Aftenposten > Innenriks

Thursday, 19 September, 20:40

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 00:20

Ban Ki-moon mener faren for atomkrig øker

Faren for atomkrig er nå høyere enn på flere tiår, mener FNs tidligere generalsekretær Ban Ki-moon, som ber atomvåpenmaktene ta nedrustning på alvor..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
FNs, Ban Ki, Ki

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ban, Ki-moon, mener, faren, for, atomkrig, øker
NRK - 12 Jun 19 kl. 23:17

Mener faren for atomkrig øker

Faren for atomkrig er nå høyere enn på flere tiår, mener FNs tidligere generalsekretær Ban Ki-moon, som ber atomvåpenmaktene ta nedrustning på alvor. Det sa Ban i FNs sikkerhetsråd onsdag..

P4 - 12 Jun 19 kl. 23:24

Mener atomkrigfaren øker

Faren for atomkrig er nå høyere enn på flere tiår, det mener FNs tidligere generalsekretær Ban Ki-moon Generalsekretæren la frem bekymringen i FNs sikkerhetsråd i dag og ba atomvåpenmaktene ta nedrustning på alvor..

NRK - 12 Jun 19 kl. 15:20

Moon ser til Norge

Sør-Koreas president Moon Jae-in ser til Norge for inspirasjon når han skal løse konflikten med naboen i nord. Det sa Moon da han talte i Universitetets aula i Oslo onsdag, og viste til fredsforskningen til den norske professoren Johan Galtung..

P4 - 25 Apr 19 kl. 10:50

Faren til selvmordbombere arrestert

Faren til to av selvmordsbomberne under terrorangrepene på Sri Lanka er arrestert. Det melder nyhetsbyrået AP. Faren skal være mistenkt for å ha hjulpet sønnene som var to av i alt ni selvmordsbombere under aksjonen, som tok livet av minst 359 mennesker..

Aftenposten - 20 May 19 kl. 16:42

Faren i Varhaug-saken er tiltalt for bevispåvirkning

Det er tatt ut tiltale mot faren til den drapstiltalte 18-åringen på Varhaug, melder NRK. Faren vasket sønnens klær etter drapet..

NRK - 12 Jun 19 kl. 11:06

Sørkoreansk statsbesøk i Norge

Sør-Koreas president Moon Jae-in og førstedame Kim Jung-sook starter et to dagers statsbesøk i Norge i dag. President Moon skal blant annet holde en tale om fred på den koreanske halvøy, møte utenriksminister Ine Eriksen Søreide og besøke Stortinget..

P4 - 02 Jul 19 kl. 23:41

Pågrepet etter knivstikking

En 19 år gammel mann er pågrepet etter å ha knivstukket faren sin i Drammen i kveld. Ifølge politiet stakk 19-åringen faren i ryggen i forbindelse med at de sloss. Den pågrepne skal ha hatt høy promille.

P4 - 16 Aug 19 kl. 16:07

Får ikke bistandsadvokat

Faren til draps- og terrorsiktede Philip Manshaus får ikke oppnevnt bistandsadvokat. Det har Asker og Bærum tingrett kommet fram til i dag, melder Budstikka. Faren er stefar til den 17 år gamle jenta som Manshaus er siktet for å ha drept.

P4 - 05 May 19 kl. 11:27

Far tiltalt for drapsforsøk på datter

En 46 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk på sin egen datter i Oppegård i 2017. Datteren som da var 18 år gammel skal ha blitt utsatt for vold av flere familiemedlemmer, før hun ble stukket med kniv to ganger i magen av faren, går det frem i tiltalen. Statsadvokaten mener familien, som tidligere er flyktninger fra Afghanistan, så forsøkte å legge skylden for drapsforsøket på en 14 år gammel gutt i søskenflokken.

P4 - 27 Jun 19 kl. 12:50

Far dømt i Varhaug-drapet

Faren til 18-åringen som er dømt for å ha drept Sunniva Ødegård på Varhaug er selv dømt for å ha unndratt bevis i straffesaken mot sønnen. Han er dømt til 30 dages betinget fengsel. Påtalemyndigheten mener han tørket av skaftet på hammeren som var drapsvåpenet og vasket de blodige klærne til sønnen.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 2 timer siden

Europa League direkte: Nå er Rosenborg mer med

Følg LASK Linz - Rosenborg her..

Aftenposten - 1 time siden

Mobbesaken som splitter Drangedal

Oppgjøret har startet i Norges største mobbesak. Ofre gjennom 40 år krever erstatning for ødelagte barndomsår..

Aftenposten - 4 timer siden

Påtalemyndigheten vil be om halvannet års fengsel for bedragerisiktede Mazyar Keshvari

Frps stortingsrepresentant Mazyar Keshvari er siktet for grovt bedrageri. Påtalemyndigheten ber om halvannet års ubetinget fengsel..

Aftenposten - 3 timer siden

Solskjær hyller United-stjerne: – Et eksempel for de unge

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Astana i Europa League torsdag kveld..

Aftenposten - 4 timer siden

Rentetoppen er trolig nådd i Norge

Norges Bank setter opp renten og setter punktum. Utsiktene for norsk økonomi er gode, og Norges Bank går andre veier enn sentralbankene i utlandet..

Aftenposten - 5 timer siden

Nå er Casper Ruud to kamper unna finale

Casper Ruud er klar for kvartfinale i ATP-turneringen i tennis i St. Petersburg..

Aftenposten - 5 timer siden

Kvinne gikk i døden for å se fotballkamp. Nå tar landet grep.

Irans idrettsminister Masoud Soltanifar åpner opp for at kvinner får lov til å være publikum på fotballandslagets kamper..

Aftenposten - 5 timer siden

Norge har fortsatt ikke tatt stilling til USAs flåtestyrke i Persiabukta

Norge har ennå ikke tatt stilling til USAs forespørsel om å delta i en internasjonal flåtestyrke for å sikre skipstrafikken i Persiabukta..

Aftenposten - 7 timer siden

Sørlendinger står bak fotballsuksess i hovedstaden

Oslo-klubben Grorud IL er nær opprykk til 1. divisjon. I hovedrollene er en rekke sørlendinger, inkludert hovedtrener Eirik Kjønø (28) fra Vågsbygd..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt