NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 16:23

NRK - 03 Dec 19 kl. 06:36

Barna er sendt til Rikshospitalet

En luftambulanse har nå fraktet de to barna som ble funnet i sjøen i Tromsø i går til Oslo. Der vil de bli tatt hånd om på Rikshospitalet. De to små barna er livstruende skadet. En kvinne i 20-årene er fortsatt på Universitetssykehuset Nord-Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsø, Oslo, Rikshospitalet, Universitetssykehuset Nord-Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barnaer , sendt, til, Rikshospitalet
P4 - 03 Dec 19 kl. 11:02

Etterforskes for drap

Kvinnen som ble funnet i sjøen i Tromsø i går sammen med tre små barn etterforskes nå for drap eller drapsforsøk, opplyser politiet. Kvinnen, som døde på sykehus mandag kveld, er moren til de tre barna. Hun er opprinnelig fra Sudan og hadde midlertidig opphold i Norge.

NRK - 03 Dec 19 kl. 15:03

Har fått bistandsadvokat

Erik Ringberg er oppnevnt som bistandsavokat for både faren og de tre barna. – Faren er sammen med de to barna som ligger på Rikshospitalet, sier Ringberg. En kvinne i 20-årene og hennes tre jenter ble mandag ettermiddag hentet opp av sjøen..

P4 - 03 Dec 19 kl. 07:51

Kjemper for livet

De to små jentene som ble funnet i sjøen i Tromsø i går kjemper for livet. Barna er nå innlagt på Rikshospitalet i Oslo i morges med et fly fra luftambulansen. Politiet vet fortsatt ikke hvor lenge barna lå i vannet, og etterforsker saken for fullt.

P4 - 04 Dec 19 kl. 10:21

Fortsatt kritisk for barna

De to små jentene som ble innlagt på Rikshospitalet etter tragedien i Tromsø mandag er fortsatt kritisk og livstruende skadet. Det melder politiet. En jente på sju år og moren til barna omkom i hendelsen.

P4 - 05 Dec 19 kl. 10:28

- For tidligere å konkludere i Tromsø-saken

Det er for tidlig å fastslå at moren i Tromsø druknet barna sine. Det sier forsvareren til den drapssiktede moren, Tore Pedersen. Pedersen sier det fortsatt gjenstår en rekke ubesvarte spørsmål rundt dødsfallene, og understreker at siktelsen er foreløpig.

P4 - 10 Oct 19 kl. 10:44

Oppfordrer foreldre å prate med barna

- Det er nå viktig at foreldre i Østre Toten snakker med barna sine etter at en mann bosatt i kommunen i går ble siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn. Det sier ordfører i kommunen, Guri Bråthen. 15-åringen ble sendt til sykehus med livstruende skader og faren har erkjent straffskyld..

Aftenposten - Igår: 17:38

16 måneder gammel jente fra Tromsø er overført fra Rikshospitalet til UNN

Den 16 måneder gamle jenta som ble funnet livløs i sjøen i Tromsø sammen med moren og to søstre, er nå overført fra Rikshospitalet til UNN i Tromsø..

VG - 03 Dec 19 kl. 19:25

Familievenner om dødsfallene i Tromsø: – Helt uforståelig

TROMSØ (VG) Tankene til det sudanske miljøet i Tromsø er hos vennen som fulgte sine kritisk skadede døtre til Rikshospitalet: – Vi håper Gud hjelper ham og at barna overlever, sier Mutez A. Sultan (39)..

P4 - 15 Oct 19 kl. 09:40

Drapstrusseldømt far dømt for å kontakte barna

En 46-åring fra Stavanger er dømt til ytterligere fem måneders ubetinget fengsel for å ha sendt meldinger til barna han er dømt for å ha truet på livet. Mannen oppholdt seg i utlandet, men sendte flere meldinger til sin sønn som han ba om å drepe sin egen søster, skriver Stavanger Aftenblad. Tiltalte har aldri trukket truslene eller tatt avstand fra dem..

P4 - 07 Dec 19 kl. 16:29

Far til Tromsø-barna takker for omsorgen

Mannen som har mistet både kona og to barn i drukning i Tromsø takker for all omsorg han har fått. Til NRK forteller mannens bistandsadvokat at situasjonen er svært vanskelig men at det hjelper med omtanken som Tromsøs befolkning viser. Hans datter på 1,5 år kjemper fortsatt for livet på Rikshospitalet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann påkjørt i Skien

En person fraktes til sykehus etter å ha blitt påkjørt under kryssing av en vei. Ulykken skjedde i krysset ved Kjørbekkvegen. Det skal være trafikale problemer på stedet..

NRK - 15 minutter siden

Streikekaos fortsetter i Frankrike

Den omfattende transportstreiken i Frankrike fortsatte på tiende dagen lørdag, melder AFP. Transportarbeidere streiker i protest mot president Emmanuel Macrons pensjonsreformer. Nå frykter mange at det vil bli kaos i togtrafikken i jula..

NRK - 30 minutter siden

Reagerer på «celle» for demente

Det er uakseptabelt at det har blitt brukt en «celle» for å låse inn eldre demente ved Presteheia omsorgssenter i Kristiansand. Det mener ordfører Harald Furre. Han sier til NRK at praksisen må opphøre, og ber helse-og sosialdirektøren redegjøre..

NRK - 15 minutter siden

Chile med nytt avtaleforslag

Chile vil komme med et nytt og mer ambisiøst forslag til avtaletekst på klimatoppmøtet rundt kl 16, sier Chiles talsperson Andres Landerretche på en pressekonferanse lørdag ettermiddag. Han tror forhandlingene i Madrid vil komme i land i kveld..

NRK - 45 minutter siden

Go Ahead overtar i morgen

Søndag starter 200 nye ansatte i ny jobb hos Go Ahead Norge, og første toget går fra Stavanger klokken 06:47. – Vi overtar først nå alt av materiell i løpet av disse siste timene, det har vært en utfrdring for oss, sier adm dir Cathrine Elgin..

NRK - 45 minutter siden

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.

NRK - 1 time siden

AI skal fullføre Beethovens 10.nde

Kunstig intelligens skal prøve å fullføre komponisten Ludwig van Beethovens 10. symfoni, melder AFP. Ved hjelp av notene han skrev ned før han døde i 1827, prøver man å fullføre verket i forbindelse med at det er 250 år siden han ble født neste år..

NRK - 1 time siden

En person knivstukket

En person skal ha blitt knivstukket på en privat adresse på Jessheim, skriver politiet på Twitter. Den skadde er kjørt til Ullevål sykehus. En person er pågrepet etter hendelsen.

NRK - 1 time siden

Krisestemning på klimatoppmøtet

Mange i Madrid raser av forslaget til avtale. – Aldri før har jeg sett et så stort gap mellom det vitenskapen trenger og det folk i hele verden krever, og det forhandlerene leverer, sier Alden Meyer i Union of Concerned Scientists..

NRK - 2 timer siden

Arbeidsulukke ved oppdrettsanlegg

Ein person er frakta til sjukehus med luftambulanse etter ei ulukke på eit oppdrettsanlegg i Festvåg i Nordland. Det er ukjent skadeomfang..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt