NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 21:16

NRK - 23 May 19 kl. 17:09

Bankmann sikta for mutingar

Ein bankmann tilsett i The Federal Savings Bank i Chicago er sikta for å forsøke å kjøpe seg innflytelse i Det kvite hus, gjennom å tilby risikable lån til Paul Manafort. Manafort er for tida fengsla for skatte- og banksvindel..
Les mer på NRK


Les mer om:
The Federal Savings Bank, Chicago, Det, Paul Manafort

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bankmann, sikta, for, mutingar
NRK - 23 May 19 kl. 17:09

Bankmann sikta i USA

Ein bankmann tilsett i The Federal Savings Bank i Chicago er sikta for å forsøke å kjøpe seg innverknad i Det kvite hus, gjennom å tilby risikable lån til dåværande valkampsjef Paul Manafort. Manafort er for tida fengsla for skatte- og banksvindel..

Hegnar.no - 23 May 19 kl. 17:08

Bankmann siktet for forsøk på å kjøpe seg innflytelse hos Trump

Føderal påtalemyndighet i New York har siktet en bankmann for forsøk på å kjøpe seg innflytelse i Det hvite hus gjennom å tilby risikable lån til Paul Manafort..

NRK - 05 Mar 19 kl. 06:47

Sikta for overgrep mot 263 born

Ein mann i 40-åra på Romerike er sikta for å ha utført nettovergrep mot 263 born i alderen 9–16 år. Den sikta erkjenner straffskuld etter siktinga..

NRK - 21 Mar 19 kl. 09:48

Mann sikta for to valdtektsforsøk

Mannen som er arrestert for overfall på tre kvinner i Oslo i går kveld er no sikta for to valdtektsforsøk. Han er også sikta for seksuell handling mot den tredje kvinna. Det skriv VG..

NRK - 24 Apr 19 kl. 14:51

Sikta framleis i isolasjon

Dei to mennene som er sikta i drapssaka i Florø, sit framleis varetektsfengsla i full isolasjon, skriv Firdaposten. Den eine, ein 22-åring, er sikta for forsettleg drap, medan den andre er ein 40-åring sikta for drap eller medverknad til drap..

NRK - 13 Feb 19 kl. 16:36

Vert sikta for drapsforsøk

Den russiske mannen som stakk ei kvinne med kniv på ein Kiwi-butikk i Oslo i januar, er no berre sikta for drapsforsøket. Det stadfestar PST. Han var opphavleg sikta for terror, men denne delen av siktinga er no fjerna..

NRK - 27 Apr 19 kl. 17:07

To sikta etter drap i Mehamn

To personar er sikta for drap etter at ein mann blei skoten i Mehamn laurdag. Politiet i Finnmark ønsker å framstille dei for varetekstfengsling i måndag. Det opplyser dei i ei pressemelding.

NRK - 07 Mar 19 kl. 14:33

Færder kommune sikta

Færder kommune i Vestfold er sikta for brot på helsepersonellova, melder VG. Ein mann døydde etter å ha blitt bada i for varmt vatn ved ein omsorgsbustad i kommunen. Ei kvinne som jobba der er også sikta for brot på helsepersonellova..

NRK - 04 Jun 19 kl. 14:09

Russar sikta for drapsforsøk

Ein russisk statsborgar i 30-åra er sikta for drapsforsøk etter knivstikkinga på Schous plass i Oslo tysdag morgon. Mannen er kjent for politiet frå før..

NRK - 04 Mar 19 kl. 20:55

Varetektsfengsla for drapsforsøk

Ein mann i 20-åra frå Nordmøre er sikta for å ha prøvd å drepe sin eigen far med kniv. I fengslingsskjenninga frå Nordmøre tingrett går det fram at det er behov for ei fullstendig rettspsykiatrisk undersøking av den sikta mannen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 45 minutter siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 1 time siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..

NRK - 2 timer siden

Tysk pilot døde i styrt

En pilot i det tyske militæret omkom da to jagerfly kom i kontakt med hverandre under en øvelse og styrtet nordøst i Tyskland mandag. Det bekrefter tysk militære, ifølge AP. Piloten i det andre jagerflyet skjøt seg ut av flyet og overlevde..

NRK - 2 timer siden

Sanksjoner rettet mot Irans leder

De nye sanksjonene USA har varslet mot Iran, rettes mot landets øverste leder Ali Khamenei, ifølge president Donald Trump. Iran skal aldri få kunne ha atomvåpen, sa Trump mandag. Det melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte mot danske Ørsted i en anbudskonkurranse om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Equinor la inn anbud om å bygge ut et kraftverk med en kapasitet på 1.100 megawatt i et havområde utenfor New Jersey, skriver Teknisk Ukeblad..

NRK - 2 timer siden

Store telefonproblemer i Nederland

Nederland har mistet telefonforbindelsene over store deler av landet, melder AP. Nødnumre til redningstjenester og politi har sluttet å virke og politi er sendt ut i gatene med walkie talkier for å kunne ta imot nødbudskap fra folk..

NRK - 2 timer siden

Intercity blir dyrere en planlagt

Bane Nor bekrefter at to Intercity-prosjekter kommer til å overskride kostnadsrammen. Strekningen Langset-Venjar ved Eidsvoll ligger an til å bli om lag 1 milliard kroner dyrere enn det Bane Nor så for seg for noen år siden, skriver Byggindustrien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt