NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 13:14

NRK - 15 jan. 20 kl. 07:06

Babcock leverte 90 prosent

Selskapet Babcock, som i fjor tok over landets ambulanseflytjeneste, leverte en beredskap på 90 prosent etter beredskapsproblemene i desember, viser en oversikt fra Luftambulansetjenesten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Babcock, Luftambulansetjenesten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Babcock, leverte90 , prosent
NRK - 13 feb. 20 kl. 13:11

Bedre beredskap i 2020 for Babcock

Luftambulansetjenesten melder at Babcock Scandinavian AirAmbulance AS leverte 95,28 prosent beredskap med luftambulansetjenestens ni fly i januar i Norge. Medregnet det ekstra beredskapsflyet i Alta, leverte Babcock 96,45 prosent beredskap..

P4 - 15 jan. 20 kl. 07:24

Leverte 90 prosent beredskap

Babcock har levert en beredskap på 90 prosent etter de omfattende problemene med deres luftambulansefly i Nord-Norge i desember. Det viser nye tall fra Luftambulansetjenesten. Nylig beordret helseminister Bent Høie helseregionene oppdrag i å sette inn ekstra jetfly i Tromsø, og et ambulansehelikopter i Kirkenes som følge av problemene i vinter..

NRK - 11 mai 20 kl. 15:55

Nesten i full beredskap

Babcock Scandinavian AirAmbulance hadde i april en tilgjengelighet på 98,45 prosent, opplyser Luftambulansetjenesten. Etter at Babcock overtok ambulanseflytjenesten har selskapet hatt problemer med innfri kravene til beredskap..

NRK - 09 des. 19 kl. 15:35

Endringer i ledelsen i Babcock

Sjefen for flyoperasjoner Hans Skog-Andersen i Babcock Scandinavian AirAmbulance, skal over i en ny lederstilling i Babcock Aviation, hvor han skal bygge opp en ny organisasjon for helikopteroperasjoner..

NRK - 08 des. 19 kl. 14:12

Babcock beklager

Luftambulanseoperatør Babcock beklager at de har satt tjenesten i en ny vanskelig situasjon. De setter nå inn store ressurser på å finne løsninger. I helgen skal de ha åtte fly i beredskap.

P4 - 10 des. 19 kl. 14:08

Babcock har ikke sett avviksrapport

Selskapet Babcock som har ansvaret for de ambulanseflyene i Norge har ikke fått sett avviksrapporten som vier hvor mange ganger flyene har blitt forsinket etter at de tok over som operatørere. Universitetssykehuset i Nord-Norge har valgt å dele rapporten med media, men ikke med Babcock. Babcock sier nå i en pressemelding at de ber om innsyn i rapporten..

NRK - 06 nov. 19 kl. 22:25

Babcock styrker beredskapen

For ytterligere å styrke tilgjengeligheten på ambulansefly setter Babcock fra og med mandag i neste uke inn ekstra Beech 250 i Finnmark. Babcock vil benytte flere av sine piloter som i dag tjenestegjør i Sverige for å styrke den norske tjenesten..

NRK - 06 mars 20 kl. 10:51

Babcock-pilotene fikk medhold

Flyverne i Babcock, som driver ambulanseflytjenesten, kan ha krav på samme ansiennitet og lønn som de hadde fra den forrige operatøren. Det er klart etter at Nord-Troms tingrett har gitt flyverne medhold. Babcock tok over driften i fjor..

NRK - 03 feb. 20 kl. 22:57

Pilotar møter Babcock i retten

91 pilotar meiner at Babcock bryt arbeidsmiljølova. Pilotane seier at dei gjekk ned i løn og mista ansiennitet etter at Babcock overtok drifta av ambulanseflya. Tysdag begynner rettssaka i tingretten, der avtalen mellom dei skal behandlast..

NRK - 10 des. 19 kl. 13:41

Babcock har ikke sett avvikrapport

Universitetssykehuset i Nord-Norge har valgt å dele en en rapport om avvik i ambulanseflytjenesten i nord med media, men ikke med Babcock. Babcock sier de ikke er ikke kjent med innholdet i rapporten og at de har bedt om innsyn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FHI til VG: Ikke fire nye dødsfall

Folkehelseinstituttet avviser overfor VG NTBs melding om at to koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet. Dette stemmer altså ikke..

NRK - 15 minutter siden

Fire nye koronadødsfall

To koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet, ifølge tall fra Folkehelseinstituttet ifølge NTB..

NRK - 30 minutter siden

Går av om grunnlovsendringer vedtas

Bulgarias statsminister Boyko Borrisov sier han vil gå av om han får gjennom grunnlovsendringer for å halvere antallet representanter i nasjonalforsamlingen. Det skjer etter protester mot korrupsjon og statsministeren siden begynnelsen av juli..

NRK - 30 minutter siden

Barnehageansatt koronasmittet

En ansatt i en barnehage i Stavanger har fått påvist covid-19. – Det er tegn som tyder på at personen kan ha hatt smitte tidligere, og det er ikke sikkert at det er en aktuell covid-19-infeksjon nå, sier smittevernoverlege Runar Johannesen..

NRK - 45 minutter siden

Flere mistenkte etter skyting

Politiet har flere mistenkte etter skyteepisoden på Bjølsen i Oslo i natt. De har grunn til å tro at det er kjenninger av politiet som er involvert i saken. Skuddene ble avfyrt fra bakgården og gjennom et vindu.

NRK - 45 minutter siden

EU enige om vaksinekjøp

EU er enige med det britiske legemiddelfirmaet AstraZeneca om å kjøpe minst 300 millioner doser av koronavaksinen selskapet utvikler, melder Reuters. EU-kommisjonen opplyser at EU kan kjøpe 100 millioner doser til om vaksinen er trygg og virker..

NRK - 1 time siden

Kripos kobles på savnetsak

Kripos bistår politiet i Innlandet med å finne den savnede studenten fra Blæstad på Hamar. Student Pål Johan Guldbrandsen har vært savnet siden 24 juli, og ble sist sett på sin hybel. Det forteller politifullmektig Ingrid Hagen til NRK..

NRK - 1 time siden

Åtte innlagt med korona i Norge

Åtte pasienter er innlagt med covid-19 på sykehus i Norge, viser tall fra Helsedirektoratet fredag..

NRK - 1 time siden

Tyskland støtter sanksjoner

Tyskland tar til ordet for EU-sanksjoner mot Hviterussland etter presidentvalget og de påfølgende protestene, melder AFP. En talsperson for regjeringen sier Angela Merkel er sjokkert over voldsbruk mot demonstranter, og at sanksjoner må diskuteres..

NRK - 1 time siden

Leyen ønsker sanksjoner

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen tar til orde for sanksjoner mot Hviterussland. Hun mener det er behov for sanskjoner mot de som har brutt med demokratiske verdier og begått menneskerettighetsbrudd i forbindelse med presidentvalget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt