P4 > Nyheter

Friday, 22 November, 01:46

P4 - 08 Nov 19 kl. 15:36

Baneheia-saken opp 27. november

Baneheia-saken skal behandles i Gjenopptakelseskommisjonen 27. november.
Det opplyser leder Siv Hallgren til NRK.
Det er over to år siden Viggo Kristiansen, som i 2002 ble dømt til 21 års forvaring for å ha voldtatt og drept to små jenter i Kristiansand, søkte om gjenopptakelse.
Det er sjette gang Kristiansen ber om at saken blir gjenopptatt..
Les mer på P4


Les mer om:
Gjenopptakelseskommisjonen, Siv Hallgren, NRK, Viggo Kristiansen, Kristiansand, Kristiansen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Baneheia-saken, opp27 , november
NRK - 08 Nov 19 kl. 15:30

Baneheia-saken behandles

Gjenopptakelseskommisjonen skal behandle Baneheia-saken på sitt neste møte 27. november. Det opplyser kommisjonens leder Siv Hallgren til NRK.

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 17:13

Gjenopptakelseskommisjonen behandler Baneheia-saken før jul

Gjenopptakelseskommisjonen skal behandle Baneheia-saken på sitt neste møte 27. november..

NRK - 08 Aug 19 kl. 17:54

Eirik Jensen i retten i november

Ankeforhandling i Jensen/Cappelen-saken skal starte i Borgarting lagmannsrett tirsdag 5. november. Det er antatt at saken vil vare i 18 uker.

P4 - 08 Aug 19 kl. 18:56

Jensen-saken starter i november

Tidligere polititopp Eirik Jensen må møte i retten i november. Jensen ble delvis frifunnet av juryen da ankesaken om narkotikainnførsel og korrupsjon ble avsluttet i januar, men fagdommerne satte avgjørelsen til sid Demed må ankesaken gå på nytt og 5. november starter ankeforhandlingen i Borgarting lagmannsrett, ifølge NRK.

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 13:38

Nye søk etter Maja (25)

Kvinnen ble sist sett på en matbutikk i november i fjor. Nå er Kripos koblet inn i saken..

P4 - I førrgår: 17:29

Avviser dom fra 2017

En EU-dom om en trygdesak fra 2017 angår ikke dagens NAV-skandale. Det mener arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie. Regjeringen var involvert i saken der kvinnen som hadde mistet trygdeytelsene vant fram.

NRK - 25 Oct 19 kl. 14:26

Risnes satser på november

Frode Bergs advokat Brynjulf Risnes tror det ennå tar noen uker før Berg kommer hjem til Norge. Risnes sier det hele står og faller på en lovendring i Litauen, og den kommer 7. november.

P4 - 30 Sep 19 kl. 10:40

Helge Ingstad-rettssak neste år

Det er nå satt en dato for rettssaken etter havariet til fregatten Helge Ingstad. 21. september neste år skal saken starte i Bergen tingrett.

P4 - 25 Oct 19 kl. 10:35

Starter heving av bil i Jølstravatnet i november

Bilen, som ble tatt av ras i Jølster 30. juli i år, vil bli hevet i november. Bilen ligger på rundt 170 meters dyp, og en person er i etterkant av raset bekreftet omkommet.

NRK - 17 Oct 19 kl. 14:30

Enige om ny avtale fra 1. november

EU-lederne kommer senere torsdag til å bli enige om en ny brexitavtale som vil tre i kraft fra 1. november, ifølge et utkast fra møtet i Brussel som Reuters har fått tilgang til..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Hockey torsdag

I kveldens siste kamp i eliteserien i hockey, slo Storhamar Sparta 6-5. Storhamar scoret det siste målet 1 sekund før kampslutt. Stavanger leder nå på tabellen foran Storhamar, Frisk og Lillehammer..

P4 - 4 timer siden

Ingvild utestengt juni

Allerede i juni ble langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg nektet av langrennsledelsen å delta i renn. Det gjaldt et rulleskirenn og en treningssamling. Av helsemessige årsaker har Flugstad Østberg fått startnekt i åpningshelga på Beitostølen og verdenscupåpningen i Ruka i Finland neste helg..

P4 - 4 timer siden

Sp måling

I en ny meningsmåling Ipsos har gjennomført for Dagbladet, får Sp 19,2 prosent oppslutning. Med dette er partiet dobbelt så stort som Frp og nesten jevnt med Ap og Høyre. Frp får en oppslutning på 9,7 prosent, som er det svakeste resultatet målt av Ipsos så lenge Frp har vært i regjering..

P4 - 6 timer siden

Pågrepet i Sandnes

Fire menn mellom 20 og 40 år er pågrepet etter en voldshendelse mot en kvinne i 40-åra på åpen gate i Sandnes i Rogaland ved 13-tida i dag. To av mennene ble pågrepet i en væpnet aksjon på Bedriftshotellet i Sandnes, melder NTB..

P4 - 5 timer siden

Ikke 6-timers dag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag må jobbe lengre dager enn før. I 12 år har de hatt 6 timers dag, men nå må de arbeide sju og en halv time daglig, melder NRK. Tine sparer rundt 8 millioner kroner på at de ansatte jobber lengre hver dag..

P4 - 8 timer siden

Odd ulovlig gave

Ordfører i Skien, Hedda Foss Five fra Arbeiderpartiet, ble politianmeldt i dag på grunn av en pengegave kommunen har gitt til Odd ballklubb. Gaven skal ikke ha vært til politisk behandling. Ifølge avisa Varden skal ordføreren i fjor ha inngått en avtale om å betale 400 tusen kroner til Odds 125-års jubileum..

P4 - 7 timer siden

Ute av curling-EM

Det norske herrelaget endte på 6. plass og er ute av sluttspillet i EM i curling, til tross for at de vant over Nederland i dag. I de innledende rundene ble Norge fradømt serien over England fordi en innbytter brukte en ulovlig kost..

P4 - 8 timer siden

Netanyahu korrupsjon

Det blir tatt ut korrupsjonstiltale mot Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu. Det melder den israelske TV-kanalen Channel 13. Det skal være første gang en Israelsk statsminister står tiltalt for for korrupsjon..

P4 - 8 timer siden

Advarer om glatte veier

Innlandet politidistrikt advarer nå om glatte veier i distriktet. Det skjer etter at flere biler har havnet av veien på E6 ved Ringebu i Oppland..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

- Send julegavene ekstra tidlig

Posten ber nå folk om å sende juleposten ekstra tidlig dersom den skal rekke fram før julaften. Pakker som skal til Sverige, Danmark, Finland og Island, bør sendes før 13. desember, mens brev og små pakker som skal samme sted, bør sendes innen 15.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt