P4 > Nyheter

Friday, 17 January, 20:14

P4 - 13 Dec 19 kl. 21:38

Bandidos-topp siktet for vold

Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes er varetektsfengslet i fire uker, siktet for kroppsskade.
Det skriver Dagbladet.
Natt til onsdag skal Harnes og en annen mann ha utsatt en person for vold i Sandefjord.
– Han erkjenner ikke straffskyld og det hele bygger på en stor misforståelse, sier forsvareren hans Øyvind Bratlien..
Les mer på P4


Les mer om:
Bandidos, Lars Harnes, Dagbladet, Harnes, Sandefjord, Bratlien

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bandidos-topp, siktet, for, vold
NRK - 13 Dec 19 kl. 21:10

Tidligere Bandidos-topp siktet

Tidligere Bandidos-topp Lars Hernes er pågrepet og siktet for kroppsskade etter en voldsepisode i Sandefjord, skriver VG. I følge politet skal Hernes og en annen mann ha utøvet vold mot en tredje mann natt til onsdag..

NRK - 13 Dec 19 kl. 21:10

Tidligere Bandidos-topp arrestert

Tidligere Bandidos-topp Lars Harnes er pågrepet og siktet for kroppsskade etter en voldsepisode i Sandefjord, skriver VG. I følge politet skal Harnes og en annen mann ha utøvet vold mot en tredje mann natt til onsdag..

Dagbladet - 18 Dec 19 kl. 16:50

Dykker i havnebassenget etter Harnes-fengsling

Tidligere Bandidos-topp Lars Harnes (51) er siktet for vold..

Aftenposten - 13 Dec 19 kl. 21:28

Bandidos-topp Lars Harnes siktet i voldssak

Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes er varetektsfengslet i fire uker for kroppsskade, skriver Dagbladet..

Dagbladet - 06 Sep 19 kl. 10:44

Bandidos-topp pågrepet: - Myndighetsmisbruk

Bandidos-toppen Lars Harnes har blitt pågrepet av politiet..

NRK - 07 Sep 19 kl. 05:24

Bandidos-topp løslatt

Fredag ble den tidligere Bandidos-lederen Lars Harnes framstilt for varetektsfengsling. Oslo tingrett besluttet løslatelse. Påtalemyndigheten anket først avgjørelsen, men trakk deretter anken, skriver Dagbladet..

Aftenposten - 07 Sep 19 kl. 07:28

Bandidos-topp løslatt etter ett døgn: - Han er sjokkert over pågripelsen

Fredag ble den tidligere Bandidos-lederen Lars Harnes framstilt for varetektsfengsling. Oslo tingrett besluttet løslatelse..

NRK - 01 Jan 20 kl. 22:29

Barn døde - mor og stefar siktet

En mor og en stefar er siktet for vold i forbindelse med at et barn døde i 2015. Stefaren er også siktet for vold mot et annet barn. Begge de to siktede nekter straffskyld, opplyser forsvarerne deres overfor Adresseavisen..

NRK - 01 Jan 20 kl. 22:18

Barn døde - mor og stefar siktet

En mor og en stefar er siktet for vold i forbindelse med at et barn døde i Trøndelag i 2015. Stefaren er også siktet for vold mot et annet barn. Begge de to siktede nekter straffskyld, opplyser forsvarerne deres overfor Adresseavisen..

NRK - 13 Sep 19 kl. 14:03

Fire siktet for vold i Horten

Fire personer er siktet for grov vold etter at tre ble funnet skadet i Horten 24. august, opplyser politiet. Ett av ofrene ble påført livstruende skader.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

Politiet etterforsker det de anser som et mistenkelig dødsfall i Skien. En mann i 40-årene er funnt død i en trapp ute i sentrum, men politiet vet foreløpig ingenting om hva som har skjedd. Det ble funnet blod i oppgangen hvor mannen ble funnet, opplyser politiet til Telemarksavisa..

P4 - 2 timer siden

Drapssiktet utleveres fra Ungarn

Politiet i Oslo har fått klarsignal til å hete ut den drapssiktede mannen som ble pågrepet i Ungarn etter drapet på Prinsdal i Oslo. Til NRK sier politiadvokaten at de vil hente han hjem så raskt som mulig. Totalt er tre personer siktet etter drapet på 21 år gamle Halil Kara..

P4 - 2 timer siden

Fylkelag har kalt inn til krisemøter

Flere av fylkeslagene til Frp har innkalt til krisemøter neste uke for å diskutere regjeringsdeltakelse. Blant annet skal Oslo Frp møtes mandag ettermiddag og fylkeslaget i Vestland skal også møtes mandag. Møte vil bli holdt i etterkant av at statminister Erna Solberg og Frps Siv Jensen skal møtes for å gjennomgå Frps kravliste for å bli værende i regjeringen..

P4 - 2 timer siden

Thunberg demonstrerer i Sveits

Klimaforkjemper Gretha Thunberg har i dag deltatt i klimademonstrasjoner i Sveist sammen med flere tusen deltakere. I en tale til de 15.000 oppmøtte sa 17-åringen at man det siste tiåret ikke har sett noe til en reel klimahandling.

P4 - 2 timer siden

Mediedekninen av IS-kvinnen får kritikk

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen som nå hentes hjem til Norge. Han mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få kvinnen og hennes to barn tilbake til Norge. Han mener saken har fått for mye oppmerksomhet i forhold til andre saker hvor mennesker sliter, sier han til Medier24..

P4 - 3 timer siden

Demonstranter sperrer Louvre

Demonstranter sperret inngangen til museet Louvre i Paris slik at det måtte stenge i dag. Demonstrantene protesterer mot pensjonsreformen i landet. Blant demonstrantene var også de ansatte ved museet..

P4 - 3 timer siden

Siktet 18-åring varetektsfengslet i 4 uker

18-åringen som er siktet for drap eller medvirkning til dette etter drapet på Halil Kara på Prinsdal i Oslo, er nå varetektsfengslet i fire uker. De to første ukene må mannen sitte i full isolasjon. Han erkjenner ikke straffskyld, men samarbeider med politiet med ønske om å bli sjekket ut av drapssaken..

P4 - 4 timer siden

Norge vant stafetten

De norske skiskytterkvinnene vant stafetten i Rupholding i ettermiddag. Særlig Tiril Eckhoff gikk en strålende etappe og sørget for norsk jubel og beholder dermed ledelsen i verdenscupen..

P4 - 3 timer siden

Isbjørn oppsøker turister på Svalbard

En isbjørn har de siste dagene oppsøkt turfølger ved Longyearbyen på Svalbard. Etter flere såkalte akutte situasjoner har sysselmannen nå valgt å presse isbjørnen bort fra området melder NTB. Det er ingen planer om å avlive isbjørnen.

P4 - 4 timer siden

Savnet kvinne funnet død

Politiet bekrefter nå at den 79 år gamle kvinnen som ble savnet i Molde 30. desember er funnet død. En person ble funnet død allerede 12.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt