angivelig basert på opplysninger fra en informant. Flere spekulerer i om den tidligere presidenten har en muldvarp i sin indre sirkel..

Dagbladet - 13 aug 22 kl. 19:10

- Kommandoen har forlatt Kherson

Den russiske kommandoen i Kherson har flyttet over på Dnipros østlige bredde, ifølge ukrainsk guvernør..

Dagbladet - 13 aug 22 kl. 17:12

Hadi Matar siktet for drapsforsøk

Etter å ha knivstukket forfatter Salman Rushdie..

Dagbladet - 12 aug 22 kl. 23:39

Hadi Matar (24) siktet etter knivstikkingen

Frigir navnet på gjerningsmannen..

Dagbladet - 12 aug 22 kl. 09:45

Dramatisk spekkhogger-angrep

Et norsk seilas fra Dublin til Madeira tok en dramatisk vending da spekkhoggere angrep båten til Ester Kristine Størkson (27) og faren..

Dagbladet - 12 aug 22 kl. 06:16

- Et skifte i krigen

Ekspertene Tom Røseth og Arne Bård Dalhaug mener at det blir mer og mer sannsynlig at Ukraina står bak eksplosjonene på en flybase på Krim-halvøya. I så fall vil det representere et skifte i krigen, ifølge Røseth. Mens Dalhaug spør seg om noen har turt å fortelle det til Russland-president Vladimir Putin..

Dagbladet - 10 aug 22 kl. 17:33

Etterlyst etter attentatplaner av iransk agent

En iransk agent har blitt siktet for planlagt drap på USAs tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton..

Dagbladet - 10 aug 22 kl. 15:04

Skrekkfunn på isbre

Flere lik har kommet til syne i Alpene i Sveits i sommer, som følge av uvanlig høye temperaturer..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com