VG > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 16:59

VG - 04 juni 20 kl. 00:48

Barack Obama: – Vi er forpliktet til å kjempe

USAs tidligere president Barack Obama ber i en direktesendt tale onsdag kveld amerikanere om å gripe muligheten til å forandre USA..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Barack Obama, USA, Obama

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barack, ObamaVi er , forpliktet, tilå , kjempe
VG - 01 juni 20 kl. 21:20

Barack Obama: – Kan bli et skikkelig vendepunkt

Tidligere president Barack Obama (58) tar ordet etter en helg med massive demonstrasjoner og opptøyer etter George Floyds død..

NRK - 03 juni 20 kl. 08:35

Obama holder tale om politivold

Tidligere president Barack Obama har varslet at han vil holde en tale i kveld for å snakke om det som skjer i USA, ifølge Obama Foundation. Dette vil bli første gang han kommenterer politivolden og opptøyene i USA på kamera..

NRK - 14 april 20 kl. 18:01

Obama erklærer støtte til Biden

Tidlegare president i USA Barack Obama erklærer støtte til Joe Biden sitt presidentkandidatur i ein video. Obama og Biden er kjend som gode vener, sidan Joe Biden var visepresidenten til Obama da han var president..

NRK - 04 juni 20 kl. 01:28

Obama: – Systematisk rasisme

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er eit høve for folk til å sjå den systematiske rasismen..

NRK - 04 juni 20 kl. 02:43

Obama ber om politireformer

Tidligere president Barack Obama ber ordførere i alle amerikanske byer om å ta opp og gå gjennom politiets retningslinjer for bruk av makt. Ifølge Obama Foundation har svarte amerikanere tre ganger så høy risiko for å dø i politiets varetekt som hvite..

NRK - 14 april 20 kl. 18:01

Obama lagde video til Biden

Tidlegare president i USA Barack Obama har lagt ut ein video på Twitter for å støtte Joe Biden som presidentkandidat. Obama og Biden er kjend som gode vener, sidan Joe Biden var visepresidenten til Obama da han var president..

NRK - 02 juni 20 kl. 00:25

Obama støtter fredelige protester

Tidligere president Barack Obama fordømmer bruk av vold under protestene mot politivold og rasisme i USA. Obama skriver på Medium.com at de voldelige er en liten minoritet som skader samfunnet.

NRK - 04 juni 20 kl. 01:28

Obama: – Det er skremmande

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er ei moglegheit for folk til å sjå rasismen i USA..

NRK - 17 mai 20 kl. 00:29

Obama kritisk til korona-håndtering

Tidligere president Barack Obama kritiserte USAs håndtering av koronapandemien i en to timer lang direktesending for studenter. Obama mener pandemien har vist at mange statsansatte ikke vet hva de gjør, men han navngir dem ikke..

Dagbladet - 08 mars 20 kl. 14:26

Gir Obama skylda for utstyrsmangel

President Donald Trump beskylder Barack Obama for å ha gjort det vanskeligere å raskt gjennomføre virustester..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Sverige: Alvorlige brudd ved 91 sykehjem – sliter med bemanning og for dårlig hygiene

40 kommuner har stått for 70 prosent av dødsfall på sykehjem i Sverige, ifølge svenske helsemyndigheter..

VG - 9 timer siden

Melbourne stenger ned etter smitteutbrudd

Hele delstaten Victoria i Australia blir nå stengt ned. Strenge restriksjoner er nødvendig for å unngå en «tragedie», sier delstatsminister Daniel Andrews..

VG - 11 timer siden

FN-gransker: USAs angrep på Soleimani i strid med internasjonal lov

USAs droneangrep som tok livet av den iranske generalen Qasem Soleimani og ni andre i Bagdad i januar, var et brudd på folkeretten, mener en FN-topp..

VG - 13 timer siden

Les dagens VG her!

I dagens avis kår du oversikten over hvilke sentral punkter i Lørenskog-saken som fremstår som ubesvarte og hvor politiet jakter intenst på svar..

VG - 14 timer siden

Atlanta rammet av ny tragedie – Secoriea Turner (8) skutt og drept på uavhengighetsdagen

Åtte år gamle Secoriea Turner ble drept 4. juli, da flere personer skjøt mot bilen hun satt i. Hun var blant flere barn som i helgen ble drept i skyteepisoder rundt om i USA..

VG - 18 timer siden

Endrer valgloven i USA: Stater kan overstyre valgmenn

Høyesterett har bestemt at valgmannsforsamlingen kan bli pålagt å stemme på den kandidaten flertallet i staten de representerer stemte på..

VG - 23 timer siden

Omdestillerte seg gjennom krisen: Slik gikk de fra brennevin til håndsprit

GRIMSTAD (VG) Valget sto mellom å permittere eller å tenke nytt. Tre måneder senere har Det Norske Brenneri solgt 700.000 flasker med sprit som ikke kan drikkes..

VG - Igår: 06:16

Raja varsler at han vurdere å ikke stille som lederkandidat

NOREFJELL (VG) Abid Raja (V) varsler at han ikke vil gå inn i noen opprivende lederkamp – og at han har sagt ja til å bli nominert til fire nye år på Stortinget..

VG - Igår: 21:45

Blir nok ikke billigere jordbær

Da varmebølgen traff Østlandet manglet flere produsenter plukkere. Nå kan kjølig vær føre til færre jordbær på markedet..

VG - 02 juli 20 kl. 08:20

Smittetallene øker i «Trump-land»

Tre av fire nye tilfeller av coronasmitte skjer i republikanske delstater. Før var det de demokratiske delstatene som ble hardest rammet. Årsaken er i stor grad politisk, mener USA-kjenner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt