E24 > Økonomi

Monday, 01 June, 06:37

E24 - 15 Oct 19 kl. 06:07

Bankene frykter nytt EU-forslag vil gi dyrere boliglån

Bankbransjen frykter et prishopp både for boliglånskunder og banker dersom EU pålegger bankene å manuelt taksere hver eneste bolig for å kunne gi boliglån..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bankene, frykter, nytt, EU-forslag, vilgi , dyrere, boliglån
Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 06:17

Bankene frykter nytt EU-forslag vil gi dyrere boliglån

Bankbransjen frykter et prishopp både for boliglånskunder og banker dersom EU pålegger bankene å manuelt taksere hver eneste bolig for å kunne gi boliglån..

P4 - 15 Oct 19 kl. 05:57

Frykter nytt EU-forslag vil gi dyrere boliglån

Bankbransjen frykter et prishopp både for boliglånskunder og banker dersom EU pålegger bankene å manuelt taksere hver eneste bolig for å kunne gi boliglån. Det betyr betydelige kostnader for bankene, sier Finans Norge til NTB. I dag støtter banknæringen seg på statistiske data for verdsettelse av eiendom.

E24 - 12 Mar 20 kl. 13:24

Næringslivet frykter corona-nedtur: – Håper bankene stiller opp

Næringslivet vil ha hjelp fra bankene og regjeringen for å unngå full coronakrise. – Hvis vi kommer i en likviditetsskvis, håper vi at bankene stiller opp, sier hotelldirektør..

P4 - 13 Nov 19 kl. 07:36

frykter kraftig renteøkning

Regjeringens nye krav til bankene kan gi en kraftig renteøkning for boliglånskunder. Det advarer Sbanken-sjef Øyvind Thomassen. EUs nye kapitalkrav innebærer både lettelser og innskjerpelser for bankene og blir en del av EØS-regelverket i år.

NRK - 02 Oct 19 kl. 13:11

Johnson med nytt brexit-forslag

Boris Johnson seier han vil presentere eit nytt forslag til brexitavtale for EU onsdag. Dersom det nye forslaget blir godteke, vil Storbritannia forlate EU utan ein avtale, seier han..

NRK - 14 Aug 19 kl. 09:36

Nytt forslag til lov om integrering

16. august legg regjeringa fram eit forslag til ei ny lov om integrering. Det vil også vere forslag til endringar i statsborgarlova.

E24 - 13 Mar 20 kl. 10:04

Finanstilsynet uenig med Norges Bank: Frykter høyere utbytte og svakere banker

Finanstilsynet mener bankene nå må forberede seg på økte utlånstap. Da kan sentralbankens råd om kutt i krisekapitalen føre til høyere utbytteutbetalinger, som igjen vil svekke bankene og forsterke nedturen i økonomien..

E24 - 09 May 20 kl. 16:29

Viktig rente med nytt fall: Nå blir det billigere for bankene å låne

Den sentrale Nibor-renten faller videre til tidenes laveste nivå, og gir rom for bankene til å kutte utlånsrentene. – Det er god tilgang til rimelig finansiering for norske banker, sier analytiker..

P4 - 06 Jan 20 kl. 07:25

Bankene tjener godt på innskuddsrente

Bankene tjener store summer på å ikke skru opp innskuddsrenta. Det siste året har bankene skrudd om boliglånsrente flere ganger, men har likevel ikke gitt kundene noe tilbake gjennom økte innskuddsrenter. Ifølge Statistisk Sentralbyrå ligger innskuddsrenta nesten to prosentpoeng under boliglånsrenta, skriver Dagens Næringsliv.

P4 - 17 Jan 20 kl. 07:27

Frykter ny rettskandale

SV frykter ny rettskandale dersom ikke en ny finansavtalelov kommer på plass. En ny lov kan hindre at personer utsatt for ID-tyveri blir erstatningspliktige ovenfor bankene. SVs Petter Eide i justiskomiteen på Stortinget sier til VG at han vil kreve svar fra justisministeren på når en ny lov vil komme.

Fler nyheter fra E24

E24 - 10 timer siden

Norges Banks milliardkjøp vekker internasjonal interesse: – De fleste land gjør det motsatte

Norges Bank øker kronekjøpene til ny rekord i juni for å dekke redningspakkene i coronakrisen. – Med tanke på mengden spørsmål vi får rundt dette fra store New York- og London-baserte hedgefond, så kan det virke som dette er i ferd med å bli et vesentlig tema, sier Nordea-strateg..

E24 - 12 timer siden

Hjemmesommer gir salgsboom: – Alle skal ha basseng

Hjemmeferie-sommer gir stor pågang hos norske bassengleverandører. – Dette blir nytt rekordår, sier daglig leder..

E24 - 13 timer siden

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

E24 - 14 timer siden

Coronakrisen går over - men oljepengeviruset vil ramme norsk politikk hardt

UKESLUTT: Dette skulle være året hvor norske politikere for alvor strammet livreima. Så kom corona. Det motsatte måtte til.

E24 - 14 timer siden

Coronakrisen stopper ikke norsk pengebruk: – Fortsatt bra trykk

Mens bankinnskuddene fyker til værs i Europa fordi innbyggerne frykter konsekvensene av coronakrisen, bruker norske husholdninger penger som før. Landets to største banker melder om fortsatt god etterspørsel etter boliglån og en økning i lån til båt eller bobil før ferien..

E24 - 14 timer siden

Over 30 reiselivsbedrifter kan starte turistvirksomhet på Svalbard fra mandag

Mange reiselivsbedrifter på Svalbard kan til uken igjen ta imot turister etter at Sysselmannen har gjennomgått smittevernplanene deres..

E24 - 15 timer siden

Eksperter om Trumps presidentordre: Ny lov vil gi flom av søksmål mot sosiale medier

Norske eksperter tror vi kan vente oss en rekke søksmål i kjølvannet av Donald Trums nye presidentordre om ny lovgivning for sosiale medier – om den noen gang går gjennom..

E24 - 16 timer siden

Strid om utbyttebegrensninger i forhandlingene om skattepakken til oljenæringen

Arbeiderpartiet, SV, Fremskrittspartiet og Senterpartiet er ikke enige om hva slags modell for utbyttebegrensning som er den beste, melder Dagbladet..

E24 - 16 timer siden

Økonomer tror USA-demonstrasjonene vil ha begrenset effekt på økonomien

Samtidig som USA sakte gjenåpnes etter coronakrisen, har det brutt ut voldsomme demonstrasjoner..

E24 - 16 timer siden

Kjøpte oppussingsobjekt for 3,5 millioner kroner – nå er boligen til salgs for 60 millioner

Investor Christian Rytters villa på Vettakollen er til salgs for nær ti ganger mer enn han kjøpte den for på starten av 90-tallet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt