NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 14:23

NRK - 03 des. 19 kl. 06:36

Barna er sendt til Rikshospitalet

En luftambulanse har nå fraktet de to barna som ble funnet i sjøen i Tromsø i går til Oslo. Der vil de bli tatt hånd om på Rikshospitalet. De to små barna er livstruende skadet. En kvinne i 20-årene er fortsatt på Universitetssykehuset Nord-Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsø, Oslo, Rikshospitalet, Universitetssykehuset Nord-Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barnaer , sendt, til, Rikshospitalet
P4 - 03 des. 19 kl. 11:02

Etterforskes for drap

Kvinnen som ble funnet i sjøen i Tromsø i går sammen med tre små barn etterforskes nå for drap eller drapsforsøk, opplyser politiet. Kvinnen, som døde på sykehus mandag kveld, er moren til de tre barna. Hun er opprinnelig fra Sudan og hadde midlertidig opphold i Norge.

NRK - 03 des. 19 kl. 15:03

Har fått bistandsadvokat

Erik Ringberg er oppnevnt som bistandsavokat for både faren og de tre barna. – Faren er sammen med de to barna som ligger på Rikshospitalet, sier Ringberg. En kvinne i 20-årene og hennes tre jenter ble mandag ettermiddag hentet opp av sjøen..

P4 - 03 des. 19 kl. 07:51

Kjemper for livet

De to små jentene som ble funnet i sjøen i Tromsø i går kjemper for livet. Barna er nå innlagt på Rikshospitalet i Oslo i morges med et fly fra luftambulansen. Politiet vet fortsatt ikke hvor lenge barna lå i vannet, og etterforsker saken for fullt.

P4 - 04 des. 19 kl. 10:21

Fortsatt kritisk for barna

De to små jentene som ble innlagt på Rikshospitalet etter tragedien i Tromsø mandag er fortsatt kritisk og livstruende skadet. Det melder politiet. En jente på sju år og moren til barna omkom i hendelsen.

Aftenposten - 15 jan. 20 kl. 13:27

Kongen utskrevet fra Rikshospitalet

Kong Harald er utskrevet fra Rikshospitalet, men er fortsatt sykmeldt, ifølge Slottet..

P4 - 24 mars 20 kl. 11:39

Vil ha de yngste barna tilbake på skolen

Fylkesmannen i Vestland foreslår at de yngste barna skal få gå på skolen igjen. Lars Sponheim tar til orde for å gjøre gradvis endringer i vedtaket om stenging av barnehager og skoler, viser et brev Fylkesmannen har sendt til Helsedirektoratet. Dette begrunnes med både hensyn til barna og til arbeidslivet.

P4 - 05 des. 19 kl. 10:28

- For tidligere å konkludere i Tromsø-saken

Det er for tidlig å fastslå at moren i Tromsø druknet barna sine. Det sier forsvareren til den drapssiktede moren, Tore Pedersen. Pedersen sier det fortsatt gjenstår en rekke ubesvarte spørsmål rundt dødsfallene, og understreker at siktelsen er foreløpig.

NRK - 15 mars 20 kl. 01:57

Rikshospital-ansatt er smittet

En ansatt på hjerteavdelingen på Rikshospitalet i Oslo har fått påvist smitte fra koronavirus, opplyser sykehuset. Den ansatte ble testet fredag etter å ha blitt sendt hjem med vage symptomer, skriver VG..

NRK - 31 mai 20 kl. 15:06

Overført til Rikshospitalet

Guten som blei funnen livlaus i sjøen i Molde i går blei i løpet av natta overført til Rikshospitalet. Det melder politiet. Tilstanden til guten er framleis uviss..

VG - 23 mars 20 kl. 09:47

Pasienter lagt inn på corona-isolat på Rikshospitalet

Flere alvorlig syke corona-pasienter ble sent i går kveld lagt inn på intensivavdelingen på Rikshospitalet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Apper lukkes når man åpner dem

Flere apper lukkes igjen når man forsøker å åpne dem på telefonen. Aftonbladet skriver at det i Sverige, gjelder både Spotify, Tinder og Storytel..

NRK - 30 minutter siden

Mann under kontroll i Oslo

En mann skal være under politiets kontroll etter lang tids dialog, skriver de på Twitter. Mannen skal ha hoppet i vannet og nektet å etterkomme politiets pålegg. Det ble brukt pepperspray mot han, ifølge politiet..

NRK - 15 minutter siden

26 nye koronadødsfall i Sverige

Det skal ha blitt registrert 26 dødsfall i Sverige det siste døgnet, knyttet til koronasmitte. Det betyr at 5526 mennesker har dødd med koronasmitte i landet..

NRK - 30 minutter siden

Væpnet aksjon ved operaen i Oslo

En person skal ha hoppet i vannet ved operaen i Oslo under en væpnet politiaksjon..

NRK - 1 time siden

Kritisk til dommen

Direktør ved Arkivet freds- og menneskerettighetssenter, Audun Myhre, er svært kritisk til lagmannsrettens dom i naziflagg-saken, og at den ikke havner i Høyesterett. Nå mener Myhre veien videre er å jobbes politisk med tanke på en lovendring..

NRK - 1 time siden

Kom i klem på en henger

Personen som var involvert i arbeidsulykken på Bergemoveien i Grimstad skal ha kommet i klem mellom rammen og planet på en tilhenger. Det melder politiet. Personens tilstand er ikke kjent..

NRK - 45 minutter siden

Dette må du sjekke før du reiser

NRK - 45 minutter siden

Norske i Afghanistan koronasmittet

Norske personell er smittet av koronavirus i Afghanistan, men har ikke utviklet symptomer, opplyser Forsvaret. Også to danske soldater er smittet. Det oppgis ikke hvor mange nordmenn som er smittet, men de det gjelder er satt i isolat..

NRK - 1 time siden

Spotify nede store deler av verden

Musikkstrømmetjenesten Spotify er nede i store deler av Europa, samt flere steder i USA, melder den svenske avisa Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Hurtigruten: –Ekstremt gode nyheter

Konsernsjef i Hurtigruten, Daniel Skjeldam, er meget glad for at mange viktige turistland i Europa nå er unntatt UDs reiseråd. Fra 15. juni åpnes det for at personer fra en rekke land i Europa får komme karantenefritt til Norge..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt