NRK > Nyheter

Mandag, 28 September, 13:15

NRK - 14 aug. 20 kl. 12:37

Barnehageansatt koronasmittet

En ansatt i en barnehage i Stavanger har fått påvist covid-19. – Det er tegn som tyder på at personen kan ha hatt smitte tidligere, og det er ikke sikkert at det er en aktuell covid-19-infeksjon nå, sier smittevernoverlege Runar Johannesen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stavanger, Runar Johannesen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barnehageansatt, koronasmittet
P4 - 24 april 20 kl. 13:29

Barnehageansatt koronasmittet i Nordland

En barnehageansatt i Nordland er smittet av koronaviruset. Den ansatte i en barnehage i Fauske var på jobb mandag, før smitten ble oppdaget, men er nå satt i isolasjon. Ytterligere en ansatt er satt i isolasjon.

P4 - 22 april 20 kl. 16:04

Barnehageansatt har fått påvist koronasmitte

En barnehageansatt i en kommunal barnehage i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Den ansatte var på jobb i barnehagen på mandag. Bygget blir nå nedvasket, og den smittede er nå isolert, mens barnegruppen vedkommende hadde ansvar for, er satt i karantene.

P4 - 10 aug. 20 kl. 21:41

Barnehageansatt smittet

En hel barnehage og alle ansatte i en barnehage i Trondheim er i karantene etter at en barnehageansatt har testet positiv på korona. Det er uvisst hvor den ansatte er blitt smittet. Foreløpig har ingen av barna eller øvrige ansatte symptomer på smitte, skriver Adresseavisen..

NRK - 15 aug. 20 kl. 14:22

Barnehageansatt smittet i Oslo

En barnehageansatt ved Maridalsveien barnehage er smittet med covid-19. Det bekrefter bydelsdirektør Morten Sanden til VG. Barnehagen jobber med å kartlegge nærkontakter.

NRK - 08 aug. 20 kl. 13:26

Barnehageansatt koronasmittet

En ansatt i en barnehage i Sandefjord har testet positivt for koronavirus, skriver kommunen i en pressemelding. 20 barn og noen voksne er satt i karantene. Barnehagen jobber med å gi mer informasjon til foreldre og ansatte..

Aftenposten - 26 april 20 kl. 21:10

To ansatte koronasmittet. Oslo-skole utsetter oppstart.

Nok en ansatt ved Nordtvet skole i Oslo er nå bekreftet koronasmittet. Det betyr at skolen tidligst vil åpnes onsdag..

NRK - 11 mai 20 kl. 11:46

Koronasmittet døde i Trondheim

En koronasmittet pasient i 60-åra døde natt til mandag på et sykehjem i Trondheim. Dermed har 220 koronasmittede personer dødd i Norge så langt. Pasienten var innlagt på covid-posten ved EC Dahls sykehjem.

P4 - 06 juni 20 kl. 14:13

Koronasmittet truet McDonalds-gjester

En koronasmittet 18-åring truet med å drepe gjester på McDonalds-restauranten i Asker i dag tidlig. Nå er fire ansatte satt i karantene og restauranten ble umiddelbart stengt for å gjennomføre omfattende desinfisering og nedvasking av lokalene, melder Budstikka. 18-åringen ble pågrepet av politiet.

NRK - 19 juni 20 kl. 17:44

Koronasmittet beboer døde

En koronasmittet beboer ved Paulus sykehjem i Oslo døde torsdag 18. juni. Det er ikke flere beboere på sykehjemmet som er syke med covid-19.

P4 - 09 juli 20 kl. 21:07

Over en halv million koronasmittet i Afrika

Over en halv million er nå koronasmittet i Afrika. I tillegg er over 12.000 personer døde, ifølge Verdens helseorganisasjon og Worldometer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Over 200 elevar i karantene

49 nye elevar ved Stranda skule i Øygarden er i karantene etter smittetilfellet der. Søndag blei 56 elevar sett i karantene. Samtidig er 104 elevar på Sund ungdomsskule i karantene grunna ein smitta elev på 8.

NRK - 15 minutter siden

Sykehusansatt smittet i Stavanger

En medarbeider ved Stavanger universitetssjukehus fikk påvist covid-19 lørdag. To andre medarbeidere er umiddelbart blitt satt i karantene. I tillegg ble fire pasienter og pårørende satt i karantene.

NRK - 15 minutter siden

Ukjent skadeomfang etter kollisjon

Naudetatane har rykt ut til Ensjøveien i Oslo etter melding om ei trafikkulukke mellom ein bilist og ein syklist, melder politiet på Twitter. Bilisten har fortalt politiet at han ikkje såg syklisten i blindsona. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 15 minutter siden

19-åring fremstilles for fengsling

Mannen som er siktet for drap på en 20 år gammel kvinne i Åsane, blir nå fremstilt for varetektsfengsling i Bergen tingrett. Ifølge 19-åringens forsvarer Erik Johan Mjelde vil han samtykke til fengsling. Påtaleansvarlig vil be om fire uker..

NRK - 30 minutter siden

Over 100 i karantene på éin skule

49 nye elevar er sette i karantene på Stranda skule i Øygarden, opplyser kommunen til NRK. Elevane går i fjerde trinn. Dermed er over 100 elevar på den same skulen i karantene, etter at éin skuleelev fekk påvist covid-19..

NRK - 1 time siden

Undersøker nytt dødsfall etter drap

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad undersøker politiet nå et annet dødsfall etter at en mann i 50-årene ble funnet drept i Sarpsborg sentrum forrige uke. Dødsfallet de nå undersøker er en mann som ble funnet død i Skjeberg. De avdøde var venner..

NRK - 45 minutter siden

Høysesong for viltpåkjørsler

En av tre viltpåkjørsler skjer nå de siste tre månedene av året. Det viser en statistikk fra Miljødirektoratets hjorteviltregister gjengitt av Gjensidige. I 2019 ble det registrert 923 kollisjoner mellom bil og vilt i Innlandet i disse månedene..

NRK - 30 minutter siden

Drapssikta nordmann arrestert

Ein nordmann i 20-åra som er etterlyst for drap i Storbritannia blei laurdag pågripen i Oslo, og blir framstilt for varetektsfengsling måndag, melder TV 2. Drapet skal ha skjedd i London tidlegare i år, og fleire personar er sikta av britisk politi..

NRK - 45 minutter siden

Brann starta i grop med olje

Politiet melder om at brannen i Randaberg fyrst starta i ei grop som inneheldt olje, før den spreidde seg til ein container som inneheld diverse gassflasker med ukjent innhald. Det brenn framleis i containeren og eit bygg, og evakuering går føre seg..

NRK - 1 time siden

Person slått i andlet med kjetting

Politiet er på veg til Birkelundsbakken i Bergen etter melding om slagsmål, melder dei på Twitter. Ein person skal ha blitt slått i andletet med kjetting, ifølge vitne på staden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt