E24 > Økonomi

Wednesday, 13 November, 23:01

E24 - 15 Oct 19 kl. 06:07

Bankene frykter nytt EU-forslag vil gi dyrere boliglån

Bankbransjen frykter et prishopp både for boliglånskunder og banker dersom EU pålegger bankene å manuelt taksere hver eneste bolig for å kunne gi boliglån..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bankene, frykter, nytt, EU-forslag, vilgi , dyrere, boliglån
Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 06:17

Bankene frykter nytt EU-forslag vil gi dyrere boliglån

Bankbransjen frykter et prishopp både for boliglånskunder og banker dersom EU pålegger bankene å manuelt taksere hver eneste bolig for å kunne gi boliglån..

P4 - 15 Oct 19 kl. 05:57

Frykter nytt EU-forslag vil gi dyrere boliglån

Bankbransjen frykter et prishopp både for boliglånskunder og banker dersom EU pålegger bankene å manuelt taksere hver eneste bolig for å kunne gi boliglån. Det betyr betydelige kostnader for bankene, sier Finans Norge til NTB. I dag støtter banknæringen seg på statistiske data for verdsettelse av eiendom.

P4 - 15 timer siden

frykter kraftig renteøkning

Regjeringens nye krav til bankene kan gi en kraftig renteøkning for boliglånskunder. Det advarer Sbanken-sjef Øyvind Thomassen. EUs nye kapitalkrav innebærer både lettelser og innskjerpelser for bankene og blir en del av EØS-regelverket i år.

NRK - 02 Oct 19 kl. 13:11

Johnson med nytt brexit-forslag

Boris Johnson seier han vil presentere eit nytt forslag til brexitavtale for EU onsdag. Dersom det nye forslaget blir godteke, vil Storbritannia forlate EU utan ein avtale, seier han..

NRK - 14 Aug 19 kl. 09:36

Nytt forslag til lov om integrering

16. august legg regjeringa fram eit forslag til ei ny lov om integrering. Det vil også vere forslag til endringar i statsborgarlova.

P4 - 21 Aug 19 kl. 07:56

Frykter ny reform kan gi nytt bomsjokk

Arbeiderpartiet frykter regjeringens nye reform vil gi nytt bomsjokk. Regjeringen har bestemt at private selskaper skal ta over innkrevingen av bompenger fra og med neste sommer, skriver Dagbladet. Transportpolitiske talsperson for Ap, Sverre Myrli, viser til at bompengeselskapene selv sier endringen vil gi økte kostander og oppfordrer regjeringen til å snu før det er for sent..

Dagbladet - 20 Aug 19 kl. 21:09

Frykter reformgrep kan gi nytt bomsjokk

Regjeringen har bestemt at private selskaper skal ta over innkrevingen av bompenger fra og med neste sommer. Ap frykter det vil øke regninga for bilistene..

NRK - 05 Aug 19 kl. 03:14

LO advarer mot nytt forslag

Nye regler for yrkesdykkere kan gi lengre og farligere arbeidsdager, mener LO. Sjømat Norge mener dykkere får et like godt vern under nytt regelverk, melder NTB..

P4 - 09 Jul 19 kl. 15:44

Frykter ikke flere dødsfall

Selv om vi begrenser bruken av snittmåling, er det ikke grunn til å frykte flere dødsfall. Det sier Frps Tor André Johnsen, som sitter i Transportkomiteen på Stortinget. Som P4-nyhetene fortalte tidligere i dag frykter Trygg Trafikk frykter flere drepte i trafikken, som følge av regjeringens forslag om å skjerpe kriteriene for fotobokser som målet gjennomsnittsfart.

NRK - 30 Sep 19 kl. 10:15

Frykter kraftinntekter forsvinner

En av landets rikeste kommuner frykter at seks av ti kroner kan forsvinne når skatt på vannkraft skal vurderes på nytt..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Fiskeri-Norge forbløffes av korrupsjonsavsløringen

Norske fiskerier har hatt «utstrakt kontakt» med Samherji, ifølge næringstopp Audun Maråk. Selv opplever han islendingene som «tøffe forretningsfolk» – men er overrasket over korrupsjonsanklagene..

E24 - 30 minutter siden

Fiskeri-Norge forbløffes av korrupsjonsanklagene

Norske fiskerier har hatt «utstrakt kontakt» med Samherji. Næringstopp Audun Maråk opplever islendingene som «tøffe forretningsfolk» – men er overrasket over korrupsjonsanklagene..

E24 - 30 minutter siden

Kolonial-sjefen mener Konkurransetilsynet handlet for sent: – En tragedie

I fjor mente Konkurransetilsynet det ikke var hensiktsmessig å kartlegge innkjøpspriser i dagligvarebransjen. Etter at regjeringen bestilte en utredning og kartleggingen ble gjennomført er det nå mistanker om brudd på konkurranseloven..

E24 - 2 timer siden

Da budene tikket inn, hadde megleren reist på ferie

4,8 millioner kroner ble lagt på bordet – men det tok to uker før noen ga beskjed til boligselgeren. Da var det for sent..

E24 - 5 timer siden

IEA jekker opp anslagene igjen: Venter 330 millioner elbiler i 2040

IEA justerer opp elbil-anslagene sine med nye ti prosent. Energibyrået venter nå at det vil være 330 millioner elbiler på veien i året i 2040..

E24 - 5 timer siden

Veidekke vil dele konsernet i to: Åpner for børsnotering og salg av eiendomsvirksomhet

Veidekke har besluttet å dele konsernet i to separate selskaper. Samtidig åpner de for børsnotering, og har mottatt henvendelse fra «en seriøs aktør» med interesse for kjøp av eiendomsvirksomheten..

E24 - 6 timer siden

Høyres Peter Frølich om prisforskjeller på dagligvarer: – Går ikke an å bortforklare

Konkurransetilsynet gir «tindrende klare bevis» for konkurransefiendtlig prisdiskriminering på dagligvarer, mener stortingsrepresentant Peter Frølich (H). Han frykter det kan ha kostet forbrukerne milliarder..

E24 - 8 timer siden

Kraftkommuner krever klart svar om skatteinntektene

Kraftkommunene ber Siv Jensen forkaste Sanderud-utvalgets forslag alt før høringsfristen er ute, så kommunene vet hva de har å rutte med i årene som kommer..

E24 - 8 timer siden

Ida Barth Thomassen blir administrerende direktør i E24

– En mulighet det var umulig å takke nei til, sier 36-åringen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt