P4 > Nyheter

Mandag, 28 September, 14:01

P4 - 14 aug. 20 kl. 12:49

Barnehageansatt smittet i Stavanger

En ansatt i en barnehage i Stavanger er smittet av koroanviruset.
Kommunen opplyser at den ansatte mest sannsynlig har hatt smitten siden mars. De er usikre på om det er en aktuell covid-infeksjon nå, men siden de ikke kan utelukke muligheten for resmitte er flere personer satt i karantene.
Smittevernoverlegen sier de har god kontroll på smittesporingen..
Les mer på P4


Les mer om:
Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barnehageansatt, smitteti , Stavanger
P4 - 10 aug. 20 kl. 21:41

Barnehageansatt smittet

En hel barnehage og alle ansatte i en barnehage i Trondheim er i karantene etter at en barnehageansatt har testet positiv på korona. Det er uvisst hvor den ansatte er blitt smittet. Foreløpig har ingen av barna eller øvrige ansatte symptomer på smitte, skriver Adresseavisen..

NRK - 15 aug. 20 kl. 14:22

Barnehageansatt smittet i Oslo

En barnehageansatt ved Maridalsveien barnehage er smittet med covid-19. Det bekrefter bydelsdirektør Morten Sanden til VG. Barnehagen jobber med å kartlegge nærkontakter.

P4 - 24 april 20 kl. 13:29

Barnehageansatt koronasmittet i Nordland

En barnehageansatt i Nordland er smittet av koronaviruset. Den ansatte i en barnehage i Fauske var på jobb mandag, før smitten ble oppdaget, men er nå satt i isolasjon. Ytterligere en ansatt er satt i isolasjon.

P4 - 10 juli 20 kl. 07:25

Nesten ingen ble smittet på byen

En stor andel av de som har blitt smittet av koronaviruset etter at Norge åpnet opp igjen, har blitt smittet i private hjem. Det viser en gjennomgang Aftenposten har gjort av ukesrapportene til Folkehelseinstiuttet fra 25. mai til 5.

P4 - 22 juli 20 kl. 16:26

Mange flere smittet i utlandet

Andelen nordmenn som har blitt smittet av koronaviruset i utlandet er nesten tredoblet på en uke. Det opplyser Folkehelseinstituttet i en ny rapport. Andelen som har blitt smittet i utlandet har gått fra elleve til 29 prosent.

P4 - 31 aug. 20 kl. 07:20

Dobbelt så mange smittet privat

Det var trolig dobbelt så mange som ble smittet av koronaviruset på private arrangement som på utestedene i første del av august. Det viser ferske tall fra Folkehelseinstituttet. 9 prosent av de som ble smittet i Norge de første ukene i august ble smittet på et serveringssted, til sammenligning ble rundt 20 prosent smittet på private arrangement skriver Dagbladet..

NRK - 22 sep. 20 kl. 11:37

To nye smittede i Stavanger

I forbindelse med de 13 som ble bekreftet covid-19-smittet i Stavanger i går, er ytterligere to nye bekreftet smittet i dag. Det kom fram på pressebriefingen til Stavanger kommune. Nå styrkes testkapasiteten med et nytt test-telt ved Stavanger Forum..

P4 - 22 april 20 kl. 16:04

Barnehageansatt har fått påvist koronasmitte

En barnehageansatt i en kommunal barnehage i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Den ansatte var på jobb i barnehagen på mandag. Bygget blir nå nedvasket, og den smittede er nå isolert, mens barnegruppen vedkommende hadde ansvar for, er satt i karantene.

NRK - 24 april 20 kl. 13:23

Barnehageansatt i Nordland smittet

En ansatt ved en barnehage i Fauske er smittet av koronaviruset, melder kommunen. Vedkommende var på jobb mandag. Personen og en annen ansatt er nå i isolasjon.

NRK - 17 sep. 20 kl. 22:06

Barnehageansatt i Lier smittet

14 barn, 4 ansatte og 3 personer som var i praksis i en barnehage i Lier, er nå i karantene etter at en ansatt har fått påvist koronasmitte. Det er ikke mistanke om at vedkommende ble smittet i barnehagen, ifølge kommunen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

20 avhør gjennomført i Hurtigrutesaken

Politiet har gjennomført 20 avhør i forbindelse med etterforskningen av koronasmitten ombord på Hurtigrutens MS Roald Amundsen i sommer. Selskapet har status som mistenkt og saken etterforskes for å avklare om de eller enkeltpersoner kan ha brutt loven for smittevern. Et omfattende datamaterialet med elektronisk kommunikasjon skal gjennomgås.

P4 - 1 time siden

Tekniske problemer hos Telenor løst

Telenor har nå rette feilen som gjorde at mange kunder ikke fikk ringt ut tidligere i dag. Det opplyser selskapet som beklager ulempen dette har medført kundene. Trafikken skal nå gå som normalt, men det kan gjenstå enkeltfeil knyttet til Mobilt bedriftsnett forteller pressekontakt Magnus Line til VG.

P4 - 30 minutter siden

-Har ikke kontroll på brann

Oljebrannen i Mekjarvik i Rogaland har blusset opp igjen. Brannvesenet sier de ikke har kontroll. Det er mye røyk i området som er farlig å puste inn.

P4 - 45 minutter siden

Kongen er skrevet ut av sykehuset

Kongen er nå skrevet ut av Rikshospitalet, han har forlatt sykehuset i følge NTB. Kongen ble innlagt på sykehuset fredag morgen på grunn av tung pust. Han vil være sykmeldt til og med 4.

P4 - 45 minutter siden

Ber om undersøkelse av drapssiktet

Politiet ber om at 19-åringen som er siktet for drapet på en 20 år gammel kvinne i Bergen i helgen undersøkes av psykiatere. Kvinnen ble funnet livløs i leiligheten lørdag kveld. Både siktede og offeret har siden august vært studenter i Bergen.

P4 - 1 time siden

100 i karantene på skole i Øygarden

I dag ble 49 nye elever på fjerde trinn ved Stranda skole i Øygarden satt i karantene etter at en elev fikk påvist koronaviruset. Det opplyser kommunen til NRK. Nå er over 100 pseroner satt i karantene ved denne skolen..

P4 - 45 minutter siden

Ny smitte ved sykehus

En ansatt ved Stavanger universitetssykehus fikk i helgen påvist koronaviruset. Nå er to medarbeidere og fire pasienter satt i karantene som følge av dette. I tillegg til pårørende.

P4 - 1 time siden

E6 stengt etter ulykke

E6 ved Snåsa i Trøndelag er stengt etter en trafikkulykke. Tre biler var involvert i ulykken..

P4 - 1 time siden

Etterlyst nordmann pågrepet for drap

En nordmann i begynnelsen av 20-årene som har vært etterlyst i forbindelse med et drap i London ble i helgen pågrepet i Oslo. Mannen er en av flere personer som er siktet for drapet som skjedde for noen måneder siden, skriver TV2. Han har vært etterlyst av britiske myndigheter som har begjært ham utlevert.

P4 - 1 time siden

Telenor har tekniske problemer

Telenor har for øyeblikket tekniske problemer som fører til at kunder ikke får ringt. Selskapet har foreløpig ikke oversikt om dette gjelder deler av landet eller hele landet. Det er kun utgående samtaler som er problemet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt