NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 22:13

NRK - 23 May 19 kl. 17:09

Bankmann sikta for mutingar

Ein bankmann tilsett i The Federal Savings Bank i Chicago er sikta for å forsøke å kjøpe seg innflytelse i Det kvite hus, gjennom å tilby risikable lån til Paul Manafort. Manafort er for tida fengsla for skatte- og banksvindel..
Les mer på NRK


Les mer om:
The Federal Savings Bank, Chicago, Det, Paul Manafort

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bankmann, sikta, for, mutingar
NRK - 23 May 19 kl. 17:09

Bankmann sikta i USA

Ein bankmann tilsett i The Federal Savings Bank i Chicago er sikta for å forsøke å kjøpe seg innverknad i Det kvite hus, gjennom å tilby risikable lån til dåværande valkampsjef Paul Manafort. Manafort er for tida fengsla for skatte- og banksvindel..

Hegnar.no - 23 May 19 kl. 17:08

Bankmann siktet for forsøk på å kjøpe seg innflytelse hos Trump

Føderal påtalemyndighet i New York har siktet en bankmann for forsøk på å kjøpe seg innflytelse i Det hvite hus gjennom å tilby risikable lån til Paul Manafort..

NRK - 05 Mar 19 kl. 06:47

Sikta for overgrep mot 263 born

Ein mann i 40-åra på Romerike er sikta for å ha utført nettovergrep mot 263 born i alderen 9–16 år. Den sikta erkjenner straffskuld etter siktinga..

NRK - 21 Mar 19 kl. 09:48

Mann sikta for to valdtektsforsøk

Mannen som er arrestert for overfall på tre kvinner i Oslo i går kveld er no sikta for to valdtektsforsøk. Han er også sikta for seksuell handling mot den tredje kvinna. Det skriv VG..

NRK - 24 Apr 19 kl. 14:51

Sikta framleis i isolasjon

Dei to mennene som er sikta i drapssaka i Florø, sit framleis varetektsfengsla i full isolasjon, skriv Firdaposten. Den eine, ein 22-åring, er sikta for forsettleg drap, medan den andre er ein 40-åring sikta for drap eller medverknad til drap..

NRK - 13 Feb 19 kl. 16:36

Vert sikta for drapsforsøk

Den russiske mannen som stakk ei kvinne med kniv på ein Kiwi-butikk i Oslo i januar, er no berre sikta for drapsforsøket. Det stadfestar PST. Han var opphavleg sikta for terror, men denne delen av siktinga er no fjerna..

NRK - 14 Aug 19 kl. 10:52

Blir sikta for grovt ran i tillegg

Ein av dei to mennene som er sikta for fridomsrøving av ein 14 år gammal gut, er no også sikta for grovt ran. Etter det NRK kjenner til skal han ha kome med drapstruslar mot ei kvinne i eit parkeringshus, og beordra ho til å køyre til ein minibank..

NRK - 27 Apr 19 kl. 17:07

To sikta etter drap i Mehamn

To personar er sikta for drap etter at ein mann blei skoten i Mehamn laurdag. Politiet i Finnmark ønsker å framstille dei for varetekstfengsling i måndag. Det opplyser dei i ei pressemelding.

NRK - 07 Mar 19 kl. 14:33

Færder kommune sikta

Færder kommune i Vestfold er sikta for brot på helsepersonellova, melder VG. Ein mann døydde etter å ha blitt bada i for varmt vatn ved ein omsorgsbustad i kommunen. Ei kvinne som jobba der er også sikta for brot på helsepersonellova..

NRK - 04 Jun 19 kl. 14:09

Russar sikta for drapsforsøk

Ein russisk statsborgar i 30-åra er sikta for drapsforsøk etter knivstikkinga på Schous plass i Oslo tysdag morgon. Mannen er kjent for politiet frå før..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

To i seilbåt trolig i god behold

De to personene ombord i seilbåten som fikk problemer i Boknafjorden søndag kveld er trolig uskadet, sier politiet. De to vil nå få behandling av helsepersonell. En politibåt er nå fremme ved seilbåten, og et redningshelikopter har også rykket ut..

NRK - 1 time siden

Seilbåt i ferd med å synke

En politibåt har rykket ut til en seilbåt med to personer som er i ferd med å synke i Boknafjorden i Rogaland, opplyser politiet på Twitter. Et redningshelikopter er også på stedet..

NRK - 1 time siden

Har gått seg vill i Hallingskarvet

Politiet er varslet om to turgåere som har gått seg vill i fjellområdet Hallingskarvet. De to er ute og går i terrenget, og politiet vet hvor de er. Politiet sier til NRK de vurderer hvilke tiltak de skal sette i gang for å hjelpe de to turgåerne..

NRK - 1 time siden

KrF-topp vil samle valg hvert 4. år

Lokalvalg og stortingsvalg bør skje samtidig hvert fjerde år, mener Ingelin Noresjø, 2. nestleder i KrF. I dag er det stortingsvalg og lokalvalg annethvert år.

NRK - 1 time siden

Trump: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 1 time siden

Trum: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 17 timer siden

Kvinne hentet opp av sjøen i Oslo

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag reddet opp fra sjøen ved Tjuvholmen i Oslo. Et vitne hørte rop og observerte to personer som løp fra stedet. Politiet ble først varslet om hendelsen klokken 3.

NRK - 2 timer siden

Bok: Feil kan ha bidratt til ulykke

Feil under flytting av Kielland-plattformen kan ha bidratt til at den senere veltet og at 123 mennesker omkom i 1980. Det er konklusjonen i en ny bok om plattformulykken, skrevet av journalist og forfatter Tommas Torgersen Skretting..

NRK - 3 timer siden

– Stena Impero løslates «snart»

Det svenskeide tankskipet Stena Impero vil snart bli løslatt, sier en iransk tjenestemann til Fars News, melder Reuters. Det svenskeide tankskipet har vært holdt i iransk varetekt siden 19. juli.

NRK - 4 timer siden

Gir regnskogmilliarder til Gabon

Norge vil gi opptil 150 millioner dollar til Gabon dersom landet lykkes med å bevare regnskog, bekrefter Klima- og miljødepartementet til NRK før FNs klimatoppmøte i New York mandag. Avtalen gjelder for skogbevaring i Gabon i tidsperioden 2016-2025..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt