VG > Økonomi

Tirsdag, 14 Juli, 16:00

VG - 06 juni 20 kl. 19:03

Bare prinsesse Madeleine glimrer med sitt fravær på nasjonaldagen

Mens hele den svenske kongefamilien feirer alternativ nasjonaldagsfeiring, må prinsesse Madeleine (37), ektemannen og barna holde seg borte..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Madeleine

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bare, prinsesse, Madeleine, glimrermed , sitt, fravær, nasjonaldagen
NRK - 08 juni 20 kl. 21:09

– Har bevis for at Madeleine er død

Ein tysk aktor seier han har bevis for at Madeleine McCann er død, skriv Sky News. Han seier at politiet treng meir informasjon om kor den nye mistenkte i saka har budd slik at politiet kan leite etter Madeleine sitt lik..

NRK - 04 juni 20 kl. 13:12

Sier de tror Madeleine er død

Det tyske kriminalpolitiet sier de tror Madeleine McCann er død. En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i Madeleine McCann-saken der en tre år gammel britisk jente forsvant i Portugal for 13 år siden..

NRK - 28 mars 20 kl. 17:32

Spansk prinsesse død av korona

Prinsesse Maria Theresa de Bourbon Parma er død, 86 år gamal. Prinsessa skal ha vore smitta av koronavirus, melder Aftonbladet. Prinsesse Maria Theresa var kusina til kong Felipe..

P4 - Igår: 19:47

Undersøkte brønner etter Madeleine McCann

Portugisisk politiet har den siste uken undersøkt brønner i Algarve-regionen på jakt etter britiske Madeleine McCann. Jenta var bare tre år da hun ble meldt savnet i 2007. Flere medier opplyser nå at politiet og dykkere har undersøkt brønner rundt 16 kilometer fra feriehuset hvor jenta ble meldt savnet..

NRK - 17 april 20 kl. 17:41

Prinsesse tar jobb på sjukehus

Sveriges prinsesse, Sofia har tatt seg jobb på eit sjukehus i Stockholm for å hjelpe i koronakrisa. Prinsesse Sofia, som er gift med prins Carl Philip, har gått gjennom eit tre dagar langt intensivkurs i sjukepleie..

Aftenposten - 08 juni 20 kl. 22:08

Sky News: Bevis for at Madeleine er død

Tysk påtalemyndighet mener å ha bevis for at britiske Madeleine McCann er død, melder Sky News..

Aftenposten - 04 juni 20 kl. 14:01

Tyske etterforskere antar at savnede Madeleine er død

Tysk påtalemyndighet arbeider ut fra antakelsen om at Madeleine McCann, som forsvant i Portugal i 2007, er død. En 43 år gammel tysk mann er drapsmistenkt..

NRK - 07 juni 20 kl. 08:51

Flere anklager i Madeleine-saken

Tyskeren som er hovedmistenkt i forsvinningen til den britiske jenta Madeleine McCann knyttes til to andre lignende saker, skriver the Guardian. Forsvinningene til en seks år gammel gutt i 1996 og en fem år gammel jente i 2015 etterforskes på nytt..

NRK - 10 juni 20 kl. 18:44

Madeleine-mistenkt satt i isolasjon

Tyskeren som mistenkes for å ha bortført britiske Madeleine McCann, er satt i isolasjon for sin egen sikkerhet i fengselet der han soner en annen dom. Det opplyser delstatsmyndighetene i Schleswig-Holstein onsdag..

P4 - 03 juni 20 kl. 20:31

Tysk fange mistenkt i Madeleine-saken

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i forvinnengen til tre år gamle Madeleine McCann. Den tyske fangen skal ha vært i området med campingbil da den britiske jenta forsvant for 13 år siden, melder BBC. Årsaken til at mannen sitter i fengsel har ingenting med forsvinningen å gjøre..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Åpning mot høyrisikoland kan koste oss dyrt

Folkehelseinstituttet har laget liberale kriterier for åpning mot land med høyt smittepress. Instituttet forventer «en økning av smitte med denne gjenåpningen». En åpning som øker smitterisiko er ikke akseptabel, og kriteriene bør derfor strammes inn..

VG - 2 timer siden

Roser Solskjærs utvikling som United-sjef: – Han er ikke lenger Molde-manageren

Ole Gunnar Solskjær fremstår nå som «en million mil» forskjellig fra det han var da han kom til Manchester United fra jobben som Molde-sjef..

VG - 3 timer siden

Tenåringer siktet for drapet på rapper

Fire tenåringer i alderen 15 til 19 år er nå siktet for drapet på rapperen «Pop Smoke»..

VG - 5 timer siden

Tommy Wirkola og Kamilla Alnes blir foreldre

Paret har delt nyheten om familieforøkelse på Instagram..

VG - 7 timer siden

Hun bestemmer!

Enhver kvinne skal ha rett til å utøve sitt privatliv, selv kunne velge partnere, og selv avgjøre hvorvidt hun vil gifte seg og ha barn. Vi skal fortsette å jobbe sammen og være tydelige utad. Vårt budskap er klart: Hun bestemmer!.

VG - 10 timer siden

Økning i fartsbøter til norske sommerbilister

Det ble skrevet ut mange hundre flere fartsbøter til norske bilister forrige uke enn på samme tid i fjor. UP-sjefen ber folk slippe trykket på gasspedalen..

VG - 20 timer siden

Naya Rivera bekreftet død - hylles av «Glee»-kollegene

Naya Rivera (33) ble mandag funnet død i innsjøen Lake Piru, hvor det har foregått omfattende søk etter henne siden forrige onsdag..

VG - 16 timer siden

Real Madrid stormer mot ligagull etter ny seier

(Granada – Real Madrid 1–2) Bare en fullstendig kollaps kan forhindre at årets La Liga-tittel havner i Madrid. Men det holdt bare så vidt mot Granada..

VG - 17 timer siden

Manchester United mistet seieren i blodig overtidsdrama: – Det verste tidspunktet

(Manchester United - Southampton 2–2) Manchester United var på vei mot sin femte strake ligaseier, og var oppe på 3. plass, så utlignet Southamptons Michael Obafemi seks minutter på overtid..

VG - 17 timer siden

Manchester United mistet seieren i blodig overtidsdrama

(Manchester United - Southampton 2–2) Manchester United var på vei mot sin femte strake ligaseier, og opp på 3. plass, så utlignet Southamptons Michael Obafemi seks minutter på overtid..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt