NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 13:44

NRK - 03 des. 19 kl. 07:34

Barnas far har status som vitne

Politiet har vært i kontakt med far til de tre barna som ble funnet i sjøen i Tromsø. Han har nå status som vitne i saken, opplyser politiet. Ei jente i barneskolealder er død. En kvinne i 20-årene og to små barn er livstruende skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barnas, farhar , statussom , vitne
VG - 03 des. 19 kl. 08:08

Tre fortsatt livstruende skadet: Barnas far har status som vitne

TROMSØ (VG) En jente i barneskolealder er død, mens to barn og en kvinne kjemper fortsatt for livet..

VG - 03 des. 19 kl. 08:08

Kvinne og jente døde: Barnas far har status som vitne

TROMSØ (VG) En jente i barneskolealder og en kvinne i 20-årene har mistet livet. Fortsatt kjemper to andre barn for livet..

P4 - 01 juli 20 kl. 09:56

Etterlyser vitne i Hagen-saken

Politiet går nå ut og etterlyser et vitne i forbindelse med forsvinningen til Anne-Elisabeth Hagen. Flere overvåkingskameraer har fanget opp en mann som beveget seg i nærheten av boligen i Sloraveien på formiddagen da Hagen forsvant. Politiet har ikke klart å identifisere mannen, og ber om at han, eller noen som vet hvem han er, tar kontakt.

Aftenposten - 15 april 20 kl. 11:54

Se barnas pressekonferanse

Statsminister Erna Solberg svarer på barnas spørsmål klokken 12..

P4 - 06 sep. 19 kl. 12:37

Ap vant barnas valg

Arbeiderpartiet er vinneren av Barnas Valg der nesten 80 000 femte- og tiendeklassinger har stemt. Det viser resultatene som ble sluppet for en halvtime siden. Ap fikk 18,9 prosent oppslutning.

P4 - 09 juni 20 kl. 14:50

– Viktig å få med barnas perspektiver i trafikkplanene

– Det er viktig å få med barnas perspektiver i trafikkplanene. Det sier samferdselsminister Knut Arild Hareide, som i dag besøkte Munkerud skole i Oslo, for å få innspill til Barnas transportplan - som for første gang blir en del av Nasjonal transportplan. Der fikk statsråden både innspill - og kritikk..

NRK - 10 okt. 19 kl. 13:52

Strid om vitne fra advokatkontor

Retten trekker seg tilbake for å vurdere striden om Anna Nielsen på advokatkontoret til Holager Andenæs skal vitne eller ikke. Hun sier hun har taushetsplikt fordi hun jobbet for Røkke, men forsvarer Benedict de Vibe vil likevel ha henne som vitne..

VG - 03 des. 19 kl. 08:08

Kvinne og jente døde: Barnas far avhørt som vitne

TROMSØ (VG) En jente i barneskolealder og en kvinne i 20-årene har mistet livet. Fortsatt kjemper to andre barn for livet..

NRK - 03 april 20 kl. 01:09

Kvinne pågrepet for knivstikking

En kvinne er pågrepet og mistenkt for å ha påført en mann i 40-årene alvorlige eller kritiske knivskader i en leilighet i Oslo sent torsdag kveld. En mann som også var til stede, har status som vitne. Politiet undersøker hva som har skjedd på stedet..

NRK - 16 aug. 19 kl. 09:59

Én sjekket ut av saken på Vinstra

To menn ble pågrepet etter at en mann i 60-årene ble funnet død på Vinstra i Oppland. En av mennene er nå sjekket ut av saken, opplyser politiet. Mannen har nå status som vitne.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kritisk til dommen

Direktør ved Arkivet freds- og menneskerettighetssenter, Audun Myhre, er svært kritisk til lagmannsrettens dom i naziflagg-saken, og at den ikke havner i Høyesterett. Nå mener Myhre veien videre er å jobbes politisk med tanke på en lovendring..

NRK - 15 minutter siden

Kom i klem på en henger

Personen som var involvert i arbeidsulykken på Bergemoveien i Grimstad skal ha kommet i klem mellom rammen og planet på en tilhenger. Det melder politiet. Personens tilstand er ikke kjent..

NRK - 4 minutter siden

Dette må du sjekke før du reiser

NRK - 15 minutter siden

Norske i Afghanistan koronasmittet

Norske personell er smittet av koronavirus i Afghanistan, men har ikke utviklet symptomer, opplyser Forsvaret. Også to danske soldater er smittet. Det oppgis ikke hvor mange nordmenn som er smittet, men de det gjelder er satt i isolat..

NRK - 30 minutter siden

Spotify nede store deler av verden

Musikkstrømmetjenesten Spotify er nede i store deler av Europa, samt flere steder i USA, melder den svenske avisa Aftonbladet..

NRK - 30 minutter siden

Hurtigruten: –Ekstremt gode nyheter

Konsernsjef i Hurtigruten, Daniel Skjeldam, er meget glad for at mange viktige turistland i Europa nå er unntatt UDs reiseråd. Fra 15. juni åpnes det for at personer fra en rekke land i Europa får komme karantenefritt til Norge..

NRK - 30 minutter siden

Et småfly har krasjet

Småfly krasjet under landing i Meråker i Trøndelag – én person fortsatt fast i flyet, én kom seg ut, melder politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

650 kilo matvarer i overvekt

En bilfører stoppet i Ullensvang er anmeldt for ulovlig transport av kjøtt, overvekt på tilhenger og brudd på smittevernloven, skriver Bergens Tidende. Den hadde 650 kilo matvarer i overvekt, kjøtt ble fraktet i varmt bagasjerom på vei til butikken..

NRK - 45 minutter siden

Fortsatt kritisk situasjon

Virke er glad for at det nå åpnes for turister inn i Norge, men understreker at situasjonen fremdeles er kritisk for mange norske reisevirksomheter, skriver NTB. Det er 170.000 arbeidsplasser i norsk reiseliv, ifølge Virke..

NRK - 45 minutter siden

En halvering i antall innlagte

Fire pasienter med koronasmitte er innlagt ved norske sykehus fredag, én av dem er på intensivavdeling. Det en halvering fra torsdag, viser tall fra Helsedirektoratet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt