NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 03:58

NRK - 23 May 19 kl. 17:09

Bankmann sikta i USA

Ein bankmann tilsett i The Federal Savings Bank i Chicago er sikta for å forsøke å kjøpe seg innverknad i Det kvite hus, gjennom å tilby risikable lån til dåværande valkampsjef Paul Manafort. Manafort er for tida fengsla for skatte- og banksvindel..
Les mer på NRK


Les mer om:
The Federal Savings Bank, Chicago, Det, Paul Manafort, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bankmann, siktai , USA
NRK - 23 May 19 kl. 17:09

Bankmann sikta for mutingar

Ein bankmann tilsett i The Federal Savings Bank i Chicago er sikta for å forsøke å kjøpe seg innflytelse i Det kvite hus, gjennom å tilby risikable lån til Paul Manafort. Manafort er for tida fengsla for skatte- og banksvindel..

Hegnar.no - 23 May 19 kl. 17:08

Bankmann siktet for forsøk på å kjøpe seg innflytelse hos Trump

Føderal påtalemyndighet i New York har siktet en bankmann for forsøk på å kjøpe seg innflytelse i Det hvite hus gjennom å tilby risikable lån til Paul Manafort..

NRK - 05 Mar 19 kl. 06:47

Sikta for overgrep mot 263 born

Ein mann i 40-åra på Romerike er sikta for å ha utført nettovergrep mot 263 born i alderen 9–16 år. Den sikta erkjenner straffskuld etter siktinga..

NRK - 21 Mar 19 kl. 09:48

Mann sikta for to valdtektsforsøk

Mannen som er arrestert for overfall på tre kvinner i Oslo i går kveld er no sikta for to valdtektsforsøk. Han er også sikta for seksuell handling mot den tredje kvinna. Det skriv VG..

NRK - 24 Apr 19 kl. 14:51

Sikta framleis i isolasjon

Dei to mennene som er sikta i drapssaka i Florø, sit framleis varetektsfengsla i full isolasjon, skriv Firdaposten. Den eine, ein 22-åring, er sikta for forsettleg drap, medan den andre er ein 40-åring sikta for drap eller medverknad til drap..

NRK - 13 Feb 19 kl. 16:36

Vert sikta for drapsforsøk

Den russiske mannen som stakk ei kvinne med kniv på ein Kiwi-butikk i Oslo i januar, er no berre sikta for drapsforsøket. Det stadfestar PST. Han var opphavleg sikta for terror, men denne delen av siktinga er no fjerna..

NRK - 14 Aug 19 kl. 10:52

Blir sikta for grovt ran i tillegg

Ein av dei to mennene som er sikta for fridomsrøving av ein 14 år gammal gut, er no også sikta for grovt ran. Etter det NRK kjenner til skal han ha kome med drapstruslar mot ei kvinne i eit parkeringshus, og beordra ho til å køyre til ein minibank..

NRK - 27 Apr 19 kl. 17:07

To sikta etter drap i Mehamn

To personar er sikta for drap etter at ein mann blei skoten i Mehamn laurdag. Politiet i Finnmark ønsker å framstille dei for varetekstfengsling i måndag. Det opplyser dei i ei pressemelding.

NRK - 07 Mar 19 kl. 14:33

Færder kommune sikta

Færder kommune i Vestfold er sikta for brot på helsepersonellova, melder VG. Ein mann døydde etter å ha blitt bada i for varmt vatn ved ein omsorgsbustad i kommunen. Ei kvinne som jobba der er også sikta for brot på helsepersonellova..

NRK - 04 Jun 19 kl. 14:09

Russar sikta for drapsforsøk

Ein russisk statsborgar i 30-åra er sikta for drapsforsøk etter knivstikkinga på Schous plass i Oslo tysdag morgon. Mannen er kjent for politiet frå før..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 1 time siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 1 time siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 1 time siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 3 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 4 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 4 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 5 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..

NRK - 5 timer siden

Farevarsel avsluttet

Farevarselet på oransje nivå på vindkast i Agder og Telemark er nå avsluttet. Vinden er i minking, og under farevarselkriteriene, opplyser Meteorologisk institutt..

NRK - 6 timer siden

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt