P4 > Nyheter

Sunday, 17 February, 00:08

P4 - 02 Jul 17 kl. 20:22

Båt drev i fire timer før de fikk hjelp

En båt med motorproblemer drev i fire timer utenfor Risør før de fikk hjelp til å komme seg i land.
Det var kuling og mye sjø i området båten befant seg i, og passasjerene i båten hadde ikke noe middel for å kommunisere til andre at de hadde problemer.
En person på land meldte fra om at han trodde båten hadde problemer.
En redningsskøyte fikk til slutt slept båten til Risør, melder NTB..
Les mer på P4


Les mer om:
Risør, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Båt, drevi , fire, timer, førde , fikk, hjelp
P4 - 02 Jul 18 kl. 23:03

Kvinne drev på havet i 20 timer

En 55 år gammel russisk kvinne drev rundt på havet på en luftmadrass i 20 timer. Det var torsdag at kvinnen, som varp å ferie på Kreta, skulle ta seg et ettermiddagsbad. Men da hun ikke kom tilbake til familien, kontaktet de myndighetene, som satte i gang en redningsaksjon.

Hegnar.no - 29 Jun 18 kl. 06:16

Luftfartsmekling over fire timer på overtid

LO Stat og YS Spekter forhandler fortsatt med arbeidsgiver Avinor over fire timer etter at fristen gikk ut..

Dagbladet - 29 Jun 18 kl. 05:08

Fare for streik: Mekling fire timer på overtid

LO Stat og YS Spekter forhandler fortsatt med arbeidsgiver Avinor over fire timer etter at fristen gikk ut..

P4 - 22 Dec 17 kl. 10:03

Streiket i fire timer

Tyske Ryanair-piloter streiket i morges. De krever høyere lønn og at flere blir fast ansatt. Streiken var varslet og varte i fire timer..

NRK - 08 Apr 18 kl. 04:40

Over fire timer på overtid

Klokka 4.40 pågår det fremdeles forhandlinger, over fire timer på overtid mellom LO/YS og NHO. Det er dermed fortsatt fare for strek..

P4 - 10 Mar 17 kl. 20:19

Skyter rev for å redde rev

For å beskytte den utrydningstruede fjellreven er det gitt tillatelse til å felle rødrev i Sør-Trøndelag. Fellingstillatelsen gjelder for 50 rødrev i et området rundt Skarsfjellene i Tydal kommune. Fjellreven er et av Norges mest utrydningstruede pattedyr.

NRK - 16 Jan 19 kl. 20:49

Sykehjem uten strøm i åtte timer

Skedsmotun bo- og behandlingssenter på Skedsmokorset i Akershus har vært uten strøm i åtte timer. En vaskemaskin skulle skiftes, noe som var beregnet å kreve fire timers strømbrudd, men etter åtte timer var strømmen fortsatt ikke tilbake, skriver RB..

E24 - 29 Jun 18 kl. 05:56

Fare for flyplasstreik i dag - meklingen over fire timer på overtid

LO Stat og YS Spekter forhandler fortsatt med arbeidsgiver Avinor over fire timer etter at fristen gikk ut..

NRK - 20 Jun 17 kl. 21:17

Stor redningsaksjon ved Trolltunga

Et utenlandsk turfølge på fem personer har gått seg vill på vei til Trolltunga. I snødrev og to grader ringte de nødnummeret etter å ha vært ute i 12 timer. Røde Kors har rykket ut med 18 personer..

Dagbladet - 28 Aug 17 kl. 05:28

Mens Trump drev valgkamp, drev selskapet hans forhandlinger for å få bygge Trump Tower i Moskva

Ny Russland-avsløring for USAs president, Donald Trump..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt