NRK > Nyheter

Monday, 30 March, 08:03

NRK - 27 Feb 20 kl. 15:42

Barna fraktes til skolen

De 23 barna som var involvert i ulykken da en buss veltet øst for Honnemyr i Vennesla, fraktes tilbake til skolen for videre oppfølging. Barna er elever ved Samkom skole..
Les mer på NRK


Les mer om:
Honnemyr, Vennesla, Samkom

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barna, fraktes, til, skolen
Aftenposten - 11 Dec 19 kl. 19:00

Vi har tradisjon for å si at barna ikke mestrer skolen, men kanskje det er skolen som ikke mestrer disse barna? | Eidsvold og Totland

Skole og hjelpeapparat går ofte i forsvar og leter etter årsaken til skolevegring hos barna..

Aftenposten - 18 Feb 20 kl. 13:33

Skal barna lære å spise foran skjerm på skolen? | Nanna Lien og Jorunn Sofie Randby

Skolen lærer barna en uvane..

P4 - 24 Mar 20 kl. 11:39

Vil ha de yngste barna tilbake på skolen

Fylkesmannen i Vestland foreslår at de yngste barna skal få gå på skolen igjen. Lars Sponheim tar til orde for å gjøre gradvis endringer i vedtaket om stenging av barnehager og skoler, viser et brev Fylkesmannen har sendt til Helsedirektoratet. Dette begrunnes med både hensyn til barna og til arbeidslivet.

VG - 12 Mar 20 kl. 07:19

Holder barna hjemme fra skolen: – Har et kollektivt ansvar for å begrense spredningen

Fra og med torsdag holder Fanny Bronken (50) barna hjemme fra skolen på grunn av coronautbruddet i Norge. Hun mener alle foreldre bør gjøre det samme..

NRK - 24 Mar 20 kl. 11:04

Vil de yngste barna skal på skolen

Fylkesmannen i Vestland mener de yngste barna bør få gå på skolen. Det skriver VG. I et brev til Helsedirektoratet, kommer Fylkesmannen i Vestland med sin vurdering av hvilke effekter de nasjonale tiltakene har hatt, skriver avisa..

Dagbladet - 20 Nov 19 kl. 06:00

Åpenhet i skolen for barnas beste

Det er ingen privatsak at alle barn og elever skal få den opplæringen de har krav på i skolen. Osloskolen har vist at åpenhet og oppfølging av resultater er avgjørende for elevers læring. Skolen er til for barna – ikke systemet..

Klartale - 18 Nov 19 kl. 10:48

Skolen blir mer praktisk

Elevene får jobbe mer praktisk og utforske mer. De yngste barna får lære mer gjennom lek. De nye læreplanene for skolen er klare..

Klartale - 06 Mar 20 kl. 13:11

Barna er rolige selv om skolen er stengt

– For mange av de er det nok en bonus med én ekstra fridag, sier Stig Tore Laugen. Han har tre barn på skolen i Frosta. Den er stengt etter korona-smitte..

NRK - 24 Mar 20 kl. 11:09

Vil sende de yngste på skolen

Fylkesmann i Vestland, Lars Sponheim, tar til orde for å sende de yngste barna på skolen. Ifølge VG ønsker han å gjøre gradvis endringer i myndighetenes vedtak om å stenge skoler og barnehager. Dette kommer fram i et brev til Helsedirektoratet..

VG - 24 Mar 20 kl. 10:45

Fylkesmannen i Vestland: Foreslår at de yngste barna får gå på skolen

Av hensyn til barna og arbeidslivet, tar fylkesmannen i Vestland til orde for å gjøre gradvis endringer i vedtaket om stenging av barnehager og skoler..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Intensivkapasiteten nesten sprengt

Nesten alle intensivplassene på Akershus universitetssykehus er nå fylt opp av koronapasienter. Nå ber sykehuset andre sykehus om hjelp. Ahus har i alt 62 pasienter som er innlagt med koronasmitte, 24 av dem i intensivbehandling..

NRK - 30 minutter siden

Kokainsmugler fikk korona-rabatt

Spanjolen ble tatt med 248 gram kokain på Torp Sandefjord lufthavn. Ifølge dommen er vanlig straff ett års fengsel. Men siden hun har en sønn og barnevernet i Spania ikke fungerer normalt i koronapandemien, er fire måneder av straffen gjort betinget..

NRK - 30 minutter siden

Øker produksjonen raskere enn vente

Første fase av Johan SVerdrup-feltet vil nå full produksjon allerede tidlig i mai, som er raskere enn ventet, melder Equinor. Den første delen av Johan Sverdrup-feltet vil fra mai produsere 470.000 fat olje om dagen..

NRK - 2 timer siden

Forlenger «søringkarantenen»

Kommuneoverlegene i Lofoten og Vesterålen viderefører lokale smittevernregler. Nå må også de på besøk fra Trøndelag i karantene. Dette skjer etter at Kommuneoverlegene søndag kveld har evaluert effektene av reglene de har hatt de siste to ukene.

NRK - 1 time siden

Fire personer pågrepet

Oslo-politiet har pågrepet fire personer etter bilbrannen på Hovseter i Oslo, skriver på Twitter i 06.00-tiden. Det var ved 04.

NRK - 1 time siden

Laveste oljepris 17 år

Oljeprisen fortsetter å falle, og et fat olje blir nå solgt for 23,50 dollar fatet. Det er den laveste prisen siden slutten av april 2003. Oljeprisen har falt med 65 prosent siden nyttår, ifølge Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

Fall for de asiatiske børsene

De asiatiske børsene åpnet uka med fall. Nikkei-indeksen i Tokyo var ned 2,7% like før klokken 7 mandag morgen, og andre viktige børser falt også på starten av handelsdagen. Oljeprisen fortsatte også å falle mandag morgen..

NRK - 2 timer siden

Operasanger innlagt på sykehus

Operasangeren Plácido Domingo er innlagt på sykehus i Mexico etter at han forrige uke fikk påvist koronaviruset. Det bekrefter 79-åringens talsperson til CNN. – Han har det bra og behandlingen virker, sier talspersonen..

NRK - 2 timer siden

Mistenker at bilbrann var påsatt

Politiet mistenker at brannen i en bil på Hovseter i Oslo natt til mandag, var påtent. Flere biler på stedet har fått ruten knust og har fått sprutet det som trolig er bensin sprutet inn i kupeen, melder politiet. To biler fikk skader i brannen..

NRK - 2 timer siden

4227 koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 4227 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 125 tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 387 tilfeller..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt