NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 04:45

NRK - 08 mars 21 kl. 15:59

Bane Nor avlyser tunnelkontrakt

Bane Nor avlyser konkurranse om ny togtunnel under Oslo. Årsaken er at Bane Nor ikke har fått på plass en nødvendig avtale med Jernbanedirektoratet for prosjektet for 2021, melder bygg.no. Prosjektet skal føre til doblet kapasitet i Oslotunnelen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nor, Oslo, Bane Nor, Jernbanedirektoratet, Oslotunnelen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bane, Nor, avlyser, tunnelkontrakt
NRK - 09 feb. 21 kl. 17:36

Romfartøy i bane rundt Mars

Det arabiske Amal er i bane rundt Mars etter ein vellukka nedbremsingmanøver, opplyser forskarar frå Dei sameinte arabiske emirata. Fartøyet vart skote opp frå Japan i juli og skal gå i bane rundt Mars i minst to år..

Aftenposten - 04 feb. 21 kl. 20:10

NGI fant kvikkleire i Moss som Bane Nor ikke hadde funnet. Nå trues jernbanebyggingen gjennom byen.

Bane Nor har leid inn revisjonsfirma for å finne ut om de selv burde ha oppdaget store kvikkleireområder..

NRK - 22 feb. 21 kl. 13:12

Bane Nor vil ha ny organisering

Bane Nor mener dårlig arbeidsdeling med Jernbanedirektoratet er en viktig del av forklaringen på de store kostnadsoverskridelsene de siste årene. Det sa konsernsjef Gorm Frimannslund i en høring i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité i dag..

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 13:57

Bane Nor om den store jernbane-reformen: – Hele designet her er feil

Det sier Bane Nor-sjefen om den store jernbanereformen..

Aftenposten - 09 mars 21 kl. 08:32

Bane Nor vil rive huset hans. Hensynet til nærmiljøet talte 10 prosent i vurderingen.

Bane Nor vil kjøpe boligfeltet midt i Oslo for å rive det..

Aftenposten - 24 mars 21 kl. 11:42

Husene må rives, sier Bane Nor. I deres egen plan står det motsatte.

«Dette kunne vært bedre forklart», uttaler Bane Nor til Aftenposten..

E24 - 08 mars 21 kl. 15:51

Stor kontraktavlysning for Oslotunnelen

Bane Nor avlyser konkurranse for ny togtunnel i Oslo mandag. Det skjer ett år etter at de først lyste ut rådgiverkontrakten for prosjektet..

NRK - 12 jan. 21 kl. 18:59

Pompeo avlyser Stoltenberg-møte

USAs avtroppende utenriksminister Mike Pompeo avlyser sin siste utenlandsreise. Han skulle besøkt Brussel og blant andre Natos generalsekretær Jens Stoltenberg. Årsaken skal være at Pompeo skal samarbeide om maktovertakelsen til Joe Biden..

Dagbladet - 08 feb. 21 kl. 11:02

Avlyser skriftlige eksamener

Kunnskapsminister Guri Melby kunngjør at regjeringen avlyser skriftlige eksamener..

VG - 08 feb. 21 kl. 11:08

Regjeringen avlyser skriftlig eksamen

Kunnskapsdepartementet avlyser skriftlig eksamen for ungdomsskoler og videregående skoler. Det planlegges for å gjennomføre muntlig eksamen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

141 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 141 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er ti under snittet de sju foregående dagene. 141 tilfeller er 38 færre enn på tirsdag, og seks færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 45 minutter siden

Gjengjeldte rakettangrep

Israels forsvar skjøt natt til torsdag raketter over grensen mot Syria etter at de selv var blitt beskutt sørøst i landet Det blir koblet til den pågående konflikten mellom Israel og Iran. Ingenting skal ha blitt ødelagt som følge av angrepet..

NRK - 45 minutter siden

Brann i bobil i Rauma

En brann i en bobil i Rauma natt til torsdag har spredt seg til et hus. Det er ikke meldt om noen personskader. men en person er sendt til legevakten for sjekk.

NRK - 1 time siden

Anmeldt for karantenebrudd i Bergen

To personer blir anmeldt for brudd på karantenereglene etter at de natt til torsdag forlot hvert sitt karantenehotell. Ifølge Vest politidistrikt skulle de to ta seg en fest. Nå blir det istedenfor en saftig bot å betale.

NRK - 1 time siden

Ønsker lettelser før helgen

Rakkestad og Ås er de to eneste kommunene i Viken som har kontroll på smittespredningen, men likevel er underlagt tiltaksnivå 5A. Nå ønsker de lettelser. Torsdag håper begge kommunene på at regjeringen letter på tiltakene i de to kommunene, skriver Dagbladet..

NRK - 2 timer siden

FHI: 60 prosent utenlandskfødte

Forrige uke var 60 prosent av nye koronapasienter med kjent fødeland, født utenfor Norge. Også i smittetallene er andelen personer født i utlandet høy. Den ferske ukesrapporten fra Folkehelseinstituttet (FHI) viser at selv om antall innlagte går nedover, minker den mindre blant dem som er født i utlandet, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Bobilbrann spredte seg til bolighus

Ved Marstein i Rauma har en brann i en bobil spredt seg til et bolighus. Det skal ikke være mennesker i bobilen eller i huset. E 134 er stengt i forbindelse med slukking av brannen, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Advarer mot falske koronavaksiner

Mexicos helsemyndigheter advarte onsdag om farene etter at falske doser av koronavaksinen fra Pfizer/ Biontech er blitt solgt og brukt i både Mexico og Polen. Mangelen på vaksine har ført til at mange blir fristet til å kjøpe vaksinene selv..

NRK - 2 timer siden

Luftvernsirener nær atomkraftverk

Israelsk militære opplyser at luftvernalarmen er utløst ved byen Dimiona hvor et av landets atomanlegg befinner seg. Det er ikke opplyst hva som er årsaken til alarmen, men det kan være at det er registrert mulig angrep i nærheten av anlegget..

NRK - 3 timer siden

 Pérez sier han er skuffet

Real Madrid-president Florentina Pérez sier at han er skuffet over reaksjonene som har kommet etter at superliga-prosjektet ble kjent. Han skal ha jobbet med prosjektet i tre år, fortalte han i et spansk radioprogram natt til torsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt