NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 17:07

NRK - 07 Dec 18 kl. 10:25

Bank Norwegian vil satse i Europa

Bank Norwegian tar steget fra Norden til Europa. Dette skal skje gjennom kjøp av minst 40 prosent av det irske selskapet Lilienthal Finance som eies av blant annet Norwegian-gründer Bjørn Kjos selv. Bank Norwegian-aksjen stiger kraftig på nyheten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norwegian, Norden, Europa, Lilienthal Finance, Bjørn Kjos

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bank, Norwegian, vil, satsei , Europa
E24 - 07 Dec 18 kl. 10:01

Bank Norwegian satser på bank i Europa

Bank Norwegian skal satse på bank i Europa sammen med flyselskapet og Bjørn Kjos..

Hegnar.no - 07 Feb 19 kl. 12:10

Bank Norwegian seiret i snyltesak

Bank Norwegian ble i fjor saksøkt av Ikano Bank, Monobank og Komplett Bank for å ha brukt deres varemerker som søkeord på Google. Bank Norwegian seiret, men dommen fra Asker og Bærum tingrett er nå anket..

NRK - 06 Feb 19 kl. 22:49

Konkurrenter anker Norwegian-dom

Monobank, Komplett Bank og Ikano Bank mener Bank Norwegian brøt markedsføringsloven da de kjøpte opp konkurrentenes foretaksnavn som søkeord i Google. De anker en dom fra tingretten der Bank Norwegian ble frikjent, melder NTB..

E24 - 11 Aug 18 kl. 07:56

Konkurrenter går til søksmål mot Bank Norwegian: – Prinsipiell sak

Ikano, Monobank og Komplett Bank tar Bank Norwegian til retten i november, etter at Bank Norwegian har kjøpt opp konkurrentenes selskapsnavn som søkeord hos Google..

E24 - 07 Dec 18 kl. 17:59

Analytiker gir tommel opp for Bank Norwegians Europa-satsing: – Dette er positivt

Analytiker er positiv til at Bank Norwegian skal satse på bank i Europa sammen med flyselskapet og Bjørn Kjos, men hadde helst sett at banken gjorde det på egen hånd..

Hegnar.no - 15 Aug 18 kl. 07:05

Bank Norwegian tjente en halv mrd.

Norwegian Finans Holding, Bank Norwegians morselskap, tjener gode penger..

Dagbladet - 09 Nov 18 kl. 11:02

- Utflagging av Bank Norwegian kan gi milliardutbytte

Dersom Bank Norwegian flytter hovedkontoret ut av Norge kan to milliarder kroner frigjøres, mener analytiker..

E24 - 02 May 19 kl. 19:34

Bank Norwegian tar over irsk banksatsing: – Sikrer at vi får full kontroll

Forbrukslånsbanken Bank Norwegian kjøper ut Norwegian, Kjos og Kise fra irsk banksatsing. – Sikrer at vi får full kontroll og regi på ekspansjonen i Europa, sier Bank Norwegian-sjef Tine Wollebekk. .

Hegnar.no - 07 Jan 19 kl. 11:21

Bank Norwegian-seier i Google-rettssak mot konkurrentene

Tingretten gir i stedet Bank Norwegian medhold, og mener banken ikke har brutt markedsføringsloven paragraf 25 om god forretningsskikk, ifølge DN. .

E24 - 07 Dec 18 kl. 10:01

Bank Norwegian satser på bank i Irland:

Bank Norwegian inngår avtale om kjøp av stor aksjepost i Lilienthal.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har torsdag bestemt at luftambulansen skal styrast frå Bergen. Diskusjonen om kor helikoptera skal styrast frå har vart lenge, ettersom Stavanger og ynskja seg ansvaret..

NRK - 1 time siden

Må betale meir etter ny tollsats

Den nye tollsatsen på kinesiske varer kjem til å kosta ein gjennomsnittleg amerikansk familie 831 dollar, eller omkring 6900 kroner meir per år, om forbruket skal vere likt som i dag, viser forskning frå sentralbanmken i New York, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

– Brexit er ein tragedie for Europa

EU-politikar og tidlegare belgisk statsminister Guy Verhofstad kallar Brexit ein tragedie for Europa. Samstundes seier han at det har samla EU, fordi prosessen har gjort at ingen andre land ynskjer å kome i same situasjon, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Amerikansk Taliban-krigar lauslaten

38 år gamle John Walker Lindh er lauslaten etter 17 år i fengsel, skriv CNN. Han vart fanga av amerikanske styrker i 2001 etter å ha kjempa for Taliban i Afghanistan. Han kjem til å leva under strenge reglar i Virginia,.

NRK - 1 time siden

Lauslatne etter siktelse

Dei tre personane i russtiftelsen Stiftelsen Ordet i Bergen som vart gripne og sikta for økonomisk kriminalitet tysdag, er lauslatne. Mistanken er at dei tre har underslege og bidratt til underslag for fleire millionar kroner, skriv NTB..

NRK - 2 timer siden

Vil leggje ned FN-organisasjon

USA vil leggje ned FN-organisasjonen Unrawa som hjelper palestinske flyktningar, fordi dei meiner dei ikkje har tent palestinarane. I fjor vart USAs støtte til Unrawa kutta, i eit forsøk på å tvinge palestinarane til forhandlingar..

NRK - 3 timer siden

FN til Norge: Hent IS-barna hjem

Lederen for FNs barnefond, Henrietta Fore, ber om at de norske barna får en trygg og verdig retur til Norge. Minst 11 barn med norsk tilknytning befinner seg i flyktningleiren Al Hawl, som ligger nordøst i Syria..

NRK - 3 timer siden

Mistenkelig gjenstand i London

Politiet har stengt veien rundt regjeringskvartalet i London etter meldinger om en mistenkelig gjenstand. Ingen slippes inn eller ut av regjeringsbygget, skriver avisen The Telegraph..

NRK - 3 timer siden

Kina får skyld for ozongass

En mystisk økning i klorfluorkarbon-gassen KFK-11, som skader ozonlaget, er blitt sporet til det nordøstlige Kina, ifølge ny forskning. Opptil 60 prosent av den globale økningen i KFK-11-utslippene siden 2013 skal stamme fra to provinser i Kina..

NRK - 4 timer siden

DNB: Feilen er fikset

Det er nå trygt å bruke betalingskort fra DNB igjen, sier banken. De siste dagene har DNB opplevd storm fra kunder som opplever å ha blitt belastet dobbelt for betalinger de har gjort med kortene sine. Banken sier det var en teknisk feil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt