NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 18:44

NRK - 08 Nov 19 kl. 15:30

Baneheia-saken behandles

Gjenopptakelseskommisjonen skal behandle Baneheia-saken på sitt neste møte 27. november. Det opplyser kommisjonens leder Siv Hallgren til NRK. Hun sier saken er så omfattende at de også holdt av tid på møtet i midten av desember, sier Hallgren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Baneheia, Siv Hallgren, NRK, Hallgren

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Baneheia-saken, behandles
P4 - 08 Nov 19 kl. 15:36

Baneheia-saken opp 27. november

Baneheia-saken skal behandles i Gjenopptakelseskommisjonen 27. november. Det opplyser leder Siv Hallgren til NRK.

NRK - 20 Jan 20 kl. 11:00

Ny behandling i mars

Gjenopptakelseskommisjonen fortsetter behandlingen av Baneheia-saken fra 17. til 19. mars, ifølge leder Siv Hallgren.

NRK - 11 Dec 19 kl. 15:32

Ingen vurdering av Baneheia før jul

Det blir ikke fattet vedtak i Baneheia-saken før jul, det melder Gjenopptakelseskommisjonen. Kommisjonen regner med å drøfte saken 22. og 23.

P4 - 11 Dec 19 kl. 15:35

Ingen vurdering av Baneheia-saken før jul

Det blir ingen vurdering om Baneheia-saken skal opp for retten igjen før jul. Det opplyser gjenopptakelseskommisjonen i en pressemelding. Drapsdømte Viggo Kristansen har bedt om gjenopptakelse, han hevder seg uskyldig dømt.

Dagbladet - 25 May 20 kl. 09:44

Baneheia-advokat boikotter NRK

Mener NRK Sørlandet har en agenda i Baneheia-saken..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 17:13

Gjenopptakelseskommisjonen behandler Baneheia-saken før jul

Gjenopptakelseskommisjonen skal behandle Baneheia-saken på sitt neste møte 27. november..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 11:03

Klart for ny behandling av Baneheia-saken i Gjenopptagelseskommisjonen

På onsdag og torsdag møtes Gjenopptagelseskommisjonen for å vurdere Baneheia-dømte Viggo Kristiansens begjæring om å få saken sin gjenopptatt..

P4 - 27 Nov 19 kl. 06:36

- Må gjenåpne Baneheia-saken

- To nye bevis gjør at gjenopptakelseskommisjonen er forpliktet til å gjenåpne saken mot Viggo Kristiansen. Det sier hans advokat Arvid Sjødin. I dag skal kommisjonen behandle Baneheia-saken for sjette gang.

Aftenposten - 11 Dec 19 kl. 15:36

Gjenopptakelseskommisjonen fatter ikke vedtak i Baneheia-saken før jul

Gjenopptakelseskommisjonen kommer ikke til å drøfte Baneheia-saken før på et møte i januar neste år. Det skriver kommisjonen i en epost til NTB..

NRK - 21 Mar 20 kl. 08:40

Baneheia-saken: - Nok er nok

Foreldrene til jentene som ble drept i Baneheia i Kristiansand for snart 20 år siden, reagerer kraftig på at saken aldri blir avsluttet. Det er snart tre år siden den sjuende begjæringen om gjenopptakelse ble sendt inn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump ut mot guvernørar

Donald Trump meiner at dei fleste av guvernørane er svake, melder AP. Trump sa dette til guvernørar om handteringa av demonstrasjonane i landet. Han la til at dei ville bli sjåande ut som idiotar om dei ikkje «dominerer» demonstrantane..

NRK - 15 minutter siden

Droppar isolering med tvang

Helsedepartementet går ikkje vidare med forslaget om å endra smittevernloven slik at fleire sjukeheimar kan isolera pasientar med covid-19 med tvang, slik Dagbladet meldte måndag ettermiddag..

NRK - 15 minutter siden

Dødstala går ned i Storbritannia

Storbritannia registrerte det lågaste talet av nye døde med covid-19-sjukdom det siste døgnet sidan stenginga av samfunnet 23. mars. Det opplyser helsestyresmaktene, melder Reuters.

NRK - 30 minutter siden

60 nye døde i Italia

I Italia er det registrert 60 nye dødsfall. Det opplyser helsestyresmaktene i landet, melder Reuters. Talet er det nest lågaste sidan 7.

NRK - 45 minutter siden

100.000 smitta i Chile

Chile har registrert over 100.000 virustilfelle, opplyser helseministeren i landet, ifølge nyheitsbyrået Reuters. Over 1100 personar er registrerte døde etter å ha blitt smitta av koronaviruset i Chile så langt..

NRK - 45 minutter siden

Chauvin flytta til nytt fengsel

Politimannen Derek Chauvin, som er sikta for forsettleg drap på afroamerikanaren George Floyd, har blitt flytta til eit fengsel for høgsikring, skriv BBC. Chauvin sit nå i Minnesota Correctional Facility..

NRK - 1 time siden

WHO: Vil fortsetta USA-samarbeid

Sjefen for Verdas helseorganisasjon (WHO), Tedros Ghebreyesus, seier sundag at organisasjonen ønsker å fortsetta samarbeidet med USA. Det skjer etter at Donald Trump har trekt støtta til organisasjonen frå landet..

NRK - 1 time siden

Ingen nye dødsfall i Spania

I Spania er det ikkje registrert nokon nye dødsfall knytt til koronaviruset. Det opplyser helsestyresmaktene måndag, melder Reuters. Til saman har 27.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet i ulykke

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse med alvorlige skader etter en ulykke mellom en motorsykkel og en ATV på Rjukan. Den andre involverte er fraktet til sykehus i ambulanse. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

Lufthansa godtar redningsplan

Styret i det tyske flyselskapet Lufthansa godtar redningsplanen frå den tyske regjeringa på rundt 100 milliardar euro, melder AFP. På onsdag valde dei å utsetta avgjerda grunna at dei frykta for strenge vilkår frå EU-kommisjonen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt