P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 08:09

P4 - 08 Nov 19 kl. 15:36

Baneheia-saken opp 27. november

Baneheia-saken skal behandles i Gjenopptakelseskommisjonen 27. november.
Det opplyser leder Siv Hallgren til NRK.
Det er over to år siden Viggo Kristiansen, som i 2002 ble dømt til 21 års forvaring for å ha voldtatt og drept to små jenter i Kristiansand, søkte om gjenopptakelse.
Det er sjette gang Kristiansen ber om at saken blir gjenopptatt..
Les mer på P4


Les mer om:
Gjenopptakelseskommisjonen, Siv Hallgren, NRK, Viggo Kristiansen, Kristiansand, Kristiansen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Baneheia-saken, opp27 , november
NRK - 08 Nov 19 kl. 15:30

Baneheia-saken behandles

Gjenopptakelseskommisjonen skal behandle Baneheia-saken på sitt neste møte 27. november. Det opplyser kommisjonens leder Siv Hallgren til NRK.

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 17:13

Gjenopptakelseskommisjonen behandler Baneheia-saken før jul

Gjenopptakelseskommisjonen skal behandle Baneheia-saken på sitt neste møte 27. november..

NRK - 11 Dec 19 kl. 15:32

Ingen vurdering av Baneheia før jul

Det blir ikke fattet vedtak i Baneheia-saken før jul, det melder Gjenopptakelseskommisjonen. Kommisjonen regner med å drøfte saken 22. og 23.

P4 - 11 Dec 19 kl. 15:35

Ingen vurdering av Baneheia-saken før jul

Det blir ingen vurdering om Baneheia-saken skal opp for retten igjen før jul. Det opplyser gjenopptakelseskommisjonen i en pressemelding. Drapsdømte Viggo Kristansen har bedt om gjenopptakelse, han hevder seg uskyldig dømt.

Dagbladet - 25 May 20 kl. 09:44

Baneheia-advokat boikotter NRK

Mener NRK Sørlandet har en agenda i Baneheia-saken..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 11:03

Klart for ny behandling av Baneheia-saken i Gjenopptagelseskommisjonen

På onsdag og torsdag møtes Gjenopptagelseskommisjonen for å vurdere Baneheia-dømte Viggo Kristiansens begjæring om å få saken sin gjenopptatt..

P4 - 27 Nov 19 kl. 06:36

- Må gjenåpne Baneheia-saken

- To nye bevis gjør at gjenopptakelseskommisjonen er forpliktet til å gjenåpne saken mot Viggo Kristiansen. Det sier hans advokat Arvid Sjødin. I dag skal kommisjonen behandle Baneheia-saken for sjette gang.

NRK - 21 Mar 20 kl. 08:40

Baneheia-saken: - Nok er nok

Foreldrene til jentene som ble drept i Baneheia i Kristiansand for snart 20 år siden, reagerer kraftig på at saken aldri blir avsluttet. Det er snart tre år siden den sjuende begjæringen om gjenopptakelse ble sendt inn..

Aftenposten - 11 Dec 19 kl. 15:36

Gjenopptakelseskommisjonen fatter ikke vedtak i Baneheia-saken før jul

Gjenopptakelseskommisjonen kommer ikke til å drøfte Baneheia-saken før på et møte i januar neste år. Det skriver kommisjonen i en epost til NTB..

P4 - 11 Dec 19 kl. 07:40

Vurderer ny Baneheia-rettssak

I dag møtes gjenopptakelseskommisjonen for å vurdere det advokaten til drapsdømte Viggo Kristiansen mener er nye bevis i Baneheia-saken. Også morgendagen er satt av til vurderingen, men dette er så omfattende at leder i kommisjonen, Siv Hallgren, sier til NTB at hun er usikker på om to dager blir nok. Kristiansen, som ble dømt til 21 års forvaring, har hele tiden hevdet at han er uskyldig i voldtekt og drap på de to små jentene i Baneheia i Kristiansand i mai 2000..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Brudd mellom TV 2 og Get

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det partene ikke ble enige om en ny avtale innen fristen midnatt. Avtalen regulerer hvor mye Telia-eide Get skal betale for TV 2s kanaler, sånn at de kan legge kanalene i pakkene til sine kunder.

P4 - 9 timer siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 8 timer siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 9 timer siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 9 timer siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 10 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 10 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 11 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 11 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 11 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt